bandicoot Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Když se dívám na fotky jásajících povstalců na webu, např. na idnesu, tak tam skoro každej líp oblečenej rebel nebo rebelka mají hodinky...A mnohdy celkem pěkný... chlápek v košili s chronografem, holka v Hidžábu s něčím na červeném řemenu... jásající rebel nad ostatky něco na trendy širokým řemenu... Fotky sem nepostuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Když se dívám na fotky jásajících povstalců na webu, např. na idnesu, tak tam skoro každej líp oblečenej rebel nebo rebelka mají hodinky... A mnohdy celkem pěkný... chlápek v košili s chronografem, holka v Hidžábu s něčím na červeném řemenu... jásající rebel nad ostatky něco na trendy širokým řemenu... Možno našli Muamarovu zbierku hodiniek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Možno našli Muamarovu zbierku hodiniek? ...a hadrů a mobilů a slunečních brejlí... vypadaj nějak blahobytně ty rebelové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 ...a hadrů a mobilů a slunečních brejlí... vypadaj nějak blahobytně ty rebelové... Kdesi jsem viděl fotku "rebela" s popisky? Nike sneakers model 2010, triko Tommy Hilfiger, jeansy nevím od koho. Myslel jsem si své... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 Hej aj ja som videl tú fotku a myslel som si to čo Ty Kdesi jsem viděl fotku "rebela" s popisky? Nike sneakers model 2010, triko Tommy Hilfiger, jeansy nevím od koho. Myslel jsem si své... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 A komu tím prospějete, co? Druhé straně? Má to aj nejaké výhody? Teda okrem extra kroku vo výstupnej kontrole (skáče to presne na indexy?) a potenciálnej reakcie typu "To si nekúpim... ostatní si budú myslieť, že mám nejaké obyčajné quartz-ky" ak mas hodinky s dead beat second tak ti moze byt u p..ele co si kto mysli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naving Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 Dnes ráno v metre ? Porsche Design Worldtimer (P'6750). Na prvy pohlad velmi pekne hodinky, i ked obrovske. Sok prisiel az teraz ked som konecne dohladal co to bolo a zbadal cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 (upraveno) Dnes som videl v cakarni u lekarky tieto AP Royal Oak a vyzerali uplne skvelo... Bol to niekto odtialto??? EDIT: Bolo to v BA v Petrzalke na plucnom... Upraveno 24. října 2011 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2011 V příloze Hospodářských novin z minulého týdne je příjemný portrét kamaráda a mistra brašnáře Ondry Šímy.Mám radost. Jen tak dál Ondro, jak rosteš ty, rostou i všechny naše řemínky, tašky a akcesoríz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2011 Nemuzes to naskenovat? Rad si to prectu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2011 Jasný. Zítra z práce to sem dám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2011 Jasný. Zítra z práce to sem dám. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2011 Nerenovované Igeny na jedné psí akci v Liberci 17.9. Někdo odsud? Na kozu nebyl čas, byl to tam samý pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tillman Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2011 Nerenovované Igeny na jedné psí akci v Liberci 17.9. Někdo odsud? Na kozu nebyl čas, byl to tam samý pes Vypadají skvěle, jaký typ řemínku? Říkal jste Ahoj, kde jste našla tak krásný hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2011 Včera, Al Capone bar u Národky - černý suby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2011 Minulej tejden v jedný pizzerii na Ruzyni chlapík s chronomaticama na tahu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2011 Minulý týden jsem strávil ve Frankfurtu nad Mohanem, tak jsem zmerčil nějaký ty pěkný hodinky. Např. Breitling Navitimer na tahu na dámské ručce..trošku oversized, imho. Pak jedny velké kulaté zlaté Cartiery se zvláštní korunkou, opět dáma, tentokrát tip top, jeden pán se směšně velkými Omega PO XXL (pán byl drobného vzrůstu), Panerai 111 u taxikáře, vypadaly, že jsou pravé. Pak vintážní Moonwatche na neoriginálním tahu (to já poznám A největší pecka byly NÁSTĚNNÉ IWC Ingenieur v hotelu na recepci. Docela málo Rolexu jsem viděl. Howgh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2011 V sobotu vecer v steak house El gaucho v starom meste som bol na wc a tiez traja mlady nemci..vsetci traja mali cierne submarinery..v tom momente mi uz rolexky nepripadaly vynimocne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Dnes před 16:00 v trolejbuse mezi Zimním stadionem a Lesnickou, pán okolo padesátky, Breitling Super Avenger Chrono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Minulý týden v Dánsku vůbec nic, až se o mne pokoušela deprese, že tam nikdo nenosí pořádné hodinky...až v pátek na koncertu Rihanny - jedny Seamastery a IWC BP...hned jsem se cítil klidnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se