xjr1 Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Moje speedmastery budou asi potřebovat servis. Poradíte mi kam s nimi v Praze? Nechci primárně šetřit, ale pracuju v autobranži a vím, že ve většine velkých "autorizovaných" servisů dostane vůz jen průměrnou až podprůměrnou péči za velký peníze. Upřímně doufám, že v hodinářství to chodí jinak Díky předem za tipy...
Adam99 Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Tak na Omegy máš Dušáka. Přesně tak, včera jsem tam byl a naprostá spokojenost Kontakt zde
xjr1 Posted August 4, 2009 Author Report Posted August 4, 2009 Díky za tip, o Dušákovi samo vím, zajímaly mě nějaký reference či zkušenosti, asi půjdu vážně tam. Někdo s nějakou negativní zkušeností?
xjr1 Posted August 17, 2009 Author Report Posted August 17, 2009 Ještě si dovolím jeden začátečnickej dotaz. Když hodinky nosím, výrazně se předbíhají, i 2 min za den, když je nechám ležet, je přesnost celkem v normě, cca +5 s za den. Znamená to, že stroj bude potřebovat generálku? Předesílám, že hodinky nosím cca 8 let a s přesností do teď problém nebyl.
brett Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 Vzhledem k tomu, že servis je doporučován nejpozději do 5 let a Ty je nosíš denně 8 let, tak s určitou opravou počítej.
steel Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 Vzhledem k tomu, že servis je doporučován nejpozději do 5 let a Ty je nosíš denně 8 let, tak s určitou opravou počítej. u dusaka kompletni renovace automatu 7.000,- jednotna cena prebrouseni tahu vymena vadnych dilu a zpet v cestovnim pouzdre omega, otazka je jaky mas speedy zda pro nebo nejaky automaty - ten manual je trochu drazsi
xjr1 Posted August 17, 2009 Author Report Posted August 17, 2009 Dík za reakce. Jsou to automaty, day-date, takže žádnej úplně nóbl model, ale mám je rád, už jsme si za tu dobu na sebe zvykli a dokonce jsem se naučil i docela rychle odečíst kolik je hodin v tý změti ručiček:-). Prostě těch 7t do nich vrazím.
xjr1 Posted August 24, 2009 Author Report Posted August 24, 2009 Tak dnes proběhla návštěva v servisu u Dušáka a musím říct, že zanechala pozitivní dojem. Paní předala hodinky hodináři, ten na nich chvíli, cca 15 min něco kutil, pak přišel a povídá, že go nebude zatím nutná a že hodinky byly jen zmagnetovaný. Což prej odstranil a ještě provedl zkoušku vodotěsnosti a to vše ZADARMO, což mě dost překvapilo. A ještě byl ochotnej se mnou chvilku příjemně pokecat. Jo a go stroje (automat chronograf) plus přeleštění pouzdra a tahu je aktuálně za 8400,- kdyby to někoho zajímalo.
sery.vlk Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Já si od nich odnes podobně pozitivní dojem: práce dobře odvedená, přitom se nesnaží účet zbytečně nafouknout, sami nabídli, abych si vybral rozsah prací...
Recommended Posts