Gilius Odesláno 20. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2009 Kamil napsal: Pro mě jsou nejhezčí ty, které mám zrovna na ruce. Momentálně nosím nový přírůstek: takže jsi ty Formexy přecejen nakonec zkusil???? A co???Jaké jsou????
Návštěvník Kamil Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Přišel mi tah na čínský turbo, mám nový přírůstek a zapomněl jsem na jednu "perlu".
Gilius Odesláno 5. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2009 paráda....ten tah na tom turbu je skvělej!!!!!!
Viktor Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Vidím rolexy z umělý hmoty ??? Někdo se tu ptá, kde je jeho strop, já se ptám, kde je tvoje dno, Kamile !!! Tah na turbu dobrej.
911 Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Viktor napsal: Vidím rolexy z umělý hmoty ??? Někdo se tu ptá, kde je jeho strop, já se ptám, kde je tvoje dno, Kamile !!! Tah na turbu dobrej. stejny mel Jirka. M916. kdyz je prinesl na sraz tak nikdo nic, dokud je nepotezkal. to ma asi tak 5 gramu
Návštěvník Kamil Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Viktor napsal: Vidím rolexy z umělý hmoty ??? Někdo se tu ptá, kde je jeho strop, já se ptám, kde je tvoje dno, Kamile !!! Tah na turbu dobrej.Tady jsem je dražil pro Nadaci Leontýnka. Už se nepamatuješ? Čínský turba s tahem definitivně povyšuju na moje společenské hodinky. 911 napsal: stejny mel Jirka. M916. kdyz je prinesl na sraz tak nikdo nic, dokud je nepotezkal. to ma asi tak 5 gramu To jsou ty moje.
Viktor Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Kamil napsal: Tady jsem je dražil pro Nadaci Leontýnka. Už se nepamatuješ? No, vždyť už je to skoro rok, to po mně nemůžeš chtít . Ten náramek na turbu je origo, přímo k těm hodinkám, nebo tvořivost?
Návštěvník Kamil Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Viktor napsal: No, vždyť už je to skoro rok, to po mně nemůžeš chtít . Ten náramek na turbu je origo, přímo k těm hodinkám, nebo tvořivost? Je to originál, přímo k hodinkám.
Luky Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Pěkný a ten žlutej silikon k nim pěkně pasuje, paráda.
tarmi Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 (upraveno) vor napsal: Taky mám teď jedny novější. foceno ještě před nehodou nebo už máš novou vložku? edit: jsem vůl, se ptám a přitom je jasný, kdy je to focený :-) Upraveno 5. října 2009 uživatelem tarmi
Kupa54 Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Od kamaráda jsem měl na týden půjčené T-T Chtěl jsem zkusit, jestli mi "trochu jiné" kvarcy nebudou vadit. Jsou parádní, příjemně se nosí ale....přátelství na celý "život" to určitě v mém případě není
Gilius Odesláno 6. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2010 tak aby nám to nezapadlo.....a dávejte i ostatní
honza71 Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 (upraveno) V žádném případě hodinky zobrazené na tomto příspěvku nepropaguju, nenabízím a neprodávám. Dokonce mi nejde ani o umění. Jen si tak klikám. Upraveno 7. února 2010 uživatelem honza71
little_w Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 momentalne na ruce Citizen Promaster NY0040-09:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se