Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO?
Odesláno (upraveno)
Na fotce se sponou je patré, že jde ocel za určitých podmínek poškrábat. Zajímalo by mě, kdy/jak k tomu došlo.

to je asi podružné - poškrábat to samozřejmě jde (nic není nesmrtelné ) - tah i spona jsou "pouze" ocelové = nejsou "ošetřeny" tegiment technologií (pouzdra u U serií jsou všechna v "tegimentu")- nicméně jedná se o submarine steel a v běžném suchozemském životě to vydrží více než dost

odrbaná spona

komplet "tegiment" hodinky jsou U1000

záhodnou pro mne je jak je dosaženo stejné barvy

Upraveno uživatelem YPO?
  • Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

U1000 jsou parádní hodinky. Škoda jen korunky a spínačů na levé straně pouzdra. Určitě pro to mají nějaké praktické odůvodnění, ale ze zažité zvyklosti mi tam nesedí.

Jinak ocel mě láká... :)

Návštěvník YPO?
Odesláno

ještě k těm drápancům - objednal jsem teď tohle - především na titan - předpokládám, že to bude nějaká píč***a, ale chci to vyzkoušet

• po měsíci...
Odesláno

Velka gratulace. Preferuju sice U2, ale co na tom:-)

Jakym efektem jsi docilil posledni fotky??

Odesláno
Maji jedinou chybu a to ze nemuzou figurovat jako jediny hodinky... :-(

A vidíš, já bych ani neřekl. O co jsou jiný "univerzální Monstra"? U1 jsou charakterem podobný a myslim, že spoustě lidí by stačily ;).

Odesláno
A vidíš, já bych ani neřekl. O co jsou jiný "univerzální Monstra"? U1 jsou charakterem podobný a myslim, že spoustě lidí by stačily ;).

Urcite by spouste lidem vyvohovali ale do saka neprijatelne a vubec k jakemu koli ne uplne sportovnimu obleceni pusobi nevkusne...

Odesláno
Urcite by spouste lidem vyvohovali ale do saka neprijatelne a vubec k jakemu koli ne uplne sportovnimu obleceni pusobi nevkusne...

Ja myslim, ze k dzinum uplne v pohode, klidne i s kosili. Ty hodinky jsou svym designem velmi decentni a nevtirave, jen jsou dost velke. K formalnejsimu obleceni ale urcite ne, tot pravda.

Odesláno

No dobře, ale to můžeš říct úplně o všech. IWC Portugese nevezmeš ke kraťasům a k vodě a do obleku taky nebudeš cpát Steelfishe :).

Čili ne-jedinost hodinek je společná úplně všem a není to jen věc Sinnů, ne? :D

:whistle:

Odesláno
No dobře, ale to můžeš říct úplně o všech. IWC Portugese nevezmeš ke kraťasům a k vodě a do obleku taky nebudeš cpát Steelfishe :).

Čili ne-jedinost hodinek je společná úplně všem a není to jen věc Sinnů, ne? :D

:whistle:

:) jsou proste skvelý tot pravda...

• Po roku...
Odesláno (upraveno)

Narazil jsem na pěkný fotky U-jedniček, tak se s váma podělím... ;)

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Zdroj: r-l-x.de

Upraveno uživatelem Heky
  • Po letech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Skvela fota, moc se mi libi. Uvazoval jsi nekdy o te cervene gume? Teda ani nevim, jestli ji kluci v chronoshopu maji.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...