romano Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 Tak kde chronomagori ? Je Vám stále málo ? Čo naplnenie túžob ? Euforické pocity ? Čo ma ženie ďalej ? Ego ? Dajte o sebe vedieť !
gougy Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 Tak kde chronomagori ? Je Vám stále málo ? Čo naplnenie túžob ? Euforické pocity ? Čo ma ženie ďalej ? Ego ? Dajte o sebe vedieť ! Nad tím se začnu zamýšlet až když doma zatikají všechny inhouse komplikace (stačí "běžná sériovka")
bandicoot Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Odesláno 22. září 2009 Konecny strop neexistuje. Pouze rocni stropy limitovane rocnim budgetem a investicnim apetitem. Prubeznymi nakupy, prodeji a dotlacenim prostredku vsichni zde pravidelne stoupame vys a vys.
honza71 Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Odesláno 22. září 2009 Strop by pro mě mohl být Rolex Daytona s datumem. Naštěstí je zatím nevyrábějí, takže mám klidný spaní !
Jakubisko Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Odesláno 22. září 2009 Konecny strop neexistuje. Pouze rocni stropy limitovane rocnim budgetem a investicnim apetitem. Prubeznymi nakupy, prodeji a dotlacenim prostredku vsichni zde pravidelne stoupame vys a vys. dtto. Pred tremi lety, kdyz jsem si poridil prvni automaty (Orient Diver), tak jsem nechtel nic jineho. Dnes mam misto nich bondovky v quartzu. Takze jeste pridavam, neni to jen o penezich, ktere jsou pri porizovani samozrejme v prvni rade, ale taky o zmene pozadavku na hodinky. Clovek se vyjiji. Diky Bohu za to
Cyber Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Odesláno 22. září 2009 Konecny strop neexistuje. Pouze rocni stropy limitovane rocnim budgetem a investicnim apetitem. Prubeznymi nakupy, prodeji a dotlacenim prostredku vsichni zde pravidelne stoupame vys a vys. Tak pod tohle se podepisuji, nenapsal bych to líp.
tombed Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Odesláno 22. září 2009 Konecny strop neexistuje. Pouze rocni stropy limitovane rocnim budgetem a investicnim apetitem. Prubeznymi nakupy, prodeji a dotlacenim prostredku vsichni zde pravidelne stoupame vys a vys. přesně tak a nestačím se divit do jakých výšin, před rokem naprosto nepředstavitelných, se to posunuje...
rubus32 Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 (upraveno) Strop je tam, kde si ho člověk nastaví. Asi jediný hodinky, který by mně úplně uspokojily by byly IWCéčka. A stačily by k tomu třeba i takovýhle http://www.aukro.cz/item742973962_naramkov..._roku_1970.html Není to o počtu nul ale o pocitu z ciferníku ;-). Upraveno 29. září 2009 uživatelem rubus32
Murphy97 Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 můj strop je momentálně toto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
romano Odesláno 1. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2009 můj strop je momentálně toto: asi sa pridávam ale nechcem urazit výber IWC No1 a čo bude následovať ?
gerhard Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Moj strop je to co prave mam,ten level by som neprekrocil i keby som na tom bol lepsie.
Návštěvník Ondra Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Můj strop je cenový a dá se odvodit z mého podpisu. A nemám v úmyslu se posouvat výrazně výše (vnitřní brzda).
Murphy97 Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Můj strop je cenový a dá se odvodit z mého podpisu. A nemám v úmyslu se posouvat výrazně výše (vnitřní brzda). Popravdě řečeno, v mém případě bych to nenazýval ani tak stropem, jako spíše střednědobým snem (3 roky...???). Omegy mne také docela vyšťavnily a navíc mám doma tři ženský, kterým také musím pořídit nějaký "šperk", aby zase bylo dále svolení nakupovat
Jaryn Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Popravdě řečeno, v mém případě bych to nenazýval ani tak stropem, jako spíše střednědobým snem (3 roky...???).Omegy mne také docela vyšťavnily a navíc mám doma tři ženský, kterým také musím pořídit nějaký "šperk", aby zase bylo dále svolení nakupovat Tak to jsme na tom úplně stejně 3 x sperk a možná si kup hodinky když ti na ně zbude
speedmaster Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Az budu mit kde bydlet, poridim si poradny hodinky Treba Zenith Defy Extreme.
klobadysek Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 (upraveno) Strop - cokoliv ze soucasne kolekce JLC, v oceli, klidne na kuzi. Zabyvat se tim (mozna) budu az pristi rok az se dokonci nase hnizdecko. Upraveno 1. října 2009 uživatelem klobadysek
bandicoot Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 klobadysek: řikáš, že za rok mám do nabídky dát Reverso Grande Date?
klobadysek Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 klobadysek: řikáš, že za rok mám do nabídky dát Reverso Grande Date? Ses ani nepochlubil. No az se jich budes chtit strasne zbavit tak se domluvime.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se