Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Vcera na Whisky Life Prague pepsiny na jubilee

a me s PO u stanku s doutnikama jsi minul? Ale byli tam vic chronopacientu a i koza probehla Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

Jo a krome pepsin taky Bob s PO :-)

a me s PO u stanku s doutnikama jsi minul? Ale byli tam vic chronopacientu a i koza probehla

Odesláno

45156365_1427454637389579_77989194871592

Už jsem viděl hada srát a žábu bušit pěstí do skály, ale tohle jsem ještě neviděl

Z tý paní podle velikosti břicha ještě pár modelů vypadne...

Odesláno

Nechával jsem na opravu u Aleše v Ostravě kapesní hodinky, zrovna když si tam někdo vyzvedával PRIMKY po servisu, wristshot neproběhl, ale mám nově nasměrovaného potenciálního pacienta :)

Odesláno

Dnes Brno Slatina Lidl. Ve fronte predemnou pan cca 60 let a na ruce victorinox inox pro diver na cervene gume. Sem docela cucel :D

Odesláno

Včera mě oslovil před konferencí, kterou uváděl, primář našeho oddělení, že má nový hodinky a jestli bych mu je nenastavil - hlavně datum... prej jestli musí třicetkrát točit dny dokola (hodinky neměly tu pozici pro rychlonastavení data). Tak mě to zároveň potěšilo, že ví, že se o hodinky zajímam :)

post-32970-1541874795,88.jpg

Odesláno

Na Chloumek zítra jedu, tak mu je okouknu.

Asi nebude odsud. Na mojí pochvalu, že má pěkný Fortisky se zazubil a tím to skončilo. Škorpík Evo v jeho ruce a postarší myslivci okolo mě úplně nenechali rozehrát kozu. :D

Byl sem tam na parkuru, profouknout laufy před honama.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...