Návštěvník Snow Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Ještě jednou jsem se vrátil k těmto bytelným Suunto. Elementum považuji za jinou kategorii než G-Shock, řekl bych, že tyhle Suunto jsou lepší než tolik opěvované Frogmany. Suunto Elementum zdroj http://watch-happening.blogspot.com/2009/0...-elementum.html
CzechJoker Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Zajímavé, pěkný design. Cena od 450 do 600 USD. Škoda, že nejsou rádiem řízené, za tu cenu...
Dantechno Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Me se libi ty vlevo. Asi budou docela tezke.. A diky tlustym digitum budou i v reverznim displeji dobre citelne.
PhoeniX Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 Pořád nemůžu zkousnout tvar a velikost spínačů/tlačítek. Mně to k digitálkám prostě nějak nepasuje. Navíc, hodinky jsou určeny do "těžkého" provozu a ten horní čudl si říká o uražení. Jasně, není to "tržnice" a věřím, že nástroj je dotažený do posledního puntíku. Ale i tak... Co na ty čudly říkáte vy?
Skipi Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 Zajímavé, pěkný design. Cena od 450 do 600 USD. Škoda, že nejsou rádiem řízené, za tu cenu... Kde jsi našel tyto ceny? Někde jsem zahlédl ty celokovové a stály tuším 1000 USD...
African Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 To tlačítko si ale opravdu říká o uražení" Jinak, co se týče značky Suunto, tak z mého okolí je pár dobrých lidí kteří už je doslova hodili do popelnice a nikdy víc" A to i pár velmi dobrých sportovců, kteří mi říkali, ža když už se chytne kus, který celkem maká a používá se, tak baterka je do půl roku fuč" Tyto modely jsou již Solar?
filo-boxer Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 Design se mi moc libi ale nevim nevim, to kovove pouzdro by bylo za chvili dodrene od stezejky k stezejce. Geckama mlatim pravidelne o vsechno mozne a videt to na nich neni. A taky to vypada, ze u Suunto Terra (ktere by pro mne prichazely v uvahu) neni teplomer .
Návštěvník Snow Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 Já bych je asi snesl, ale moje hvězda na digitálním nebi je jen jedna a to Omega X-33
CzechJoker Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 Ceny jsou z eBay. Mě se líbili pozemní, ale asi by opravdu dostaly v akci těžce zabrat.
Gilius Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 Solární nejsou,baterky jsou bolestí Suunto všeobecně. Ale koupíte ji úplně všude a vyměníte si ji taky úplně sami,během pár vteřin. Odolností G-ček ale nedisponují......
feitosa Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 Suunto elementum terra som si objednal z USA z ebay za 550dolarov...
filo-boxer Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 To jsou tvoje fotky? Pekne.....pekne.... A co prvni dojmy?
PhoeniX Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 Jsou nějaké informace o spolehlivosti této modelové řady?
A10 Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Jsou zajimave, ale pusobi na me moc "oblekove" A cena je vysoka. Bal bych si je nekde nestrechnul apod.
vE13Lius Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Vypadají nádherně, jen by mě zajímalo, co by dělalo sklíčko které není téměř cháněné, kdybych s nima, jako s ostatníma hodinkama, hodil např. čuňu na kole...
foxik28 Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Hlavně se v Čechách nebudou oficiálně prodávat:(nejsou určený na náš trh.nechápu to, moc se mi líbily, ale pohrávám si zase s myšlenkou, že se vrátím ke core, ta cena je suunto natažená
GMT Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Hlavně se v Čechách nebudou oficiálně prodávat:(nejsou určený na náš trh.nechápu to, moc se mi líbily, ale pohrávám si zase s myšlenkou, že se vrátím ke core, ta cena je suunto natažená jestli se nepletu tak jsem je nedávno viděl v Koscomu
vE13Lius Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Já myslím že budou, nebo spíše rozhodně už se prodávají... stačí kouknout do zboží. jestli se nepletu tak jsem je nedávno viděl v Koscomu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se