Chegi Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Díky To proto, že se včera vrátily z lázní. Nové minerální sklo, přebroušené pouzdro a zlacená luneta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Peknú nedeľu všetkým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Ahoj milí.Kamarád se na mě obrátil s následujícím kouskem. Co jsem intuitivně dohledal je: zřejmě Heuer ref. 349, zlaté pouzdro (pozlacené), výroba 40-50 léta minulého století. Řeší, zda jít do kompletní opravy. Jsou po jeho dědovi. Já bych do toho samozřejmě šel, ale jsem Chmagor. Je mezi vámi někdo, kdo mi řekne extrémní názor typu: a) No jasně!, b ) No ani náhodou!? Děkuji za případné podněty. Hezký večer VCello Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Ahoj milí.Kamarád se na mě obrátil s následujícím kouskem. Co jsem intuitivně dohledal je: zřejmě Heuer ref. 349, zlaté pouzdro (pozlacené), výroba 40-50 léta minulého století.Řeší, zda jít do kompletní opravy. Jsou po jeho dědovi. Já bych do toho samozřejmě šel, ale jsem Chmagor. Je mezi vámi někdo, kdo mi řekne extrémní názor typu:a) No jasně!,b ) No ani náhodou!?Děkuji za případné podněty.Hezký večerVCello No, když už si připraven na extrémní rozdělení tak takto: Otázka je, zda je bude nosit. Což, omlouvám se, si nemyslím. Spíš bych je nechal spát jako rodinné dědictví. Takže za mne varianta b. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 No, když už si připraven na extrémní rozdělení tak takto: Otázka je, zda je bude nosit. Což, omlouvám se, si nemyslím. Spíš bych je nechal spát jako rodinné dědictví. Takže za mne varianta b.Děkuji za tip!Šlo mi i o to, zda má smysl do nich investovat. Ale to je v podstatě na něm, že jo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Děkuji za tip!Šlo mi i o to, zda má smysl do nich investovat. Ale to je v podstatě na něm, že jo :-) Jak říkáš, zda pro něj mají hodinky citovou hodnotu a bude je používat, pak by se jednalo do investici, která má smysl. Pokud váhá a bere to pouze z pohledu, že jsou po dědovi a jinak k nim nemá hlubší vztah, pak když je renovuje, stejně je za dva týdny odloží do šuplíku, kde budou čekat až stejnou situaci bude za 40 let řešit zase jeho potomci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluemdvo Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Connected 45 Modular Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Tak connected modular urcite za 40 let resit nebudou. Naopak, i kdyz je necha zrenovovat, aby je mohli a budou resit za 40 let jeho potomci, tak je budou resit prave a jenom proto, ze jsou to hodinky jejich predka, ktere pred 40 lety resil jejich predek. Za me palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Ondazz: vzhledem k nazvu tematu si spis myslim, ze "bluemdvo" nam chtel sdelit, ze ma na ruce Connected a nema to zadnou souvislost s dotazem nad nim.Vzhledem k tomu, ze Connected 45 Modular ma nevymenitelnou baterku, tak budou za 40 let v kremikovym nebi.Mechaniky po dedovi bych urcite nechal dat do kupy a hrde obcas vyvencil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Bund Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Kentucky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Moc pěkné Kentucky. Kamaráde tolik sněhu jsem leta neviděl. A co Verona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Fajne. Nech ti robia radosť.Pokiaľ tu skončíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Manhattan origo tah, ale digi display nefachčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 11630 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Elton a Bundy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branio85 Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 To jožko: za mňa jednoznačne Hujery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiper Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Jedny trochu starší, ale pořád pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Baterky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 Taky baterka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se