railmaster Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 V Košiciach je AP, JLC, IWC, Piaget, Zenith, Bulgari, Chopard, Erwin Sattler, bežné značky ako Omega, Longines, T-H, Breitling je zbytočné spomínať. A to som spomenul len sortiment jednej predajne.
FiXilVer Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 A v Košiciach si neskúšal? bohuzial nie, na vychod Slovenska sa velmi nedostanem..
fobus Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 V Košiciach je AP, JLC, IWC, Piaget, Zenith, Bulgari, Chopard, Erwin Sattler, bežné značky ako Omega, Longines, T-H, Breitling je zbytočné spomínať. A to som spomenul len sortiment jednej predajne. Ak myslíme tú istú predajňu ( a iná tu nie je ) tak majiteľ sa asi pred dvoma týždňami tééésne vyhol trestu odňatia slobody :-) takže to tam funguje ďalej...
Locque Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Chlapík s Daytonama, ocel, černej cifr. Prej dárek :-)
huhu4d Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Ak myslíme tú istú predajňu ( a iná tu nie je ) tak majiteľ sa asi pred dvoma týždňami tééésne vyhol trestu odňatia slobody :-) takže to tam funguje ďalej... ano, je tu len jedna taka. skoda ze nemaju panerai
gougy Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Šmarjá chlapi já netvrdím,že se neprodávají HH značky všude, já reagoval na "par dni som bol v Prahe a videl som toho celkom dost.. hlavne rolex a breitling, potom dvoje panerai a inac nic. Uprimne, cakal som nieco viac specialne na Prahu, mozno nejake JLC, APRO, IWC.. rolexy a breitlingy vidam v BA bezne.. " Prostě mi to přišlo kapku k smíchu
DaLo Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Pred chvili na Andelu v obchodnim centru chvili za sebou SDDS a klasicky suby...
montemar Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 .. dneska jedna zákaznice daytony bicolor (mě se zdaj na něžnou ženskou ruku velký, nemůžu si pomoct, i když tady se to líbí).. a další dáma nějaký datejust, červený zlato, šutry... přijela v bleděmodrým E-cabrio.. dooost to k sobě ladilo...
mollaris Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 Předevčírem ve frontě na oběd Petru Faltýnovou s Rolex Daytonama v bicoloru. Hodinky krásný, Petra sympatická.
gougy Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 Předevčírem ve frontě na oběd Petru Faltýnovou s Rolex Daytonama v bicoloru. Hodinky krásný, Petra sympatická. Asi slušná kantýna
mollaris Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 Asi slušná kantýna Nenech se mýlit...Hotovky za 80,-korun.
organic Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 dnes zákazník měl totok: Neke, Frantik se stavil, jo?
Locque Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 Nenech se mýlit...Hotovky za 80,-korun. To přeci neznamená, že neni slušná
Frantik Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 Neke, Frantik se stavil, jo? Nene, já mám lepší :-)
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2012 Dnes v pul treti odpoledne, kantyna Ikea Cerny most, Panerai - rekl bych 111, ale muzu se plest - na gume! Nekdo odsud?
FiXilVer Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2012 dnes - ZA - 16:00 - Aupark v obchode s cestovnymi kuframi - objemnejsi pan okolo 55 v cervenej polokoseli - UN marine divery v titane 45mm na kaucuku..
DaLo Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2012 (upraveno) Dneska mi na Kampe American stredniho veku s PAM 111 na ruce pochvalil psa, tak jsem mu na oplatku pochvalil hodinky:) Upraveno 5. srpna 2012 uživatelem DaLo
Jakubisko Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 Dnes kolem deváté v metru A, pán s černými Seamastery. Někdo odsud?
Chorche Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 (upraveno) Dnes to bylo v práci výživné, to jsme se s onney(m) zase jednou měli na co dívat Zákaznice se zlatýma Daytonama, pán se zlatými ybló a jedny turbobujóny... Upraveno 6. srpna 2012 uživatelem Chorche
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se