pebe Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 asi o 200metrů dál je malá kavárna Cona Coffee, tam mají zatím asi nejlepší kafe co jsem v Hradci měl...tak třeba příště
villain83 Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 asi o 200metrů dál je malá kavárna Cona Coffee, tam mají zatím asi nejlepší kafe co jsem v Hradci měl...tak třeba příště tam to asi neznam,no jo,ale kafe je tady taky dobry...Lucaffe:-)
sqad Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Jak může někdo na propagační fotografii dát hodinky s posunutým cifrem? http://hodinarskymagazin.sk/guess-rigor-w0289l1-a-w0247g3-damy-a-pani-leto-ovladne-denim/
villain83 Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Na tech nadherach je spis blbe usazena luneta,takze ty kaminky nelicujou,tim to imho pusobi krive..
Radius Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Jo cifr, ve srovnání k uchycením řemenu je to vidět.
sejkoram Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Dneska Thomas Barber Shop Navrátilova pán "s jedním koutkem" co distribuuje Nikon. Breitling Avenger?
Mirek Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Dneska při cestě domů z práce, semafory na Heršpické, bíla Q7, ruka z okna a na ní Hubloty
Filip.J Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Dnes v 18:43 metro C stanice Budějovická - nastoupili dva mladí pánové ve směru do centra, na jednom z nich mě zaujaly Steinhartovic B-Uhren s novou zakulacenou korunkou - byli zabraní do hovoru, tak jsem nechtěl rušit... Nicméně, obligátní otázka: Někdo odtud?
Filip.J Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 (upraveno) Příležitost dělá špiona Edit: Počkat! MJ, to jseš ty? Upraveno 13. června 2014 uživatelem Filip.J
lukis Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Včera Volvo Průhonice, pan prodejce na ruce Zenith Defy Classic Chronograph Aero s bílým cifrem. Pochválil jsem, koza nebyla, pán není pacient - prý dárek od kamaráda pacienta. Takže kdo??
kdojinej Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 S fotodokumentací má tohle vlákno konečně trochu šťávu, i když roste riziko odhalení...
villain83 Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 Chlapi,kdo byl za posledni tejden,naposledy asi pred hodkou,v kavarne v Hradci Kralove?Jeden divery na vlnkaty gume(tipuju Citizen,mozna Seiko)druhej neco na kovovym naramku(nepoznal jsem),tutove nekdo odsud,oba v kosilich,jeden hulil velbloudy,kolega s diverama L&M:-) Tak pan mel nakonec Seiko,zvazoval jsem kozu,ale jeho kolega na dotaz,zda nenavstevuje Chronomag(rekl jsem nejdrive hodinkove forum),suse odpovedel pouze:"ne ne,Praha".Tak nevim,jestli to melo bejt nejaky zaklinadlo,nebo co,ale priste uz se radsi nikoho ptat nebudu...
Mirek Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 Pravděpodobně Sibiře, pokud teda jel dneska cca v 7 kolem Blaženy ve stříbrným GT5, na ruce něco bylo, ale nevím co... a pokud to nebyl Sibiř, byl to někdo úplně jinej...
villain83 Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 Pravděpodobně Sibiře, pokud teda jel dneska cca v 7 kolem Blaženy ve stříbrným GT5, na ruce něco bylo, ale nevím co... a pokud to nebyl Sibiř, byl to někdo úplně jinej... Pokud si nevidel aligatori papuce z umely hmoty,nebyl to on,mel by nohu vystrcenou z okynka. 1
Filip.J Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 S fotodokumentací má tohle vlákno konečně trochu šťávu, i když roste riziko odhalení... Ach tak! To jsem nevěděl, že je to tady taková hra na schovávanou
Ondoni Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Hodinky paní neřeším, ale tohle řešení je docela cool
gougy Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Hodinky paní neřeším, ale tohle řešení je docela cool jasná věc, není třeba v mikroregulace :D
JaRooN Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 (upraveno) Úplně jsem zapoměl... V sobotu jsem se vyskytl v rakouském městě Linz a co jsem neviděl??? Týden švýcarských hodinek,K vidění značky Rolex, Breitling, IWC, Zenith, Baume & Mercier, Frederique Constant, Tudor, Bulgari, Alpina...Kdo by chtěl, trvá to ještě 2 dny. Bohužel, více fotek nebude, toto byla poslední, co mi foťák v ten den udělal Pak se software zbláznil a konec...Co se dá dělat, alespoň to mám nakoukané Jo a na hlavním náměstí téměř každou sobotu probíhá blešák a je tam k vidění celkem dost vintážních hodinek. Já tam jel hlavně kvůli tomu...Bohužel, na místě jsem zjistil, že peněženka leží doma a v kapse jsem měl jen 60Eur, tak nic Prostě blbej den... Upraveno 16. června 2014 uživatelem JaRooN
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se