gandalf Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 V pondělí jsem kolegovi do Ostravy odeslal Poljoty s automatem Eta 2824-2. Hodinky mají průměr 40 mm a byl k nim přiložen pěkný kožený řemen. Hodinky byly 4 dny v natahovači a za tu dobu udělaly + 12 vteřin /vím, že na ruce se budou chovat trochu jinak/. První dvě fotky jsou s foliemi, další jsem si půjčil z webu. Hodinky stály 199 USD a dle mého to byla dobrá koupě.
cali Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Mal som nieco podobneho a boli super.... pohodova vodotesnost stroj ETA si hadam komentar nevyzaduje a vysoko pozitivne hodnotim ze korunka nebola srobovacia... IMHO je to na hodinkach ktore nie su urcene do vody k nicomu a len to vola po strhnutom zavite. Prenechal som ich bratovi uziva ich k plnej spokojnosti do dnes Jedna vec by im mozno sla vytknut ze svietili o poznanie horsie nez moje druhe aviatory.
Jerryl Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 No já vám nějak nevím. V ruskejch hodinkách má bít ruské srdce.
cali Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 No já vám nějak nevím. V ruskejch hodinkách má bít ruské srdce. to sice ano ale za 200USD tie hodinky rozhodne neurazia
Luky Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 musím se přiznat, že to je poprvé co vidím poljoty s etou a za tu cenu jsou super.
Návštěvník cecil Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 velmi pěkné taky jsem ještě v poljotech etu neviděl nicméně je to určitě plus.
cali Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 presne tak je to moznost ziskat slusne hodinky za slusnu cenu ten stroj je minimalne o dve triedy vyssie nez vsetky ruske stroje a pokial cloveku nevadi fakt ze na jeho ruskych hodinkach nie je nic ruske tak pomer cena vykon je urcite v top 10 rebricku toho co som do teraz mal moznost vidiet
Doktor01 Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Zvláštní,přitom co já vím tak ruské strojky se dávají do spousty švýcarských hodinek
rud111 Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Zvláštní,přitom co já vím tak ruské strojky se dávají do spousty švýcarských hodinek Do kterých?
Doktor01 Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Do kterých? Byl jsem svýho času v Baslu a tam mi to na ruským stánku řekli s tím,že se tím žádná šv. značka nechlubí,ale ruský strojky hlavně mechanický mají kvalitu
Návštěvník cecil Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 mohu potvrdit, chvíli jsem mněl Burany fliegry a zpracovaní pouzdra a přesnost strojku byla vynikající a nádherně tikaly horší to je u rusů s vodotěsností.
rud111 Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 Jasně. Já ruské stroje nepodceňuji, naopak. Sám mám dva exempláře a zejména ty natahovací Poljotky jdou velmi spolehlivě. Jen jsem chtěl vědět, kteráže švýcarská firma by mohla dávat do svých hodinek ruské kalibry a pak to deklarovat Swiss Made. To mi přijde trochu podivné.
cali Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 (upraveno) no, netvrdim ze ruske hodinky su zle povedal by som ze su "zodpovedajuce svojim cenam".... ale kazdopadne som uz par (aj zasluzilych) hodinarov videl a ziadny z nich teda nejake ody na ruske stroje nespieval v lepsom pripade priznal, ze nie su take zle, ako si niektori ludia myslia obecne zijem v tom ze technologia ruskych hodinkovych strojov,... aspon teda tych co sa daju bezne vidiet, je stale na urovni toho co sa narabovalo pocas WW2 a nepoznam napriklad rusky stroj, ktory by zniesol porovnanie s etalonmi dnesnej beznej swiss produkcie ETA2824 / V7750 ale ak existuje rad sa o nom dozviem edit: no a to ze by nejaka solidna swiss firma montovala ruske stroje mi uprimne pride ako utopia.... ak teda nepocitame vseliake sikmooke revivaly swiss firiem neprezivsich quartzovu revoluciu Upraveno 17. září 2009 uživatelem cali
Návštěvník cecil Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 jistě spousta ruských strojků cal.3133 jsou vlastně licence, nicméně třeba mohu např. potvrdit i když vím že už je to spíše německá značka než ruská Poljot-International že právě ta 3133 je opravdu skvělá mněl jsem Red octobery a ten zvul hodinek nikdy nezapomenu přesnost naprosto srovnatelná s mýma speedmasterama a celkové zpracovní špičkové, Zlatoust -divery takové ty obrovské divery mají rovněž velice přesný kalibr a to ty moje jsou z roku 82 a stále běží perfektně.
cali Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 No ja si napoak o 3133 nemyslim nic valneho anzto som ich tiez par vlastnil.... a opakujem za tu cenu fajn, ale dnes uz su mechanicke chrona nieke inde a povodne swiss stroje V7734 z ktorych poljot vychadza idu stale na ebay o poznanie vyssie nez poljot aj so zbytkom hodiniek
Návštěvník Ondra Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 Problém je, že ruské hodinky se prodávají různými prodejními kanály - oficiálními i neoficiálními - a v ruzné kvalitě. Nabyl jsem dojmu, že hodinky, které projdou přes finální výstupní kontrolu, jsou O.K. a fachají bez problémů. Bohužel se na mezinárodním trhu (ebay, neoficiální dealeři, burzy apod.) vyskytují i hodinky, které byly dle mého názoru získány pokoutně - odcizením v továrně ze strany zaměstnanců, porůznu poskládané z originálních dílů, 2. jakost atd. U těchto hodinek jde při prodeji především o nízkou cenu, která je bohužel "vykompenzována" nízkou kvalitou montáže, jednotlivých dílů, strojku. A tyto hodinky pak dělají obecně špatné jméno ruským hodinkám. Mám osobní zkušennost se 3 ruskými hodinkami s kalibrem 3133. 1 špatnou a dvě výborné. Nejsem hodinář, ale myslím si, že tento strojek je dobře postaven i na dnešní dobu, a může bezproblémově a bezúdržbově fungovat i desetiletí. Pokud si ruské hodinky koupíte od slušného prodejce, který poskytuje a skutečně drží 2 letou záruku, není se čeho bát. I kdyby se něco pokazilo, máte zajištěn bezplatný sevis. Když narazíte na prodejce vola, máte prostě smůlu. Ale pravdou také je, že servis ruských hodinek obvykle není finančně nijak náročný. Spíš jde o to, sehnat slušného hodináře, který to umí. A přiznejme si, kdo jiný než Rusové vám dnes nabídnou kvalitní mechanický chronograf s retro i moderním designem v cenách od 200 dolarů výše? Pokud pominu čínu, tak nikdo. Cca za 7-8 tis. Kč máte velice slušné a reprezentativní hodinky, které vám budou dělat radost a nebudete se za ně muset stydět.
Návštěvník cecil Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 souhlas, mně se ted líbí Poljot aviator chrono 4, v black pvd a zaujaly pro změnu i Vostoky-Ekranoplan to jsou zajímavé hodinky.
cody Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 Byl jsem svýho času v Baslu a tam mi to na ruským stánku řekli s tím,že se tím žádná šv. značka nechlubí,ale ruský strojky hlavně mechanický mají kvalitu To jsou cely Rusove
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se