Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  rud111 napsal:
Tak už mám tu Modrákovu záhadu. Velmi mi pomohly předchozí poznatky, že první slovo v názvu je Ronda. No a v Googlu najdete leccos. Já jsem přišel na tenhle link. Tam jsou skutečně fotky přesně těch hodinek, které má Modrák na ruce, jen v jiné barevné verzi. Jen je tam o nich velmi málo dalších informací.

:clap: :notworthy: fakt smekam klobouk. ja jsem googlil vcera do noci a stejne jsem se toho nedopatral.

takze z doposud postnutych fotek zbyva doresit Kamiliny pilotky a potom ty Zemanovy obdelnikove hodinky (Zenithy?)

• Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)
  rud111 napsal:
Tak už mám tu Modrákovu záhadu. Velmi mi pomohly předchozí poznatky, že první slovo v názvu je Ronda. No a v Googlu najdete leccos. Já jsem přišel na tenhle link. Tam jsou skutečně fotky přesně těch hodinek, které má Modrák na ruce, jen v jiné barevné verzi. Jen je tam o nich velmi málo dalších informací.

VELKÁ GRATULACE A DÍKY! :clap:

Myslím, že se nám bude hned líp spát :) Teď zbývá ještě Kamila a Zemanovy lehce hranaté záhady...

edit: little w - koukám, že jsme reagovali skoro stejně :) U Zemana nemáme rozluštěné 2 hranaté a jedny kulaté (ale ty asi nedáme).

Upraveno uživatelem Ondra
Odesláno
  rud111 napsal:
Jo a tady jsou ty origoš Modrákovy i s nějakými údaji.

To mě prosím řekni, co jsi dal jako vyhledávaný výraz. Já včera po shlédnutí tohoto dílu trápil internet asi 3 hodiny vč. veškerých jazykových znalostí co mám já, nebo přibraný slovník. Tím nápisem jsem si byl takřka jist, ale důkaz chyběl... :notworthy:

Odesláno
  rud111 napsal:
Jo a tady jsou ty origoš Modrákovy i s nějakými údaji.

covece, asi jsem divnej, ale cim dyl se na ne divam, tim vic si rikam, ze bych je klidne na ruce i snesl... asi se na ne prestanu divat :)

Odesláno
  little_w napsal:
covece, asi jsem divnej, ale cim dyl se na ne divam, tim vic si rikam, ze bych je klidne na ruce i snesl... asi se na ne prestanu divat :)

Ten strojek vypadá hezky. To ještě používali v quartz hodinářské materiály a ne co nejlevnější plasty. Jinak Zemana začínají vysílat v neděli večer, tak můžeme luš*** :)

Odesláno
  Andrew napsal:
To mě prosím řekni, co jsi dal jako vyhledávaný výraz. Já včera po shlédnutí tohoto dílu trápil internet asi 3 hodiny vč. veškerých jazykových znalostí co mám já, nebo přibraný slovník. Tím nápisem jsem si byl takřka jist, ale důkaz chyběl... :notworthy:

Ty první jsem našel na zadání:

"ronda quartz" brand

a ten link je hned na první straně zobrazených výsledků hledání.

Když dáš jen "Ronda quartz", vyjede ti milión odkazů na různé značky hodinek, které mají uvnitř kalibr od Rondy. Bylo tedy nutné zúžit hledání na stránky, kde by byla přesná fráze + to slovo brand (jako značka hodinek).

No a ty druhé modré byly výsledkem hledání

"ronda quartz" 32768

Odesláno

Fuj no to jsem si oddechl. Modrák vyřešen. Smekám.... :thumbsup_anim: Zítra (vlastně už dneska) na Barrandově fakt zase první díl... :helpsmilie: Jsem zvědav, kdy bude do vlády zase kandidovat Jakeš nebo kdo konečně probudí Husáka....Apropó nevíte náhodou někdo, jaký hodinky nosil Gusťík? :whistling:

Návštěvník Ondra
Odesláno

Tak pánové "modrákovy" Rondy-Quartz si v Zemanovi zahrály ještě jednou a to na ruce Rudiho Lorenze v díle Pán ze Salcburku :thumbsup_anim:

Odesláno

No prátelé, tohle vlákno je napínavější než samotný seriál. Gratuluju a těším se na další příspěvky :thumbsup_anim:

Odesláno

Ty ronda se k nám tehdy údajně dovážely jako jedny z mála švýcarských hodinek, není divu, že je měla celá buržoazní smetánka, rozvraceči, máničky, špioni, kontrarevolucionáři. :D Výborný téma sjel jsem ho jediným dechem !!

Odesláno

no tak nic. kamila ma smulu.

a co cibule Jirky Hradce ze stejneho zahadneho dilu (loupez sladkeho i, 1947)? mate nekdo aspon tip?

dil_03_1947-4.jpg

dil_03_1947-5.jpg

a ve zvetsenem, prisvetlenem a priostrenem vyrezu:

dil_03_1947_hradec.jpg

me osobne to pripomina Mido - aspon podle toho naznaku loga, co myslite?

Picture%203462.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...