dknespl Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Nekecám, viz http://www.digitalsundial.com/
rud111 Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Nekecám, viz http://www.digitalsundial.com/ Paráda - chce to jen dobrý nápad - jednoduché a prosté, líbí se mit to. S dopravou se to do 100 ? vejde.
cigi Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Mně se to zdá docela prima bžunda. Už pro to hledám místo.
dknespl Odesláno 31. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Mně se to zdá docela prima bžunda. Už pro to hledám místo. Je to na přísavky na okno, na jižní stranu. Pochopil jsem, že na objednávku dělají i velké na zahradu. Já mám okna na jihozápad, tak nevím jak moc to snese odchylku od jihu, kolik se dá dohonit tím natočením, oběhnu barák s buzolou :-).
PhoeniX Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 (upraveno) No, nevím. Tak nějak k ničemu. "K ničemu" jsou i všechny mechaniky. Je to prostě pro radost, jako vše tady... EDIT: Mně se to fakt líbí. Upraveno 31. srpna 2009 uživatelem PhoeniX
911 Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 pro technicky zdatne doporucuju kliknout na Background. asi se na to vecer podivam. jinak ja nez sem se podival na tu stranku tak sem myslel, ze to jsou digitalky pohanene na solarni energie. ALE JE TO UPLNE NECO JINEHO. staci mrknout na video.
bandicoot Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Jojo, fakt tam neni nic než vyfikundace v průhledu, podle mě je to skvělý a musí to bejt i precizně spasovaný.
dknespl Odesláno 31. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 sem myslel, ze to jsou digitalky pohanene na solarni energie. ;-) za co mě máš? "Absolutely no electricity!"
911 Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 ;-) za co mě máš? "Absolutely no electricity!" no prave mi to k tobe nesedelo, tak sem si kliknul a byl velmi mile prekvapen. zajimavy patent.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se