Přejít na obsah

KALENDÁŘ 2010 - OBÁLKA

Baker

Titulní strana  

185 hlasů

1. 1. Vyberte

• Varianta A
      161
    • Varianta B
      24

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

I když je to hrdinství na ztracené vartě B , A mi připadá jako když pejsek a kočička vařili dort a dali tam všechni dobré,je to moc roztříštěné a nepřehledné.

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Conrad: No vidíš, mě jako vaření pejska s kočičkou, kde je naráz vše dobré, připadá to béčko. Tam je totiž všechno co máme rádi. Ženský, hodinky, moře... Nůž (další moje oblíbené téma) je možná mimo záběr, proto ta žena už leží.

Odesláno

taky se mi varianta B líbí víc. Představte si že to bude někde viset nebo ležet na pultě a budete se na to dívat z několika metrů. To áčko prostě splyne do šedi jako maskování. Je fakt že ta nultá strana tam dlouho nebude ale i tak by neměla být nudná. Béčko je sice trochu možná kýč ale to je u kalendářů celkem normální.

Odesláno

Já hlasoval pro A. Jednoznačně mnohem vhodnější obálka. Béčko je samozřejmě taky v pořádku, ale kalendář s touhle titulkou bych si pověsil spíš na zadní stěnu kabiny Scanie, když bych jel s cisternou do shellky. Z Turecka...

Na druhou stranu debata o titulce kalendáře je pro mě asi stejně důležitá, jako diskuze o potisku obalu od kondomu. To podstatné je uvnitř.

Edit: Možná by nebylo špatný při návrhu pro kalendář pro rok 2011 (a já nepochybuju, že se bude realizovat) zvažoval i nějakou technickou, inertní formu. Jako příklad třeba ukradená home page od Richarda Mille s přidělaným letopočtem. Neříkám, že zrovna takhle, ale třeba i takhle...

post-1975-1254674998.jpg

Odesláno
  Kalifx napsal:
Edit: Možná by nebylo špatný při návrhu pro kalendář pro rok 2011 (a já nepochybuju, že se bude realizovat) zvažoval i nějakou technickou, inertní formu. Jako příklad třeba ukradená home page od Richarda Mille s přidělaným letopočtem. Neříkám, že zrovna takhle, ale třeba i takhle...

Tohleje moc pekne, ale vychazel bych stale z vlastnich zdroju (aut. prava jsou tenky led).

Odesláno
  Baker napsal:
Tohleje moc pekne, ale vychazel bych stale z vlastnich zdroju (aut. prava jsou tenky led).

Já vím, kresba je problém. Ale říkal jsem si, že třeba nějakej pěknej strojek (skeleton) v detailu vyfocenej místním členem, následně citlivě převedenej na lineart by mohl fungovat...

Odesláno
  Kalifx napsal:
Já vím, kresba je problém. Ale říkal jsem si, že třeba nějakej pěknej strojek (skeleton) v detailu vyfocenej místním členem, následně citlivě převedenej na lineart by mohl fungovat...

Jo to by mohlo byt fajn. A nebo by nam mohli pujcit nejake vykresy z Eltonu ;)

Odesláno
  Baker napsal:

Hele a proč ne? To vůbec není špatnej nápad. Daj se s tím dělat moc pěkný věci. Tak třeba příště...

Návštěvník YPO
Odesláno
  Baker napsal:
Odesláno

Přikláním se k většině a také volím jednoznačně "A"! Ta je skutečně všeříkající. :P Pod variantou "B" bych hledal cokoli jiného, než kalendář hodinkových maniaků!!! :clap:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...