Biges Odesláno 4. září 2009 Nahlásit Odesláno 4. září 2009 a chtěl bys mi nehujerovsky vysvětlit, kdy v historii byl trh v českých zemích svobodnější? Přeci v době ranného feudalismu! Kupředu zpět!
Dantechno Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 MuHeHe Nehlede na obsah je to hodne dementne napsany clanek.... To psal jako nejakej novinar??!!!
skalis Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 To je ale zbleb. Hele tenhle metrosexualni blondak, ten Klir, nepsal nekde, ze nosi JetSet?? To jsem zvedavej, kam designove posune "tradicni ceske hodinky"...
gougy Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 MuHeHe To je alespoň něco pro vysmáte pondělní ráno ?My jsme pokračovateli tradičních českých hodinek PRIM, hodinek, které jsou pro obyčejného českého občana, normální české ženy?, dodal s úsměvem.
Biges Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 Tohle samozřejmě nepsal novinář ani profesionální, ani amatérský. Buď to psal někdo v PR agentuře zastupující MPM, popřípadě přímo člověk přímo z jejich marketingového oddělení. Takovéto výžblechty se holt často z PR dostanou :-/ Je ale zajímavé vidět, že i projevuje aktivity ve směru "ta a ta (quasi)celebrita 'nosí' naše hodinky".
vor Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 To je alespoň něco pro vysmáte pondělní ráno ?My jsme pokračovateli tradičních českých hodinek PRIM, hodinek, které jsou pro obyčejného českého občana, normální české ženy?, dodal s úsměvem. připravuje se nová limitka
tarmi Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 MuHeHe ale trvalo mi dlouho, než jsem pochopil, že "by" v nadpise není "by", ale "báj" Článek má evidentně za úkol vštípit všem do hlav název PR*M by J*sef K*ír, nebo alespoň jméno toho blonďáka, je to v článku uvedeno asi 157x evidentně článek by MPM, protože chybí jakákoliv zmínka o ELTONu, jakožto druhém pokračovateli tradičních českých hodinek PRIM. Jsem zvědavý do jakého roku bude nová limitka schopna korektně zobrazovat letopočet na subciferníku chronografu
Kupa54 Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 MuHeHe Teda, ty čteš po ránu pěkný věci. Netušil jsem, že děláš do ryb.
Návštěvník YPO Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Teda, ty čteš po ránu pěkný věci. ... tyhle srágory pravidelně nečtu - he he - hledal jsem akorát výsledky libereckého semifinále pretty woman a tohle na mě vypadlo jako první
Onisan Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 ale že vás to tak sere, jeden metr dálnice znamená větší černou díru na veřejné zdroje, než kdy stačil PRIM získat od státu za 20 let svobodného trhu v ČR jenže po tý dálnici se alespoň svezeš i ty... na Primkách koupených/nekoupených panem presidentem nebo ještě hůř darovaných někde někomu, si neodečteš ani čas :-)
Biges Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 jenže po tý dálnici se alespoň svezeš i ty... na Primkách koupených/nekoupených panem presidentem nebo ještě hůř darovaných někde někomu, si neodečteš ani čas :-) Tak tohle nechápu. Co má společného to, když soukromá firma někomu daruje hodinky s tím, že se prošustrují desítky, stovky miliard korun na dálnice? Což je navíc stejně marná činnost, protože s nabídkou silničního spojení roste i poptávka po něm.
cigi Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Ono celé to "Chytrá žena" je zajímavé. Rázovitá grafická úprava, soutěž pryty vumen, prim by klír , a to vše na jediný stránce, jak to asi vypadá dál ??
utrejch Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 http://www.prim.cz/novinky/fotovystava-proti-vsem ;-) Existuje český hospodářský zázrak? Ano. Zázrakem je prostý fakt, že vůbec ještě existují malé a střední podniky. Nikdo je nikdy nepodporoval. Nikdo jim nikdy nevycházel vstříc. A přece některé z nich i prosperují. Proti všem okolnostem.
lolohh Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Článek o tom, jak Eltonu svědčí krize je na idnes tady.
Malaket Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Článek o tom, jak Eltonu svědčí krize je na idnes tady. Nejsou tam jako ilustrační fotky vyobrazeny čínský "primky" ? Že by kouzlo nechtěného?
lolohh Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Nejsou tam jako ilustrační fotky vyobrazeny čínský "primky" ? Že by kouzlo nechtěného? Koukal jsem na to, taky mě to napadlo, ale byl jsem líný se koukat na web Eltonu, jestli to, co je tam vidět, opravdu dělají
Frantik Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Ja myslim ze jsou tam Tycho chronografy a sporty v panske a damske verzi
cigi Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Myslím si, jako Frantik, že je to ta kolekce Čechíno (Petr Čech) - tycha se zlatou lunetou, a dámské a pánské sporty Q. Ale zaostřit tu fotku mohli, když ji zveřejňujou, nebo tam mohli napsat to jejich obligátní: "fotku k danému tématu připravujeme". S fotkama hodinek mají opravdu vleklé a, přiznám se, unavující problémy. To je úctyhodný výkon, že elton zvýšil obrat tak o 40%, i když je jasné, že se na tom podílejí ještě masivní reklamní zakázky z loňska. Jak jim svědčí krize se tak dozvíme až napřesrok.
Karlos Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Dnes se objevil malý reklamní příspěvek tady: http://aktualne.centrum.cz/domaci/spolecno...-luxusni-zbozi/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se