Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Když se dívám na fotky jásajících povstalců na webu, např. na idnesu, tak tam skoro každej líp oblečenej rebel nebo rebelka mají hodinky...

A mnohdy celkem pěkný... chlápek v košili s chronografem, holka v Hidžábu s něčím na červeném řemenu... jásající rebel nad ostatky něco na trendy širokým řemenu...

Fotky sem nepostuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když se dívám na fotky jásajících povstalců na webu, např. na idnesu, tak tam skoro každej líp oblečenej rebel nebo rebelka mají hodinky...

A mnohdy celkem pěkný... chlápek v košili s chronografem, holka v Hidžábu s něčím na červeném řemenu... jásající rebel nad ostatky něco na trendy širokým řemenu...

Možno našli Muamarovu zbierku hodiniek?

Odkaz ke komentáři

A komu tím prospějete, co? Druhé straně?

Má to aj nejaké výhody? Teda okrem extra kroku vo výstupnej kontrole (skáče to presne na indexy?) a potenciálnej reakcie typu "To si nekúpim... ostatní si budú myslieť, že mám nejaké obyčajné quartz-ky" ;)

ak mas hodinky s dead beat second tak ti moze byt u p..ele co si kto mysli :D
Odkaz ke komentáři

Minulý týden jsem strávil ve Frankfurtu nad Mohanem, tak jsem zmerčil nějaký ty pěkný hodinky. Např. Breitling Navitimer na tahu na dámské ručce..trošku oversized, imho. Pak jedny velké kulaté zlaté Cartiery se zvláštní korunkou, opět dáma, tentokrát tip top, jeden pán se směšně velkými Omega PO XXL (pán byl drobného vzrůstu), Panerai 111 u taxikáře, vypadaly, že jsou pravé. Pak vintážní Moonwatche na neoriginálním tahu (to já poznám :) A největší pecka byly NÁSTĚNNÉ IWC Ingenieur v hotelu na recepci. Docela málo Rolexu jsem viděl. Howgh.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...