rancor Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 OT: Takovy neeticky posty by se mely banovat! Tohle po rano nemuzu cist: mladik syn minute repeater IWC. A strejda z Ameriky porad nevola Nic, jdu vydelavat prachy. Konec rancor: kozu hledej v utrobach fora (koza doji krev ...) mas to cist vecer ) jinak si kvuli tobe dam priste pozor a budu postovat pres den.. ikdyz mi rekni, kdy by ti takovej post udelal dobre? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 oznacit 35 rocneho typka za mladika je vtip? minute repeater je aj moj sen ale zlate by som nezobral ani zadarmo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 (upraveno) rancor: to mas recht, ja jen ze jsem ten minute repeater drzel v ruce pred dvema mesici, v platinove verzi, a i si ho spustii. je to takovy surrealni dream watch.jankoxxx: ano, jedine platina. ano, mladosi jsou do 30, pak to jsou uz poradny chlapi Včera jsem Na Příkopě viděl na číšníkovi Omegy PO s oranzovou lunetou. Ty hodinky jsou detekovatelný na fakt velkou vzdálenost. Upraveno 7. dubna 2011 uživatelem martini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 kdo to ma poznat - mohlo mu bejt 30 i 35... ja se ho na vek neptal ) priste mu do ruky vrazim dotaznik chronomagu jankoxxx: jasne ani, kdyby me vyhrozovali smrti )martini: tak to zavidim.. ja jen koukal a tezko zvedal oci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 Včera predajca v Žilinskej predajni Apple (iEvolution) Tag Heuer Formula 1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceslko Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 V lednu jsme byli na lyžích v Rakousku a šéf čišníku měl na ruce Rolex Daytona každý den jsem na ně koukal, když nás uváděl ke stolu... nevím jestli byly origo, mnebo ne takhle to nepoznám, ale vzhledem k tomu, že to byl celkem dobrý hotel, do práce jezdil Alfou GT, tak bych tomu i věřil, ale kdo ví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Ceslko, docela bych i věřil, že byly origo. Já jsem viděl ve Švýcarsku na horách docela mladého číšníka se Submarinery v bicoloru, a v té zemi jsem přesvědčen, že fejky by nenosil (Švýcaři to krutě trestají). Navíc spropitné a platy jsou tam na horách výborné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 Dnes ráno v metru, při cestě do práce, na jednom pánovi hodinky ve zlatě (spíš zlacené a spíš rádoby ) a s turbem. Vypadalo to na dost velkou Čínu a náladu mi to po ránu teda rozhodně nezvedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 Dnes vecer 17.45, cervene metro, vystup na Florenci ... Meistersinger No.1 myslim, limitny dial s medzikruzim s cislami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Dnes obchodní jednání a na druhé straně stolu PRIM Diplomat v nádherném stavu, až ciferník házel prasátka. Chronomag nezná, hodinky má po dědovi a nosí je jen pro vyjímečné příležitosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 O víkendu jsem potkal hodinkově postiženého ve vlaku. Byl to nějaký mladý cyklista, na ruce černé Suby. Vzájemně jsme si očumovali zápěstí a šklebili se na sebe, jakože oba víme, která bije a nemuseli jsme nic říkat. Kozu jsem nevyhátl, nebylo třeba a stejně by mi nerozuměl Ale bylo to vtipné..V pondělí jsem jen tak na ulici v rychlosti zahlédl na pánech v obleku ocel Daytony a nějaké turbo, ale to byl takový fofr, že nevim co to bylo.Pak mě dostala babička, která měla na férovku rovnou dvoje hodinky Škoda, že jsem to nevyfotil líp.A nakonec šikovné hodiny na budově letiště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 Ta babicka ma mozna Cartiery jestli vidim dobre a ty druhy nepoznam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 Dantechno - jo, cabochon, řetízek ke korunce, ručky s plnou lumi - nějaký starší Pasha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 dnes na bratislavskom autosalone: omega deville, TH carerra chronograph stasrie, aj novsie, jedny grand carerry, starsie rolex submariner bicolor, datejust na jubilee tahu, daydate na jubilee, 2 fake daytony.. jedny invertovany "bicolor", teda stred ocel, boky zlte, druhe "daytony" mala jedna hosteska.. na fotke vyzeraju fajn, ale nazivo som z nich nemal naoriginalnejsi pocit no a breitlingami sa to tam len hemzilo..samozrejme breitlingami s turbilonom ala zotrvacka na sestke :D a este par velkych zltych hodiniek na gume.. neviem co to bolo zac.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 dnes na bratislavskom autosalone: omega deville, TH carerra chronograph stasrie, aj novsie, jedny grand carerry, starsie rolex submariner bicolor, datejust na jubilee tahu, daydate na jubilee, 2 fake daytony.. jedny invertovany "bicolor", teda stred ocel, boky zlte, druhe "daytony" mala jedna hosteska.. na fotke vyzeraju fajn, ale nazivo som z nich nemal naoriginalnejsi pocit no a breitlingami sa to tam len hemzilo..samozrejme breitlingami s turbilonom ala zotrvacka na sestke :D a este par velkych zltych hodiniek na gume.. neviem co to bolo zac.. ty si nebol pozerat auta ale hladat hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 (upraveno) samozrejme breitlingami s turbilonom ala zotrvacka na sestke :D No mezi náma ony i ty opravdový turba vypadají jak fejky. Úplně se mi ty hodinky hnusí.. Včera nějakej Ital, co vypadal jak DžejÁj. Klobouk, vesta, džíny Deutsche&Bannana a na ruce Portuguese chrono. Ovšem v kvarcu, takže taky paráda.. EDIT: DžejÁr nikterak nesouvisející s místním členem! Upraveno 17. dubna 2011 uživatelem Topkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 FiXilVer: tiež som bol včera na autosalone a tiež som videl tie "Daytony" a tiež som mal rovnaky pocit, stanok Renalut, však ? Ja som ale na lepšie hodinky šťastie nemal, asi preto, že som nemal pozvanku do D2, maxmalne jedny quartz Tissoty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 FiXilVer: tiež som bol včera na autosalone a tiež som videl tie "Daytony" a tiež som mal rovnaky pocit, stanok Renalut, však ? Ja som ale na lepšie hodinky šťastie nemal, asi preto, že som nemal pozvanku do D2, maxmalne jedny quartz Tissoty ano ano stanok renault.. slecnu si pamatam este z minuleho rocnika, no vtedy este "daytony" nemala do toho luxury stanku som ani ja nemal pozvanku.. vraj tam bola jedna helikoptera, nejaka lod a 3 auta.. nedozvedel som sa ake, pytal som sa hostesiek a tie si tam vsimli len to, ze to boli 3 auta :D ani znacku, toboz nie model no a k teme topicu: v nedelu, BA, elektricka 4, o cca 18:15 na lafrancony mal sofer elektricky breitling seawolf chrono.. blba fotka, ale su to oni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 no a k teme topicu: v nedelu, BA, elektricka 4, o cca 18:15 na lafrancony mal sofer elektricky breitling seawolf chrono.. blba fotka, ale su to oni Držení madla v šalině asi dobře sype Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 Dneska příjemné jednání a pokecání s Breitling chronomat v bikoloru s modrým ciferníkem. Nejsem moc zastáncem bikoloru, ale tyhle byly pěkný. Prý si je kupoval, protože mu barevně ladí k vrtulníku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se