Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

OT: Takovy neeticky posty by se mely banovat! Tohle po rano nemuzu cist: mladik syn minute repeater IWC. A strejda z Ameriky porad nevola :wallbash: Nic, jdu vydelavat prachy. Konec :offtopic:

rancor: kozu hledej v utrobach fora (koza doji krev ...)

mas to cist vecer :)) jinak si kvuli tobe dam priste pozor a budu postovat pres den.. ikdyz mi rekni, kdy by ti takovej post udelal dobre?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rancor: to mas recht, ja jen ze jsem ten minute repeater drzel v ruce pred dvema mesici, v platinove verzi, a i si ho spustii. je to takovy surrealni dream watch.

jankoxxx: ano, jedine platina. ano, mladosi jsou do 30, pak to jsou uz poradny chlapi :smoke:

Včera jsem Na Příkopě viděl na číšníkovi Omegy PO s oranzovou lunetou. Ty hodinky jsou detekovatelný na fakt velkou vzdálenost.

Upraveno uživatelem martini
Odkaz ke komentáři

kdo to ma poznat - mohlo mu bejt 30 i 35... ja se ho na vek neptal :)) priste mu do ruky vrazim dotaznik chronomagu :D

jankoxxx: jasne ani, kdyby me vyhrozovali smrti :))

martini: tak to zavidim.. ja jen koukal a tezko zvedal oci :D

Odkaz ke komentáři

V lednu jsme byli na lyžích v Rakousku a šéf čišníku měl na ruce Rolex Daytona každý den jsem na ně koukal, když nás uváděl ke stolu... nevím jestli byly origo, mnebo ne takhle to nepoznám, ale vzhledem k tomu, že to byl celkem dobrý hotel, do práce jezdil Alfou GT, tak bych tomu i věřil, ale kdo ví :)

Odkaz ke komentáři

Ceslko, docela bych i věřil, že byly origo. Já jsem viděl ve Švýcarsku na horách docela mladého číšníka se Submarinery v bicoloru, a v té zemi jsem přesvědčen, že fejky by nenosil (Švýcaři to krutě trestají). Navíc spropitné a platy jsou tam na horách výborné

Odkaz ke komentáři

O víkendu jsem potkal hodinkově postiženého ve vlaku. Byl to nějaký mladý cyklista, na ruce černé Suby. Vzájemně jsme si očumovali zápěstí a šklebili se na sebe, jakože oba víme, která bije a nemuseli jsme nic říkat. Kozu jsem nevyhátl, nebylo třeba a stejně by mi nerozuměl :rolleyes: Ale bylo to vtipné..

V pondělí jsem jen tak na ulici v rychlosti zahlédl na pánech v obleku ocel Daytony a nějaké turbo, ale to byl takový fofr, že nevim co to bylo.

Pak mě dostala babička, která měla na férovku rovnou dvoje hodinky :eek: Škoda, že jsem to nevyfotil líp.

A nakonec šikovné hodiny na budově letiště.

post-1684-074431100 1302811652.jpg

post-1684-086816100 1302811669.jpg

post-1684-097033700 1302811686.jpg

Odkaz ke komentáři

dnes na bratislavskom autosalone: omega deville, TH carerra chronograph stasrie, aj novsie, jedny grand carerry, starsie rolex submariner bicolor, datejust na jubilee tahu, daydate na jubilee, 2 fake daytony.. jedny invertovany "bicolor", teda stred ocel, boky zlte, druhe "daytony" mala jedna hosteska.. na fotke vyzeraju fajn, ale nazivo som z nich nemal naoriginalnejsi pocit :) no a breitlingami sa to tam len hemzilo..samozrejme breitlingami s turbilonom ala zotrvacka na sestke :D :D a este par velkych zltych hodiniek na gume.. neviem co to bolo zac..

Posted Image

Odkaz ke komentáři

dnes na bratislavskom autosalone: omega deville, TH carerra chronograph stasrie, aj novsie, jedny grand carerry, starsie rolex submariner bicolor, datejust na jubilee tahu, daydate na jubilee, 2 fake daytony.. jedny invertovany "bicolor", teda stred ocel, boky zlte, druhe "daytony" mala jedna hosteska.. na fotke vyzeraju fajn, ale nazivo som z nich nemal naoriginalnejsi pocit :) no a breitlingami sa to tam len hemzilo..samozrejme breitlingami s turbilonom ala zotrvacka na sestke :D :D a este par velkych zltych hodiniek na gume.. neviem co to bolo zac..

Posted Image

ty si nebol pozerat auta ale hladat hodinky :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

samozrejme breitlingami s turbilonom ala zotrvacka na sestke :D :D

No mezi náma ony i ty opravdový turba vypadají jak fejky. Úplně se mi ty hodinky hnusí..

Včera nějakej Ital, co vypadal jak DžejÁj. Klobouk, vesta, džíny Deutsche&Bannana a na ruce Portuguese chrono. Ovšem v kvarcu, takže taky paráda..

EDIT: DžejÁr nikterak nesouvisející s místním členem!

post-1684-070896100 1303060636.jpg

post-1684-090956900 1303060646.jpg

Upraveno uživatelem Topkan
Odkaz ke komentáři

FiXilVer: tiež som bol včera na autosalone a tiež som videl tie "Daytony" a tiež som mal rovnaky pocit, stanok Renalut, však ? Ja som ale na lepšie hodinky šťastie nemal, asi preto, že som nemal pozvanku do D2, maxmalne jedny quartz Tissoty :(

ano ano :) stanok renault.. slecnu si pamatam este z minuleho rocnika, no vtedy este "daytony" nemala :)

do toho luxury stanku som ani ja nemal pozvanku.. vraj tam bola jedna helikoptera, nejaka lod a 3 auta.. nedozvedel som sa ake, pytal som sa hostesiek a tie si tam vsimli len to, ze to boli 3 auta :D :D ani znacku, toboz nie model :D

no a k teme topicu: v nedelu, BA, elektricka 4, o cca 18:15 na lafrancony mal sofer elektricky breitling seawolf chrono.. blba fotka, ale su to oni :)

Posted Image

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...