ricous Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 U té poslední fotky jsem si uvědomil, jak ORIS domyslel tu vteřinovku. Možná to totiž řada z vás má taky tak, že mu nejde ani tak o ukazatel přesnýho času jako spíš o to, aby vteřinovka i minutovka ukazovaly na celou společně. Toho ladění "vůle" zubů při nastavování času, toho jsem si už užil dost. A Oris u tohoto modelu zvýšil šance nás "ladičů" teoreticky na dvonásobek! Gratulace! Já jsem dlouho přemýšlel, proč je vteřinovka "dvouramenná" přes střed (teda to je popsání - snad to chápete), moc se mi to ze začátku nelíbilo. Nyní oceňuji při seřizování - občas bývá ta "echt" část vteřinovky schovaná za ručky a její prodloužení pomáhá určit přesný čas. P.S. Nemohl by "někdo" udělat "něco" (zmenšit) s fotkou v příspěvku 30? Vlákno se mi hrozně dlouho načítá a tu fotku mi to stejně nikdy neukáže celou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 Tak jsme spolu s "B" dobyli Bundestag... od teď se tomu bude říkat Breitlag. Je fakt, že nás trošku jistili ze švýcarský ambasády... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 neni to sice o hodinkach ani o nejake super fotce...ale ze ma YPO tak male auto jsem netusil :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 vikendova navsteva ve dvore kraloveslunici se lemuri a klaun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 1. "každoroční" květen na Pitztalu2. loňské září - Chalkidiki, pohled ze Sithonie na Athos3. panenské okolí města Varshets v Bulharsku4. jarní Bulharsko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Takže taky pár nehodinkovejch... mozaika z Berlína (fotky bez úprav jen zmenšený z foťáku)... To město je fakt fotogenický: ... slečna vypadala strašně "urban" tak jsme ji vzali alespoň nenápadně "od boku" No a tohle je vlastně Hitlerův pomník. Neb přesně na tomhle místě (pod skluzavkou) ho v jámě spálili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 (upraveno) Berlin je super, byl jsem tam v nedavno v cervnu (cervenci?) par dni na konferenci a klidne bych täm jeste vydrzel dyl..:)Stejne jako v Kodani... Upraveno 24. září 2010 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Taky přidám pár kýčů, co jsem teď při konzumaci bagety našel na hardisku..A ta poslední fotka je mobilem "správný chronomagor nehledí na to, že se krásná žena nedostane včas do koupele..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 letošní dovolená proběhla poprvé bez dětí fotky od shora dolů:1. Waikiki Beach, Honolulu2. Duke Kahanamoku Statue na Waikiki Beach3. Pearl Harbor - USS Missouri a Arizona Memorial4. Makapuu lighthouse5. North Shore Oahu6. Makena Beach, Maui Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Gougy fakt pěkný fotky. Nechceš maličko nastínit na co se chystáš na poslední poslední fotce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Gougy fakt pěkný fotky. Nechceš maličko nastínit na co se chystáš na poslední poslední fotce ? Fotit G shocky voe (bylo to na hotelu a paninka řvala, jak dlouho že ještě bude čekat, než ze sebe smyje písek...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Berlin je super, byl jsem tam v nedavno v cervnu (cervenci?) par dni na konferenci a klidne bych täm jeste vydrzel dyl..:)Stejne jako v Kodani... No já tam byl na pár dní i v červnu. Berlín si dám většinou dvakrát za rok A taky bych tam vydržel dýl. Bydlím vždycky v Kreuzbergu, prototože má skvělou atmosféru a je tam hodně street artu. Viz třeba ten hasič, vynášející tu blondýnku. Takhle si nechali kreuzberští hasiči vyzdobit od sprejerů zbrojnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Fotit G shocky voe Já si to hned myslel , taková příprava se stavivem musí být jen na G-Shocky Ty ďáble. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Já si to hned myslel , taková příprava se stavivem musí být jen na G-Shocky Ty ďáble. Už to neokecám , příště sem nic nedám já, takový svatouš naschvál jsem tam ty G-čka naaranžoval (oranžově), nepomůže nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Už to neokecám , příště sem nic nedám já, takový svatouš naschvál jsem tam ty G-čka naaranžoval (oranžově), nepomůže nic Jen dej, třeba se spleteš s tématem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Už to neokecám ... Trochu matou ty lubrikační gely na vaně, ale já Ti přesto věřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 No já tam byl na pár dní i v červnu. Berlín si dám většinou dvakrát za rok A taky bych tam vydržel dýl. Bydlím vždycky v Kreuzbergu, prototože má skvělou atmosféru a je tam hodně street artu. Viz třeba ten hasič, vynášející tu blondýnku. Takhle si nechali kreuzberští hasiči vyzdobit od sprejerů zbrojnici. Ja bydlel v Radissonu, kousek od Alexplatzu (Hackeshermarkt?), chodil jsem na kafe do starbaksu pod tou Berlinskou vezi cist si Reflex. Bylo brutalni vedro, holky jenom v natelnikach, lidi v kasnach, vsude bzucely vuvuzely ze zahradek, kde hral fotbal v TV ...Kreuzberg jsem bohuzel nestihl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igorio Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Arhus (Dansko), ale dovolena to neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Gougy ta vosa (?) je super! Taky mám z dovolené dvě ''zvířecí'': 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Trajektem z Genovy do Bastie Macinaggio - Písečná pláž 150 metrů od hotelu slibovaná na jejich stránkách. Písečná byla, stačilo chvíli hrabat. I pes vychutnával výhledy do okolí Ghisonaccia - takhle si představuju pláž Bonifacio - úžasné město Kam má asi namířeno? Calanche - jedním slovem nádhera Plage de Tuara po cestě do městečka Girolata... ...při které jsem si dokonale vyvrtl kotník. Diagnóza - zpřetrhané vazy = 6 týdnů ortéza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se