Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dovolom si i ja napsat svuj nazor. Nekdo tu psal ze z Aquaracerama idelal kupujici dobre, protoze to nejsou napodobeniny jako steinharty. Me teda zrovna aquaracery prijdou skoro na chlup stejny jako omegy. Takze v podstate vysledek co se tyce napodobeni je stejny.

• Odpovědi 103
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já bych je nechtěl ani na užším NATO pásku :(

Bill Yao se nechal strhnout přáním svých klientů (a ziskem?) a překročil hranici ke svým asijským předkům, mistrům kopírování :P, IMHO.

peknou odpoved na tento dost povrchni nazor najdes zde

Odesláno

peknou odpoved na tento dost povrchni nazor najdes zde

Sorry, nějak jsem tam tu odpověď nenašel. Jen popis kvalitně udělaných hodinek, opajcnutých podle slavnýho modelu Rolex Submariner.
Odesláno

Sorry, nějak jsem tam tu odpověď nenašel. Jen popis kvalitně udělaných hodinek, opajcnutých podle slavnýho modelu Rolex Submariner.

znalci me jiste radi opravi pri nize uvedenem tvrzeni o priblizne dobe ukonceni produkce.

ty hodinky se uz cca 50 let v teto podobe nevyrabi. to, ze nekdo udela projekt, ktery se snazi tuto legendardni bondovskou verzi ozivit, je nadhera a uzivaji si ji i pocetni majitele rolexu.

mozna by neuskodilo vice realismu v nazorech a nejen tupe nasledovani dogmatu, ze vsechno co se necemu podoba je spatne.

Odesláno

Svet je barevny. Tisic lidi, tisic chuti. Z fejku mi je spatne, ale tyhle rimejky Conneryho Rolad me nejak nedrazdi. Jako by dneska nejaky garazmistr udelal padesatikusovy remake Corvetty Stingray s jinym motorem, v jinych rozmerech. Asi bych si ho nekoupil, radsi bych si koupil Corvettu soucasnou, kdyz uz bych teda nejakou Corvettu chtel, ale necitil bych tam tu pachut zamerne lzi. Nikdo si nemuze myslet, ze se majitel tech rimejku snazi vyvolat dojem, ze ma originaly. IMHO

Odesláno (upraveno)

Dovolom si i ja napsat svuj nazor. Nekdo tu psal ze z Aquaracerama idelal kupujici dobre, protoze to nejsou napodobeniny jako steinharty. Me teda zrovna aquaracery prijdou skoro na chlup stejny jako omegy. Takze v podstate vysledek co se tyce napodobeni je stejny.

Sorry, ale vypadly mi plomby ze zubů! Jak tohle můžeš hodit do placu? :suicide_anim: Držel si oboje někdy v ruce a porovnával je?

Koupil jsem aquaracery v nedeli a jsem s nimi nadmíru spokojen (!), ale nedovolím si je srovnat na stejný level se seamastry... Na první pohled pro mně jemnějc propracovaný design, každé z těch dvou na tebe dýchnou jinou atmosférou (to jsem to napsal skoro jako poét...) :angel: Ve zkratce: nesrovnávejme nesrovnatelné!

Upraveno uživatelem patris
Odesláno

Sorry, ale vypadly mi plomby ze zubů! Jak tohle můžeš hodit do placu? :suicide_anim: Držel si oboje někdy v ruce a porovnával je?

Koupil jsem aquaracery v nedeli a jsem s nimi nadmíru spokojen (!), ale nedovolím si je srovnat na stejný level se seamastry... Na první pohled pro mně jemnějc propracovaný design, každé z těch dvou na tebe dýchnou jinou atmosférou (to jsem to napsal skoro jako poét...) :angel: Ve zkratce: nesrovnávejme nesrovnatelné!

tad to si z tebou dovolím nesouhlasit. Nebavím se o kvalitě ale o vzhledu. Je to stejný jako porovnávat steiharty ze subama. Vypadá to jako přes kopírák. A ty omegy jsem v ruce měl a zas takovej zázrak to není. a srovnávat se to dá nevím proč by to bylo nesrovnatelné. Jsou to taky jenom hodinky.
Odesláno

