safi Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 Okolí Sychrova: Mikolajice: Pod stanem: Paříž:
safi Odesláno 16. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 Pěkný fotky ! Ale uff, ty koleje Zachránil jsem je na poslední chvíli :-)
Jakubisko Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 Fotka pod stanem je libova. Takhle nejak si predstavuji jejich nasazeni - zatloukani skob do zeme P.S. mozna se jim tu brzy objevi bratricek, jeden clen na ne ma choutky...
Návštěvník Tada Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Tak lidí s choutkama na Speedbirdy by tu bylo, ale je toho ještě hodně, co musím pořídit
safi Odesláno 4. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2009 Dvě fotografie z dnešní procházky po Hradu (foceno N95): Dvě fotografie z návštěvy Mravského Krasu (foceno N95):
safi Odesláno 7. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2009 Pár stručných dojmů zde: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=303293
skalis Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Pár stručných dojmů zde: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=303293 "safi, skvele napsano. Vyborne se to cte, takhle po ranu je to fajn clanek na rozjezd dne. A musim priznat, ze kvuli tvym clankum o Speedbird III a Jakubiskovym fotkam o nich trosku taky uvazuju . Budes psat i ceskou verzi pro Chronomag? PS: Priznam se, ze ja to mam podobne s PRS-20. K obleku sice kvuli velikosti nejdou (nebo velmi problematicky), ale mam je od zacatku unora a porad me berou uplne stejne jako na zacatku.
safi Odesláno 8. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Pokusím se, ale vidím to tak na Říjen. Každopádně dnes se můžete před půlnocí těšit na recenzi pilotek od eposu a ke konci září na Revue Thommen :-)
safi Odesláno 20. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2009 Pár fotek z dovolené na Krétě. Trnul jsem hrůzou, aby mi voda hodinky neodplavila pryč :-) Při focení se mi bohužel podařilo vyrobit na hraně lunety další zub
Jakubisko Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Odesláno 20. září 2009 Slza. Obcas po nich zase zatouzim. Pekne foto. To je kaucuk? Je dobre, ze si z toho zubu nic nedelas. Tohle nejsou nalestene oblekovky, ale "tool" watch - takze jim ty vrasky vylozene slusi
Baker Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Odesláno 20. září 2009 Fakt pekne fotky, skoda, ze jsi je nedal do kalendare. (Poslal jsem Ti SZ )
safi Odesláno 20. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2009 Fakt pekne fotky, skoda, ze jsi je nedal do kalendare. (Poslal jsem Ti SZ ) Nejsem zase až tak dobrý fotograf, aby se na mé fotky musela řada lidí dívat celý měsíc :-) Právě jsem ti odepsal :-) Slza. Obcas po nich zase zatouzim. Pekne foto. To je kaucuk? Je dobre, ze si z toho zubu nic nedelas. Tohle nejsou nalestene oblekovky, ale "tool" watch - takze jim ty vrasky vylozene slusi Jojo kaučuk. Nechtěl jsem si zbytečně poškrábat ocelový tah :-)
Baker Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Odesláno 20. září 2009 Nejsem zase až tak dobrý fotograf, aby se na mé fotky musela řada lidí dívat celý měsíc :-) Právě jsem ti odepsal :-) Jsi az prilis skromny, skoda. Diky za odpoved.
honza71 Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Odesláno 20. září 2009 Fotky z pláže jsou nádherný. Ale stojí naše "potěšení" opravdu za to, aby sis ničil hoďky ???
safi Odesláno 20. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2009 Fotky z pláže jsou nádherný. Ale stojí naše "potěšení" opravdu za to, aby sis ničil hoďky ??? cílem celé dovolené bylo vyrobit si další šrám na památku, abych si mohl říct - ten jsem si vyrobil na Krétě :-)
frkin Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 Okolí Sychrova: premyslim o te znacce
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se