Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V Košiciach je AP, JLC, IWC, Piaget, Zenith, Bulgari, Chopard, Erwin Sattler, bežné značky ako Omega, Longines, T-H, Breitling je zbytočné spomínať. A to som spomenul len sortiment jednej predajne.

Ak myslíme tú istú predajňu ( a iná tu nie je ) tak majiteľ sa asi pred dvoma týždňami tééésne vyhol trestu odňatia slobody :-) takže to tam funguje ďalej...

Odesláno

Ak myslíme tú istú predajňu ( a iná tu nie je ) tak majiteľ sa asi pred dvoma týždňami tééésne vyhol trestu odňatia slobody :-) takže to tam funguje ďalej...

ano, je tu len jedna taka. skoda ze nemaju panerai :(

Odesláno

Šmarjá chlapi já netvrdím,že se neprodávají HH značky všude, já reagoval na

"par dni som bol v Prahe a videl som toho celkom dost.. hlavne rolex a breitling, potom dvoje panerai a inac nic. Uprimne, cakal som nieco viac specialne na Prahu, mozno nejake JLC, APRO, IWC.. rolexy a breitlingy vidam v BA bezne.. "

Prostě mi to přišlo kapku k smíchu :cheers:

Odesláno

.. dneska jedna zákaznice daytony bicolor (mě se zdaj na něžnou ženskou ruku velký, nemůžu si pomoct, i když tady se to líbí).. a další dáma nějaký datejust, červený zlato, šutry... přijela v bleděmodrým E-cabrio.. dooost to k sobě ladilo... 

Návštěvník Tomáš Drahoňovský
Odesláno

Dnes v pul treti odpoledne, kantyna Ikea Cerny most, Panerai - rekl bych 111, ale muzu se plest - na gume! Nekdo odsud?

Odesláno (upraveno)

Dneska mi na Kampe American stredniho veku s PAM 111 na ruce pochvalil psa, tak jsem mu na oplatku pochvalil hodinky:)

Upraveno uživatelem DaLo
Odesláno (upraveno)

Dnes to bylo v práci výživné, to jsme se s onney(m) zase jednou měli na co dívat :) Zákaznice se zlatýma Daytonama, pán se zlatými ybló a jedny turbobujóny...

Upraveno uživatelem Chorche

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...