Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Tak kde chronomagori ? Je Vám stále málo ? Čo naplnenie túžob ? Euforické pocity ? Čo ma ženie ďalej ? Ego ? Dajte o sebe vedieť !

Nad tím se začnu zamýšlet až když doma zatikají všechny inhouse komplikace (stačí "běžná sériovka") ;)

Odesláno
Konecny strop neexistuje. Pouze rocni stropy limitovane rocnim budgetem a investicnim apetitem. Prubeznymi nakupy, prodeji a dotlacenim prostredku vsichni zde pravidelne stoupame vys a vys.

dtto. Pred tremi lety, kdyz jsem si poridil prvni automaty (Orient Diver), tak jsem nechtel nic jineho. Dnes mam misto nich bondovky v quartzu. Takze jeste pridavam, neni to jen o penezich, ktere jsou pri porizovani samozrejme v prvni rade, ale taky o zmene pozadavku na hodinky. Clovek se vyjiji. Diky Bohu za to :thumbsup_anim:

Odesláno
Konecny strop neexistuje. Pouze rocni stropy limitovane rocnim budgetem a investicnim apetitem. Prubeznymi nakupy, prodeji a dotlacenim prostredku vsichni zde pravidelne stoupame vys a vys.

Tak pod tohle se podepisuji, nenapsal bych to líp.

Odesláno

přesně tak a nestačím se divit do jakých výšin, před rokem naprosto nepředstavitelných, se to posunuje... :D

Návštěvník Ondra
Odesláno

Můj strop je cenový a dá se odvodit z mého podpisu. A nemám v úmyslu se posouvat výrazně výše (vnitřní brzda).

Odesláno
Můj strop je cenový a dá se odvodit z mého podpisu. A nemám v úmyslu se posouvat výrazně výše (vnitřní brzda).

Popravdě řečeno, v mém případě bych to nenazýval ani tak stropem, jako spíše střednědobým snem (3 roky...???).

Omegy mne také docela vyšťavnily a navíc mám doma tři ženský, kterým také musím pořídit nějaký "šperk", aby zase bylo dále svolení nakupovat :newyear:

Odesláno

Popravdě řečeno, v mém případě bych to nenazýval ani tak stropem, jako spíše střednědobým snem (3 roky...???).

Omegy mne také docela vyšťavnily a navíc mám doma tři ženský, kterým také musím pořídit nějaký "šperk", aby zase bylo dále svolení nakupovat :newyear:

Tak to jsme na tom úplně stejně 3 x sperk a možná si kup hodinky když ti na ně zbude :thumbsdown_anim:

Odesláno (upraveno)

Strop - cokoliv ze soucasne kolekce JLC, v oceli, klidne na kuzi. Zabyvat se tim (mozna) budu az pristi rok az se dokonci nase hnizdecko.

Upraveno uživatelem klobadysek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...