Návštěvník YPO? Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 (upraveno) Na fotce se sponou je patré, že jde ocel za určitých podmínek poškrábat. Zajímalo by mě, kdy/jak k tomu došlo. to je asi podružné - poškrábat to samozřejmě jde (nic není nesmrtelné ) - tah i spona jsou "pouze" ocelové = nejsou "ošetřeny" tegiment technologií (pouzdra u U serií jsou všechna v "tegimentu")- nicméně jedná se o submarine steel a v běžném suchozemském životě to vydrží více než dost odrbaná spona komplet "tegiment" hodinky jsou U1000 záhodnou pro mne je jak je dosaženo stejné barvy Upraveno 15. listopadu 2009 uživatelem YPO?
PhoeniX Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 U1000 jsou parádní hodinky. Škoda jen korunky a spínačů na levé straně pouzdra. Určitě pro to mají nějaké praktické odůvodnění, ale ze zažité zvyklosti mi tam nesedí. Jinak ocel mě láká...
Návštěvník YPO? Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 ještě k těm drápancům - objednal jsem teď tohle - především na titan - předpokládám, že to bude nějaká píč***a, ale chci to vyzkoušet
PhoeniX Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 píčt i ta Jinak jsem zvědav.
KFL Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Tak abych nezakládal nové vlákno, tady moje U1 ..
cody Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Velka gratulace. Preferuju sice U2, ale co na tom:-) Jakym efektem jsi docilil posledni fotky??
KFL Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Jakym efektem jsi docilil posledni fotky?? Hodil jsem je do vody a našel ten správnej úhel
skalis Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Tak abych nezakládal nové vlákno, tady moje U1 .. Super! U1 jsou dle meho nazoru jedny z nejpovedenejsich (jestli ne nepovedenejsi) ryze sportovni "tool" hodinky,
Messiah Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Jsou supr! Maji jedinou chybu a to ze nemuzou figurovat jako jediny hodinky... :-(
KFL Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Maji jedinou chybu a to ze nemuzou figurovat jako jediny hodinky... :-( A vidíš, já bych ani neřekl. O co jsou jiný "univerzální Monstra"? U1 jsou charakterem podobný a myslim, že spoustě lidí by stačily .
Messiah Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 A vidíš, já bych ani neřekl. O co jsou jiný "univerzální Monstra"? U1 jsou charakterem podobný a myslim, že spoustě lidí by stačily . Urcite by spouste lidem vyvohovali ale do saka neprijatelne a vubec k jakemu koli ne uplne sportovnimu obleceni pusobi nevkusne...
skalis Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Urcite by spouste lidem vyvohovali ale do saka neprijatelne a vubec k jakemu koli ne uplne sportovnimu obleceni pusobi nevkusne... Ja myslim, ze k dzinum uplne v pohode, klidne i s kosili. Ty hodinky jsou svym designem velmi decentni a nevtirave, jen jsou dost velke. K formalnejsimu obleceni ale urcite ne, tot pravda.
KFL Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Urcite by spouste lidem vyvohovali ale do saka neprijatelne a vubec k jakemu koli ne uplne sportovnimu obleceni pusobi nevkusne... No dobře, ale to můžeš říct úplně o všech. IWC Portugese nevezmeš ke kraťasům a k vodě a do obleku taky nebudeš cpát Steelfishe . Čili ne-jedinost hodinek je společná úplně všem a není to jen věc Sinnů, ne?
Messiah Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 No dobře, ale to můžeš říct úplně o všech. IWC Portugese nevezmeš ke kraťasům a k vodě a do obleku taky nebudeš cpát Steelfishe . Čili ne-jedinost hodinek je společná úplně všem a není to jen věc Sinnů, ne? jsou proste skvelý tot pravda...
Heky Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2011 (upraveno) Narazil jsem na pěkný fotky U-jedniček, tak se s váma podělím... Zdroj: r-l-x.de Upraveno 13. ledna 2011 uživatelem Heky
Vladan Synek Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2014 Povánoční období s U1 na bílém silikonu
Vladan Synek Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 pár dnešních sněhovo-mokrých U1
tano Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Skvela fota, moc se mi libi. Uvazoval jsi nekdy o te cervene gume? Teda ani nevim, jestli ji kluci v chronoshopu maji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se