dr.snake Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2009 co mate vsetci s tymi diverskami...co vsetci ste tu potapaci ci ako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2009 dr.snake: děláš, jako kdyby druhá polovina osazenstva byli letci či ako kibi, lub: díky chlapi, to mi stačí... no asi do nich půjdu, na to běžné nošení :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 29. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2009 ještě malá oprava, doma jsem se kouknul na papírek s časem - tak pro oba kalibry platí stejná hodnota rezervy a to 44hod 45min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 lub: díky moc. Asi půjdu ale do SNZF17K1, což je to samé, jen s černým ciferníkem. Zkusím to z eBay a ty me zase muzes popichovat s prestavbama... No pozor, tu přestavbu stále plánuji, ale až tak někdy příští rok. Už jsem dokonce sehnal člověka, co by si výrobu pouzdra vzal jako fušku A že to nevyjde ani nijak extra draho... no uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 už jsem 4 různý Seika koupil tady: http://jewelry.shop.ebay.com/Jewelry-Watch...sop=1&_sc=1 vždy bez problémů, když se zadaří, ceny směšné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 3. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 vždy bez problémů, když se zadaří, ceny směšné. ..a pošle to i do čr? jinak má vše v aukci, konečné ceny budou asi obvyklé..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 ..a pošle to i do čr? jinak má vše v aukci, konečné ceny budou asi obvyklé..? asi jo, když mi dorazily už čtvery hodinky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Seiko SNZF11K1 A SZNF11J1 včem se liší? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Seiko SNZF11K1 A SZNF11J1 včem se liší? Díky K vyrobeny mimo Japonsko, J pochází přímo z Japonska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 K vyrobeny mimo Japonsko, J pochází přímo z Japonska Díky,jsou pěkné a ty jedny moje nechtějí být sami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 btw, prave som jedny take SNZFatd - tie ktore su v uvode diskusie - vydrazil za 67 USD... nepamatam si, kedy som si za take peniaze kupil vobec remen, nie ze cele hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 3. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 btw, prave som jedny take SNZFatd - tie ktore su v uvode diskusie - vydrazil za 67 USD... nepamatam si, kedy som si za take peniaze kupil vobec remen, nie ze cele hodinky si děláš srandu, ne :-), pochlub se kde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 na tom linku od kejklika.. tiez som valil bulvy.. koncili v priebehu dvoch minut tri aukcie - na tieto iste s ciernym, modrym a bielym cifernikom. modre a cierne isli s dvojcifernym poctom bidov 110-130 USD, co je normalna buy now cena. na tie biele podla mna zabudli.. najradsej by som cierne, ale nakoniec mam prve s bledou tvarou btw, som zvedavy ako sa tento organizacny lapsus predajcu prejavi na finalnej cene za shipment mimochodom, prave mi napisal miestny dealer panerai, ze za jeden link do ocelovehu tahu chce nieco viac ako 100 Eur /pritom potrebujem len dva prtisroobiky/.. myslite, ze bude mat pochopenie pre moj dnesny pribeh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 tak, prave som to zaplatil aj so shipmentom 95 USD.. kejkliku kejkliku, mas u mna pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Zajimavy tyhle Submariner petky.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 tak, prave som to zaplatil aj so shipmentom 95 USD.. kejkliku kejkliku, mas u mna pivo že ďakujem, až budeš mít cestu přes Liberec, dej vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 (upraveno) tak na ty co dával odkaz Dantechno: vypadaj fakt hodne zajimave,taky o nákejch přemejšlím Upraveno 3. listopadu 2009 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Jen trochu škoda, že to dělaj pouze v seiko 5, kdyby bylo stejný pouzdro a všechno a nějaká vyší řada strojků, tak bych byl nadšenej nakupující ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 akorát to PVD má Seiko takový no divný, shválně na to někde mrkněte naživo a možná nadšení lehce ovadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 No to pardon, ale právě ta PVD úprava je u Seika super. Mám jedny pětky které nosím denně jako pracovní a jsou nejméně poškrábany. Známé mikroškrábance na sponě se tady nekoná. Můj kámoš co dělá do kovu mi s překvapením popsal, že se jedná o AlTiN, jsou to nanesené nano vrstvy aluminia, titanu a nitridia za vysokých teplot. Hodinky i s tahem mají jak leštěné, tak kartáčové plochy a tahle kombinace na černé je opravdu pěkná. Já jsem si původně myslel, že PVD je něco jako pogumování, tak mne po vybalení hodinek z krabice příjemně překvapil kovový lesk. Můžu jen doporučit. Jo a tah je plecháč, ale nikde nedrhne, netahá a to mám dost chlupatou ruku. Rychle jsem udělal jedno foto, ale za umělého světla to nějak nevyšlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se