Dantechno Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Nech ho bejt .. jsou to jeho posledni hodinky. A ted prisel i o boty !
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 Na dovolené jsem v bazénku viděl Rolex Submariner na takovým Němci, zřejmě homosexuálovi ale sympatickej. Pak nějaký Orient ala B1 na sousedovi v letadle, pěkný, takový akčně dojebaný a fejky Omega Seamaster Chrono na nějakým blbečkovi tamtéž.
jirka404 Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Dnes v Hradci na letišti červené Superocean chronograph na takovým divným týpkovi ze kterého se vyklubal člen ochranky nějaké zahraniční skupiny. Ta červená se mě moc nelíbila. Asi se dám na bydguarda .
Foundryman Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 On myslel určitě Jindřichův Hradec...
jirka404 Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 On myslel určitě Jindřichův Hradec... Hradec Králové . Je tam nějaký hudební kravál .
vanderB. Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Hradec Králové . Je tam nějaký hudební kravál . jo aha, já už viděl jirku jak v obleku nasedá do letadla směr NYC, a přitom sleduje hodinky ostaních hradeckých businessmanů
jirka404 Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 jo aha, já už viděl jirku jak v obleku nasedá do letadla směr NYC, a přitom sleduje hodinky ostaních hradeckých businessmanů Woe .
laskajefajn Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 V Hradci momentálně docela chaos,před chvilkou vypli proud,lítaji sanitky...chudáci lidi na letišti-pro dnešek prej program skončil
jirka404 Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 V Hradci momentálně docela chaos,před chvilkou vypli proud,lítaji sanitky...chudáci lidi na letišti-pro dnešek prej program skončil Jo,jo holka přijela, že prej to tam šlo o život. Konstrukce stánků lítaly po celým place a někoho to i trefilo, ten velký párty stan se napolo zhroutil. Všichni jsou poschovávaný v hangárech.
laskajefajn Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Přesně tak.Jinak zdravím sousede ze Svobodných Dvorů
jirka404 Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Přesně tak.Jinak zdravím sousede ze Svobodných Dvorů Ty woe, to už jsem odhalen .
Návštěvník Tada Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 jirka404: Tak aby si tam pro tebe nikdo nepřišel, pytle s pískem, drát a FN MAG
jirka404 Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 (upraveno) jirka404: Tak aby si tam pro tebe nikdo nepřišel, pytle s pískem, drát a FN MAG K tomu pytli s pískem by mohl vzít i cement. Dláždím terasu . O dohled se postarám . Upraveno 5. července 2012 uživatelem jirka404
Návštěvník Tada Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 K tomu pytli s pískem by mohl vzít i cement. Dláždím terasu . O dohled se postarám . Hele, po mě teď nemůže nikdo chtít žádnou práci, leda bys nabídl dobrý plat a hodně hezkou mladou dceru k tomu
jirka404 Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Hele, po mě teď nemůže nikdo chtít žádnou práci, leda bys nabídl dobrý plat a hodně hezkou mladou dceru k tomu To bych ji radši utopil ty pistolníku .
Návštěvník Tada Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 To bych ji radši utopil ty pistolníku . To jsem zvědav, se teda zítra stavím a rád se podívám, jak jí držíš hlavu pod vodou
jirka404 Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 (upraveno) To jsem zvědav, se teda zítra stavím a rád se podívám, jak jí držíš hlavu pod vodou Stav se. Vem si motérky a pracovní rukavice . 45 nech doma - nebudeš ji potřebovat, leda bys pažbou míchal beton a když si odřeš dřevo půjčím ti Pachmajera. Upraveno 5. července 2012 uživatelem jirka404
FrantisekH Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Vidět pistolníka makat.. kdy kde a v kolik? si snad vezmu i aerotaxi to za to stojí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se