Protože jsem nechtěl zabíjet čas kolážema z netu, dovolím si použít kvalitu od Vladimíra P. (děkuji za supr fota mimochodem) a pověsím pro srovnání. Jak se říká, najděte 10 stejných bodů na těchto dvou hodinkách - opravím, mně budou stačit 3 (bavím se o designu, od tahu, přes ručičky, po lunetu...). :whistle:

(Tyto Tagy mám zrovna na ruce, proto si dovoluji opět polemizovat...) :smile_anim:

• Velikost změněna 51% (was 1600 x 1200) - Klikněte na obrázek pro zvětšeníPosted Image
Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak ja vidim podobnost minimalne v korunce, zkoseni lunety po obvodu, ve velke podobnosti tvaru luminiscence atd.

A oboje mají ručičky a datum.:lol2: Doporučoval bych pořádně se podívat, něco si tady přečíst, atd. Než začneš trousit taková moudra. Korunky jsou jiné, lunety nestejně široké a s jiným fontem a velikostí číslic, indexy na 3, 6, 9 a 12 si taky nejsou ani trochu podobné. A to nemluvím o jiném tahu, ručičkách, chybějícím heliovém ventilu u TH a další...
Odesláno

Současná auta jsou taky podobná. Všechna vypadají jako opuchlý papuč. Liší se jen nálepkou s logem výrobce. A kdo od koho kopíroval? :)

Odesláno

Precetl jsem si toho dost. A moudra netrousim , jen rikam svuj nazor. A tobe bych doporucoval si poridit bryle. Mluvim o velkove podobnosti ne o detailech jen tak pro info. Pokud chces argumentovat z milimetrama tak to jsme nekde jinde nez v cem byl zamer teto debaty.

Odesláno

A oboje mají ručičky a datum.:lol2: Doporučoval bych pořádně se podívat, něco si tady přečíst, atd. Než začneš trousit taková moudra. Korunky jsou jiné, lunety nestejně široké a s jiným fontem a velikostí číslic, indexy na 3, 6, 9 a 12 si taky nejsou ani trochu podobné. A to nemluvím o jiném tahu, ručičkách, chybějícím heliovém ventilu u TH a další...

Bez diskuse. :crying_anim02: Tos ani Kamile nemusel vypisovat, pro Boha, se kouknu a vidím!!! A to podotýkám, že se pokládám za supr laika mezi Vámi. Zkrátka, nebyla to zrovna dobrá volba porovnání, ale všichni se učíme... :smile_anim:

Návštěvník Kamil
Odesláno

Precetl jsem si toho dost. A moudra netrousim , jen rikam svuj nazor. A tobe bych doporucoval si poridit bryle. Mluvim o velkove podobnosti ne o detailech jen tak pro info. Pokud chces argumentovat z milimetrama tak to jsme nekde jinde nez v cem byl zamer teto debaty.

Ta moudra se týkala hlavně tohoto výroku:

Me teda zrovna aquaracery prijdou skoro na chlup stejny jako omegy.

Odesláno

Nerad bych vas nejak urazil, ale pokud tam tu evidentni vzhledovou podobnost nevidite tak pak k tomu neni co dodat. A muzete se pokladat za odborniky jak chcete.

Odesláno

Laik by mozna rekl , ze jsou stejne .. ale tady jsme na specializovanem foru.

Rikam ze jsou dost podobne. A ze by se take dalo namitat, ze tag okopiroval omegy.
Návštěvník Kamil
Odesláno

Jasně že tam je podobnost, je to jako s autama a spoustou jiných hodinek. Už ti to psali přede mnou. Ale jestli ti neunikl smysl celého tohoto vlákna. Bavíme se o tom, že Steinhart Ocean jsou sprostou napodobeninou Submarinerů, což Aquaracer a bondovky nejsou ani náhodou!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...