dknespl Odesláno 13. září 2009 Nahlásit Odesláno 13. září 2009 Letošní hodinářskou cenu Gaia dostanou Greubel a Forsey za svoje vynálezy, jako je tourbillion v tourbillionu, 24 sekundový tourbillion a čtyři asynchronní tourbilliony v jedněch hodinkách a Beat Haldimann, za to že dělá pěkný hodiny a hodinky. Greubel a Forsey: Haldimann:
Quasar007 Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Odesláno 1. března 2010 Dnes jsem narazil na další model od Haldimann H8 Scultura a i když je hodně minimalistický, tak má své kouzlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Foto je z firemního webu a zároveň doporučuji zajímavé video tamtéž.
PavelK Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Odesláno 1. března 2010 Dnes jsem narazil na další model od Haldimann H8 Scultura a i když je hodně minimalistický, tak má své kouzlo. Je to sice krásné, ale pro takovou věc moc pochopení nemám. Podle mě by hodinky měly ukazovat čas, aspoň symbolicky.
cigi Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Odesláno 2. března 2010 Haldimann je moje jednička all over. Zatím jsem neviděl krásnější mechanický hodinky. Hluboká úcta.
organic Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Odesláno 2. března 2010 tak priste to treba vyhraje tourbillion v tourbillionu v tourbillionu v tourbillionu
dknespl Odesláno 3. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2010 Tady ty kreace od GF Quadruple Tourbillon à Différentiel Sphérique Tourbillon 24 Secondes Incliné Double Tourbillon
dknespl Odesláno 17. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Se to jmenuje 2009, ale tedy Ga?a 2010: Za řemeslo: Jacques Muller a Elmar Mock, což jsou borci co udělali SwatchkyZa kšeft: Jean-Claude Biver, tj. Hublot Takže žádnej tourbillon v tourbillonu tentokrát.
dknespl Odesláno 25. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Prix Ga?a 2012 Artisanat Création: Eric Coudray - konstruktér JLC Gyrotourbillion, Cabestan Trapezium, ...Histoire: Francesco GarufoEsprit d'entreprise: Franco Cologni - dříve Cartier, Richemont, dnes předseda S.I.H.H.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se