Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Tak lidí s choutkama na Speedbirdy by tu bylo, ale je toho ještě hodně, co musím pořídit :D

• po 2 týdnech...
Odesláno

"safi, skvele napsano. Vyborne se to cte, takhle po ranu je to fajn clanek na rozjezd dne. A musim priznat, ze kvuli tvym clankum o Speedbird III a Jakubiskovym fotkam o nich trosku taky uvazuju :thumbsup_anim: . Budes psat i ceskou verzi pro Chronomag?

PS: Priznam se, ze ja to mam podobne s PRS-20. K obleku sice kvuli velikosti nejdou (nebo velmi problematicky), ale mam je od zacatku unora a porad me berou uplne stejne jako na zacatku.

Odesláno

Pokusím se, ale vidím to tak na Říjen. Každopádně dnes se můžete před půlnocí těšit na recenzi pilotek od eposu a ke konci září na Revue Thommen :-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Pár fotek z dovolené na Krétě. Trnul jsem hrůzou, aby mi voda hodinky neodplavila pryč :-) Při focení se mi bohužel podařilo vyrobit na hraně lunety další zub :thumbsup_anim:

post-236-1253448267.jpg

post-236-1253448288.jpg

post-236-1253448299.jpg

post-236-1253448337.jpg

Odesláno

Slza. Obcas po nich zase zatouzim. Pekne foto. To je kaucuk?

Je dobre, ze si z toho zubu nic nedelas. Tohle nejsou nalestene oblekovky, ale "tool" watch - takze jim ty vrasky vylozene slusi :)

Odesláno
Fakt pekne fotky, skoda, ze jsi je nedal do kalendare.

(Poslal jsem Ti SZ :( )

Nejsem zase až tak dobrý fotograf, aby se na mé fotky musela řada lidí dívat celý měsíc :-) Právě jsem ti odepsal :-)

Slza. Obcas po nich zase zatouzim. Pekne foto. To je kaucuk?

Je dobre, ze si z toho zubu nic nedelas. Tohle nejsou nalestene oblekovky, ale "tool" watch - takze jim ty vrasky vylozene slusi :)

Jojo kaučuk. Nechtěl jsem si zbytečně poškrábat ocelový tah :-)

Odesláno
Nejsem zase až tak dobrý fotograf, aby se na mé fotky musela řada lidí dívat celý měsíc :-) Právě jsem ti odepsal :-)

Jsi az prilis skromny, skoda.

Diky za odpoved.

Odesláno
Fotky z pláže jsou nádherný. :speak_cool:

Ale stojí naše "potěšení" opravdu za to, aby sis ničil hoďky ???

cílem celé dovolené bylo vyrobit si další šrám na památku, abych si mohl říct - ten jsem si vyrobil na Krétě :-)

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...