Jeremy Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Já bych chtěl k Vánocům mimino. Manželka prý na tom pracuje, ale to bříško podle mě může být klidně z piva. No počkám si - termín začátek prosince...
Návštěvník Tada Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Já si přeju hlavně zdraví pro svoji rodinu a sebe... A taky Bulova Accutron Astronaut, na kterých se přes jednoho ježíškova pomocníka (Kubsone, díky ) pracuje
Jay Doll Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Já si přeju hlavně zdraví pro sebe... A já si přeji světový mír a aby se všichni lidé na světě měli rádi Jo a Il Destriero Scafusia by taky bodlo, kdyby to předchozí nevyšlo.
xjr1 Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Bych si přál zrušit vánoce. Od okamžiku, kdy jsem přestal bejt konzumentem vánoc (přestal věřit na ježíška) a začal bejt strůjcem vánoc (hraju tu komedii o ježíškovi před svojí dcerou) je to pro mě nejvíc stresový období v roce. Nějak nevím, proč bych se měl na povel přežrat ryby, navštívit všechny příbuzný, tvářit se svátečně a navíc věšet dětem na nos bulíky že jim tu kopu plastovejch ptakovin přines chlápek, co už dva tisíce let visí na kříži v každym kostele. No nic, za chvíli jsou tu zas, nějak to přežijem a dcera už začíná pochybovat, takže třeba už příští rok budeme moct jet někam za sluncem a ne setrvavat tady v ty tmě a zimě, když už se nechodí do práce.
skalis Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2009 Já bychsem chtěl na Vánoce přestat dostávat ty debilní přací SMS. Kdo mě pošle SMS, je u mě na celej rok poloviční debil. Mne uz nikdo nic neposila (loni tak 1-2 sms). Vsichni vedi, ze to stejne hned smazu a nikdy na to neodepisuju. S kym se chci videt a poprat mu, za tim se zastavim osobne.
Jeremy Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Já bych chtěl k Vánocům mimino. Manželka prý na tom pracuje, ale to bříško podle mě může být klidně z piva. No počkám si - termín začátek prosince... Tak to z piva teda fakt nebylo. První holčička šla císařem, ale chlapeček teď normálně, takže jsem tam u toho byl a bulel jsem jak želva. Chlapi, jsem šťastnej!!!
Dantechno Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Tak to z piva teda fakt nebylo. První prcek šel císařem, ale tenhle normálně, takže jsem tam u toho byl a bulel jsem jak želva. Chlapi, jsem šťastnej jak blecha Gratulace !!! Asi to bude fotbalista , už má na dresu číslo
Gilius Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 gratulace......ať jste všici zdraví!!!!!!
honza71 Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Gratulace veliká. Hodně štěstí do života tomu prckovi !
little_w Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 zcela vazne minena rada: kup nejake poradne hodinky, az bude prcek velkej, tak mu je dej s tim, ze jsou stejne stare. ja bych z toho radost mel, co myslis? musel jsem to ale doresit sam, tak jsem si loni koupil vintage hodinky, svuj rocnik. a samozrejme gratuluji.
Bonebreakers Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Buďte na sebe všichni hodní pořád ne jen jeden blbej den, než začne hořet stromeček, spolknete kost a manželce se nebude líbit dáreček bo jste si spletli balíčky a obdarovali jsem ji prádélkem pro milenku
spiderer Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Buďte na sebe všichni hodní pořád ne jen jeden blbej den, než začne hořet stromeček, spolknete kost a manželce se nebude líbit dáreček bo jste si spletli balíčky a obdarovali jsem ji prádélkem pro milenku Presne tohle posli na Vanoce Milisovi a budes pro nej nejvetsi king..
Galil Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2009 Kromě světového míru a porozumění mezi národy jsem Ježíškovi taky naznačil svou touhu po boxu na hodinky s průhledem a nenápadně jsem mu podsunul odkaz na shop z Neratovic. Asi jsem byl hodnej, pošťačka ráno přinesla podezřelej balíček a soudružka hraběnka mě pak hned vyhnala z ložnice
bandicoot Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2009 a bulel jsem jak želva no paráda, konečně to taky někdo přizná, už jsem myslel, že všichni jsou tvrďáci jenom já měkota... gratuluju
Gilius Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2009 pošťačka ráno přinesla podezřelej balíček a soudružka hraběnka mě pak hned vyhnala z ložnice teda...ehm.....jako úplně první mi naskočilo něco úplně jinýho(podle toho,jak jsi to napsal)...ale já jsem starý prase......
mechano Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2009 teda...ehm.....jako úplně první mi naskočilo něco úplně jinýho(podle toho,jak jsi to napsal)...ale já jsem starý prase...... Ále, dyť nevíš...............
Jay Doll Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2009 teda...ehm.....jako úplně první mi naskočilo něco úplně jinýho(podle toho,jak jsi to napsal)...ale já jsem starý prase......
Colisa Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2009 Já bych si na Vánoce přál diversky od Orisu...ale letos nebudou,,protože po svátcích dostanu potomka a pokračovatele rodu-)A to je dárek nejhodnotnější
Galil Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2009 teda...ehm.....jako úplně první mi naskočilo něco úplně jinýho(podle toho,jak jsi to napsal)...ale já jsem starý prase...... Já ten balíček nerozbaloval, takže je klidné možný, žes to trefil a já jsem za vokurku...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se