Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak tuhle nádheru mi přivezl nezvedený synek z dovolené v Bulharsku. Nejen, že se jedná o úžasný model, který jsem ještě neviděl, ale jěště s nima vlezl do vody, takže mi i trochu moře přivezl. Uvnitř je opravdu nefalšovaná mořská voda. :thumbsup_anim: Povšimněte si zvláště důvtipného systému chronografu. :suicide_anim: Water resistant asi budou, když to nevyteklo ven. :D

• Downvote 1
Posted

Kombinace hodinky+vodováha se vidí opravdu málokdy akorát ta bublinka je zbytečně veliká :lol2:

Posted (edited)
Nepokoušel se "výrobce" o hodinky s vodotryskem? B)

Přesně tak, teď jsi na to kápnul, takovou komplikaci tady ještě nikdo nemá. :thumbsup_anim:

Edited by Dali
Posted
Nadherný kalibr :lol2:

stejný jsem našel po otevření starších hodinek Fossil i s tim fajnovým plastem jen v obdélníkový formě

Posted

Prostě, abych to shrnul, jak píší někteří zdejší členové o čínských hodinkách " za málo peněz hodně muziky". :goof:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted
Prostě, abych to shrnul, jak píší někteří zdejší členové o čínských hodinkách " za málo peněz hodně muziky". :goof:

... ne, oni radši výkon příznivější než cena :-)

• 2 weeks later...
Posted

tak to je mazec!

dlouhodobě zde (v Sofii) žiju, tak když budete mít zájem obohatit svou "sbírku"... :suicide_anim:

Mimochodem, včera jsem viděl fejky Hublot Big Bang v ceně 600BGN (cca 7.800,- Kč!!!!!), výroba Čína, strojek quartz. Prodávají je bez studu na hlavním bulváru v SOF a mají ve výloze......

Posted

To skrytý vedení tlačítek chronografu je perfektní :thumbsup_anim: a ten kalibr, možná by bylo na zvážení přesun do sekce Quartzové hodinky ať se hoši podívají, jaký je to vevnitř. :thumbsdown_anim:

Posted

Perfektní potápky. :snorkle:

To bude model: Nautilus na poslední plavbě.

Tak miniaturní kalibr musel vytvořit velmi zručný hodinář.