Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Na dovolené jsem v bazénku viděl Rolex Submariner na takovým Němci, zřejmě homosexuálovi ale sympatickej. Pak nějaký Orient ala B1 na sousedovi v letadle, pěkný, takový akčně dojebaný a fejky Omega Seamaster Chrono na nějakým blbečkovi tamtéž.

Odesláno

Dnes v Hradci na letišti červené Superocean chronograph na takovým divným týpkovi ze kterého se vyklubal člen ochranky nějaké zahraniční skupiny. Ta červená se mě moc nelíbila. Asi se dám na bydguarda :D.

Odesláno

Hradec Králové :) . Je tam nějaký hudební kravál :) .

jo aha, já už viděl jirku jak v obleku nasedá do letadla směr NYC, a přitom sleduje hodinky ostaních hradeckých businessmanů

Odesláno

V Hradci momentálně docela chaos,před chvilkou vypli proud,lítaji sanitky...chudáci lidi na letišti-pro dnešek prej program skončil :crying_anim02:

Odesláno

V Hradci momentálně docela chaos,před chvilkou vypli proud,lítaji sanitky...chudáci lidi na letišti-pro dnešek prej program skončil :crying_anim02:

Jo,jo holka přijela, že prej to tam šlo o život. Konstrukce stánků lítaly po celým place a někoho to i trefilo, ten velký párty stan se napolo zhroutil. Všichni jsou poschovávaný v hangárech.

Návštěvník Tada
Odesláno

jirka404: Tak aby si tam pro tebe nikdo nepřišel, pytle s pískem, drát a FN MAG :D

Odesláno (upraveno)

jirka404: Tak aby si tam pro tebe nikdo nepřišel, pytle s pískem, drát a FN MAG :D

K tomu pytli s pískem by mohl vzít i cement. Dláždím terasu :D . O dohled se postarám :) . Upraveno uživatelem jirka404
Návštěvník Tada
Odesláno

K tomu pytli s pískem by mohl vzít i cement. Dláždím terasu :D . O dohled se postarám :) .

Hele, po mě teď nemůže nikdo chtít žádnou práci, leda bys nabídl dobrý plat a hodně hezkou mladou dceru k tomu :D

Odesláno

Hele, po mě teď nemůže nikdo chtít žádnou práci, leda bys nabídl dobrý plat a hodně hezkou mladou dceru k tomu :D

To bych ji radši utopil ty pistolníku :D .
Návštěvník Tada
Odesláno

To bych ji radši utopil ty pistolníku :D .

To jsem zvědav, se teda zítra stavím a rád se podívám, jak jí držíš hlavu pod vodou :D

Odesláno (upraveno)

To jsem zvědav, se teda zítra stavím a rád se podívám, jak jí držíš hlavu pod vodou :D

Stav se. Vem si motérky a pracovní rukavice :) . 45 nech doma - nebudeš ji potřebovat, leda bys pažbou míchal beton :) a když si odřeš dřevo půjčím ti Pachmajera. Upraveno uživatelem jirka404

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...