Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Všechny Vás zdravím. Chronomag navštěvuji asi měsíc ( asi 7 dní jsem registrován), hledal jsem, možná né důkladně, ale nic moc jsem nenašel.

Chtěl jsem se zeptat jaké věci bych si mohl dovolit a jakých bych se měl vyvarovat při nošení automatů ( mám Seiko 5 Superior).

Dočetl jsem se tady, že by bylo špatné s nimi třeba sekat dříví. Ale při běžném nošení se člověk nevyvaruje třeba plácnutí do stehna nebo zabití komára (pokud máte hodinky na pravé ruce). Za noční směnu zabiju tak 30 komárů :gun_bandana: Snad se pousmějete, ale pochopte, mám své první nové hodinky a víte asi jak to ze začátku chodí, člověk je opečovává, dává na ně bacha,......

Odesláno

Endy: Zase z toho nedelej raketovou vedu. Ono i chozeni prinasi hodinkam nejake ty otresy. Takze pokud nebudes delat neco z ceho Te po case nebude bolet ruka (sekani, jizda na kole), tak to hodinkam neublizi.

Odesláno

Neblbni, až Ti párkrát upadnou na dlažbu a drbneš sklem o roh zdi, tak Ti zabíjení komárů už nepřijde jako nic nenormálního. Hodinkám by to ale vadit nemělo, kdybys jich zabil několik tisíc denně, asi by se to na jejich chodu trošku projevilo. To štípání dříví- jestli štípeš tak, aby Tě nebrněly a nebolely ruce, tak hodinky to taky přežijou. Jestli máš ruce ze štípání v prdeli, tak to ani pro hodinky nebylo nic dobrého. Ostatně, kolik vteřin trvá jejich sundání před štípáním?

Odesláno

Jasně. Díky za názory. Kromě upadnutí na dlažbu se mi povedlo už toho dost. A je fakt, že jsem žádné projevy v chodu nezaznamenal. Ale radši se prostě zeptám, za to přece nic nedám. Takže díky :notworthy:

Odesláno
  xlaque napsal:
Mischa: mam dojem, že pri pade na dlažbu to už asi nerozchodia ;)

to mě se tenkrát podařilo ještě v dobách před chronomagem, že jsem upustil SK Crystaly (mé první automaty) na dlažbu asi z cca metru a až na to prasklé sklíčko hodinky přežily bez úhon.

Odesláno

Já mám jedny automaty Orient už asi 15 let a to jsem je kupoval už dost jetý.

Původně jsem je nosil normálně na všechno, sporty, kolo atd. To jsem ještě nevěděl, že by jim něco mohlo vadit.

Dneska je používám vysloveně na práci, abych si nevodrbal mý ostatní skvosty a oni pořád jdou a jdou a nezdá se, že by jim to vadilo.

Takže se není čeho bát, protože dřív se zničí spíš pouzdro, než stroj.

Odesláno

mel jsem automaty Seiko Monster a delal sem s nima vsechno mozne, a ne presnosti se to neprojevilo.. Myslim ze problem by spis mohl byt, kdyby ti upadly na zem..

Odesláno

ber to tak ze je velky rozdiel ci tresnes do stola rukou na ktorej mas hodinky alebo hodinkami samotnymi .... ona sama ruka je pomerne slusny odrazotlmic

mechanicke hodinky vydrzia docela dost, zbijacku, strelbu, basketbal.... aj to sekanie dreva .... len to nesmie byt kady den a 10 hodin.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...