bandicoot Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 ...ta byla úžasná. Nemůžu jí dostat z hlavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 A ta fotka by nebyla ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 Flora jo? Jaká kavárna, budu koukat jestli tam nechodí pravidelně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 A ta fotka by nebyla ? Nebyla, chybou fotografa, předtím jsem byl na procházce venku a s clonou 8 a časem 1/250 (ISO 160)+CPL toho v interiéru moc není vidět navíc dotyčná měla obchodní jednání s cizinci, takže nevhodné fotit okatě (foťák se sklem váží 1,75kg:)), vypadali bychom jak banda (hodinkových)nadrženců.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 Kubo, Nubo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 Dneska na golfu Panerai Arktos. Trochu jsem se s panem majitelem dal do řeči a vylezlo z něj, že jsou to fejky asi za osm táců. Ale ať jsem na ně koukal jak jsem koukal, okem jsem to zvenku fakt nepoznal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 To je tím, že byly za osmičku. Kdyby byly za litr z Hatí, tak by jsi to poznal asi celkem snadno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 ...a vylezlo z něj, že jsou to fejky asi za osm táců. 8 táců za fíky... To je mazec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 To je tím, že byly za osmičku. Kdyby byly za litr z Hatí, tak by jsi to poznal asi celkem snadno. Jasně, takovejch jsem viděl hromady. Ale tady to byla fakt síla, prohlížel jsem si je docela dlouho a fakt bych to nepoznal... 8 táců za fíky... To je mazec! Mazec to je, za takový prachy je škoda kupovat fíky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Včera zákazník modré Bondovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1KeNnY1 Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Vcera v lietadle Praha > Milano, par sedadiel nalavo odomna, mlady pan v obleku Hublot King Power all black na gume Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Dnes kolem půl 10, v metru, trasa A, pán kolem 40, na ruce Rolex Daytona. Skvělý kontrast obnošených a špinavých běžeckých kecek Nike a blyštících se Rolád na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 A origo nebo fake ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 A origo nebo fake ? :-) No, to kdybych věděl Měl jsem to asi na 3 metry a přisednout k němu a upřeně mu civět na hodinky se mi nechtělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 dnes,zakaznik pan v rokoch Longines Evidenza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclavpe Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 A origo nebo fake ? :-) Kdyz nema na nove boty, tak asi fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1KeNnY1 Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Kdyz nema na nove boty, tak asi fake coked berie boty ako hodinky, a ma rad VINTAGE vzhlad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Kdyz nema na nove boty, tak asi fake To bych tak explicitně netvrdil, znám lidí v oblecích za 50litrů s 20 let starými Casio a může to být i naopak. Já jsem Daytony viděl jen jednou v životě na nějakém jednání (bílý cifr, zlato nebo bikolor, to už si nepamatuju) a buhvíjak mě tedy neoslovily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Kdyz nema na nove boty, tak asi fake takhle to brát nejde - daytony na ruce nemusí nutně znamenat partnera advokátní kanceláře, 3 auta v garáži, vilku v širším centru a patnáctero obleků od bosse ve skříni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclavpe Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 To bych tak explicitně netvrdil, znám lidí v oblecích za 50litrů s 20 let starými Casio a může to být i naopak. No, pokud ty Casia vypadaly perfektne, proc ne, verim, ze je nosil umyslne. Ale spinave a obnosene boty ? To se clovek o svuj vzhled pak ponekud nestara, ne ? Co mel na sobe oblecene ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se