Přejít na obsah

Seiko ATLAS 5 modre

tyfo

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 4 týdnech...

Na základě této recenze ( díky za ní, je perfektní ) jsem si je dneska koupil, a jsem neskutečně překvapený kvalitou a zpracováním. Před tím jsem měl troje Seika ( jedny modifikované z vintage Diverů, jedny vintage Divery, jedny obyčejné Monstra ) ale nijak dlouho u mě žádné nevydržely. tyto Atlasy jsou o třídu výše, a to jak zpracováním , velikostí i detaily. Tyhle u mě pobudou dlouho ! Uvažuju jen o výměně obyčejného skla za safír, a pokud mi Baker prozradí svůj zdroj, tak o homade AR. Neskutečně dobré hodinky za naprosto směšné peníze. Jsem z nich unešený. Ve srovnání s Monstry, je provedení o třídu jinde. Díky moc za tip, už pokukuji po dalších . A to mám myslím s čím srovnávat !!!

Upraveno uživatelem Cyber
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super recenze, díky.

Jen jsem se chtěl zeptat, jak je to s pohybem (plynulostí) vteřinovky?

Je oproti ETA 2824 vidět, že frekvence je nižší?

U Zodiac, které ji mají ještě menší, lidé psali, že vteřinovka skáče trhaně.

Seiko automaty žádné nemám, proto se takhle (asi) blbě ptám.

Odkaz ke komentáři

Nemám u sebe žádný 2824, ale myslím že je to v pohodě. :). Za něco málo přes pět litrů na krámě v ČR, no nekup to :-) (možná se dají koupit levněji někde na netu, ale s čekáním, opruzem s poštou a případnou reklamací mi to za ušetřených pár kaček nestojí ). Když vedle nich dám Deep Sea, tak rozhodně Atlasy nevypadají jako chudší příbuzný, a to i přes to, že stojí méně jak 5% ceny DS! Nebýt téhle recenze, a skvělých fotek, tak vůbec netuším že takovéhle skvělé hodinky existují . Díky tyfo !!! Mám ještě v hledáčku takové PVD Divery Kinetic. Nakonec ze mě bude Seiko milovník. A to jsem tuhle sekci téměř ignoroval. Já vůl !

Odkaz ke komentáři

Nemám u sebe žádný 2824, ale myslím že je to v pohodě. :). Za něco málo přes pět litrů na krámě v ČR, no nekup to :-) (možná se dají koupit levněji někde na netu, ale s čekáním, opruzem s poštou a případnou reklamací mi to za ušetřených pár kaček nestojí ). Když vedle nich dám Deep Sea, tak rozhodně Atlasy nevypadají jako chudší příbuzný, a to i přes to, že stojí méně jak 5% ceny DS! Nebýt téhle recenze, a skvělých fotek, tak vůbec netuším že takovéhle skvělé hodinky existují . Díky tyfo !!! Mám ještě v hledáčku takové PVD Divery Kinetic. Nakonec ze mě bude Seiko milovník. A to jsem tuhle sekci téměř ignoroval. Já vůl !

Dekuji za hrejiva slova velice to potesi, co se tyka toho safiru tak to mozna neni vubec potreba po pul roce noseni jako pracovni hodinky (minimalne 50% toho casu byly na ruce) jsem na sklicku nezaznamenal jediny skrabanecek, otocna luneta na kovove casti uz obdrzela nejaky ten skrabanecek ale diky tenkemu obrysu to neni vubec videt a co se tyka modre casti lunety tak by se pod lupou neco naslo ale protoze je kovova cast o neco vyse tak opravdu jen pod lupou. Presnost je celkem stabili kolem +10s/ 24h pokud je mam cely den na ruce.

Co se tyce te plynulosti tak je to o neco trhavejsi nez ETA 2893 ale neni to nic dramatickeho, pro mne naprosto v pohode.

