Lukyn77 Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února "Společnost LISS a.s. v Rožnově pod Radhoštěm je unikátní, a to na světové úrovni. Vyrábí číselníky, které nikdo jiný nedokáže. A to i pro známé švýcarské značky. V reportáži se dozvíte, jak celý procest probíhá, jak dlouho výroba trvá nebo třeba co je lisovací matrice." 1
Lobber Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února Ty kapsáče vypadají zajímavě :0) https://timeandtidewatches.com/audemars-piguet-2026-first-semester-novelties/
Lobber Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Myslím že naposledy v roce 2019 se prodávali něco málo přes 5mil . Tomu říkám dobré zhodnoceni … Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lookyn Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Ranní spy photo z tramvaje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
bandicoot Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Na pivu od spolubojovníka… úplně žeru kombinaci tohoto jemného modelu s gumou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
DarylVanHorne Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Seznam Zprávy o švýcarské produkci... https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-byznys-mene-kusu-ale-vyssi-ceny-i-zisky-luxusni-hodinky-ze-svycarska-lamou-rekordy-301499
FantasticFabio Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Rolex na ruce mladýho kluka ….. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VitekB Odesláno středa v 12:13 Nahlásit Odesláno středa v 12:13 (upraveno) Nový HTD. Baví mě jejich italský smysl pro humor Nejvíc mě ale stále baví ten chronograf s fialovým ciferníkem... nebo růžovým, nevím, jsem jen muž Upraveno středa v 12:15 uživatelem VitekB 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se