Přejít na obsah

SEIKO 5 SPORTS

lub

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

lub: díky moc. Asi půjdu ale do SNZF17K1, což je to samé, jen s černým ciferníkem. Zkusím to z eBay :)

a ty me zase muzes popichovat s prestavbama... ;) :D

No pozor, tu přestavbu stále plánuji, ale až tak někdy příští rok. Už jsem dokonce sehnal člověka, co by si výrobu pouzdra vzal jako fušku :) A že to nevyjde ani nijak extra draho... no uvidíme :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na tom linku od kejklika.. :) tiez som valil bulvy.. koncili v priebehu dvoch minut tri aukcie - na tieto iste s ciernym, modrym a bielym cifernikom. modre a cierne isli s dvojcifernym poctom bidov 110-130 USD, co je normalna buy now cena. na tie biele podla mna zabudli.. najradsej by som cierne, ale nakoniec mam prve s bledou tvarou :)

btw, som zvedavy ako sa tento organizacny lapsus predajcu prejavi na finalnej cene za shipment :thumbsup_anim:

mimochodom, prave mi napisal miestny dealer panerai, ze za jeden link do ocelovehu tahu chce nieco viac ako 100 Eur /pritom potrebujem len dva prtisroobiky/.. myslite, ze bude mat pochopenie pre moj dnesny pribeh? :smoke:

Odkaz ke komentáři

No to pardon, ale právě ta PVD úprava je u Seika super. Mám jedny pětky které nosím denně jako pracovní a jsou nejméně poškrábany. Známé mikroškrábance na sponě se tady nekoná. Můj kámoš co dělá do kovu mi s překvapením popsal, že se jedná o AlTiN, jsou to nanesené nano vrstvy aluminia, titanu a nitridia za vysokých teplot. Hodinky i s tahem mají jak leštěné, tak kartáčové plochy a tahle kombinace na černé je opravdu pěkná. Já jsem si původně myslel, že PVD je něco jako pogumování, tak mne po vybalení hodinek z krabice příjemně překvapil kovový lesk. Můžu jen doporučit. Jo a tah je plecháč, ale nikde nedrhne, netahá a to mám dost chlupatou ruku. Rychle jsem udělal jedno foto, ale za umělého světla to nějak nevyšlo.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...