Odkaz ke komentáři

Nemám u sebe žádný 2824, ale myslím že je to v pohodě. :). Za něco málo přes pět litrů na krámě v ČR, no nekup to :-) (možná se dají koupit levněji někde na netu...

prave vcera som na ne pozeral na azwatch.cz - su za 5500Kc...velky rozdiel?

sakra, diversky Stowa Seatime? klasika Samurai? alebo usetrit a ist do tychto Atlasov? Tu recenziu som nemal citat :o ...ale je dobra ;)

pekne fotky!

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Koupil jsem Seiko Atlas White (SKZ207J1) prostřednictvím ebay v aukci od Pokemonyou. Včetně poštovného byla cena 158USD. Dnes je FedEx přivezl - do 4dnů od zaplacení! Vypadají úžasně.

Děkuji, tyfo, za Tvojí recenzi, jinak bych se vůbec o tak úžasných hodinkách nedozvěděl. Pokusím se je ustanovit do pozice definitivní hodinky :)) a chvíli je tam udržet.

Odkaz ke komentáři

Na základě této recenze ( díky za ní, je perfektní ) jsem si je dneska koupil, a jsem neskutečně překvapený kvalitou a zpracováním. Před tím jsem měl troje Seika ( jedny modifikované z vintage Diverů, jedny vintage Divery, jedny obyčejné Monstra ) ale nijak dlouho u mě žádné nevydržely. tyto Atlasy jsou o třídu výše, a to jak zpracováním , velikostí i detaily. Tyhle u mě pobudou dlouho ! Uvažuju jen o výměně obyčejného skla za safír, a pokud mi Baker prozradí svůj zdroj, tak o homade AR. Neskutečně dobré hodinky za naprosto směšné peníze. Jsem z nich unešený. Ve srovnání s Monstry, je provedení o třídu jinde. Díky moc za tip, už pokukuji po dalších . A to mám myslím s čím srovnávat !!!

Měl jsem je také, ale nyní zdobí ruku tátovi a u mne zůstaly jen oranžová mobstra a jedny Kinetic divery. Zpracování je skvělé, jediná vada na kráse byla, že přesně nelícovala hodinová ručka s indexem hodiny cca o 0,5-1mm pokud byla minutovka na 12-tce, asi by to zeučný hodinář uměl opravit, ale po čase to přestalo vadit a obdarovaný (který není hodinkpvý šílenec) si toho ani nevšiml a je spokojen.

MK008

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

tak ja mam jako druhy jazyk ????? no nevim ale jsou tam tyto dny:

LUN MAR MIE JUE VIE <!--coloro:#0000FF--><span style="color:#0000FF"><!--/coloro-->SAB<!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro--> DOM<!--colorc--></span><!--/colorc-->

ja mam jako druhy jazyk I.II.III atd ma to taky nekdo?
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Nemám tu zkratku rád... ale OMG :) Proč já jsem jen na to blbé fórum chodím, ty hodinky jsou SUPER! Obzvlášť v tom modrém provedení.. Už brouzdám po netu, kde se dají splašit za dobrou cenu, musím je mít! Jen je budu muset doma tajit.. Posted Image Někdo nějaký tip na ověřeného, spolehlivého prodejce? Díky

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

QUOTE(Andrej74 @ 22.1.2010 - 15:55) 376542[/snapback]A ako fungu je ten kompas ? naskor to nastavim podla niecoho a je to ?

Kompas se nastavuje podle mapy, je to vlastně jenom taková lepší směrová růžice.

jediný co mi mrzí je , že nejde zaaretovat, jinaj hodinky mám týden a konečně hodinky, které v práci ocením a nemusím se o ně bát:)
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Super recenze, díky.

Jen jsem se chtěl zeptat, jak je to s pohybem (plynulostí) vteřinovky?

Je oproti ETA 2824 vidět, že frekvence je nižší?

U Zodiac, které ji mají ještě menší, lidé psali, že vteřinovka skáče trhaně.

Seiko automaty žádné nemám, proto se takhle (asi) blbě ptám.

Ahoj,

podla mojho nazoru je pohyb rucicky citelne trhanejsi nez u 2824, je to vidiet na prvy pohlad.

To ale nic nemeni na kvalite tychto hodiniek, ja tie svoje vytunene nosim zo vsetkych hodiniek najviac.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...