Přejít na obsah

KALENDÁŘ 2010 - LISTY

Baker

Finalni hlasovani  

242 hlasů

1. 1. Vyberte 12 nejlepsich snimku

• Foto ?. 01
      197
    • Foto ?. 02
      150
    • Foto ?. 03
      148
    • Foto ?. 04
      106
    • Foto ?. 05
      171
    • Foto ?. 06
      114
    • Foto ?. 07
      151
    • Foto ?. 08
      106
    • Foto ?. 09
      145
    • Foto ?. 10
      86
    • Foto ?. 11
      146
    • Foto ?. 12
      77
    • Foto ?. 13
      88
    • Foto ?. 14
      141
    • Foto ?. 15
      105
    • Foto ?. 16
      100
    • Foto ?. 17
      65
    • Foto ?. 18
      169
    • Foto ?. 19
      170
    • Foto ?. 20
      174

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Kamil
Myslel jsem, ze jde o kvalitu fotky a ne o znacku, dat tam za kazdou cenu neco jineho, je trochu divny, ne ?

Byl jsi jediny, kdo se snazil do sveho vyberu zahrnout vsechny znacky.

Taky jsem tam měl některou značku víckrát.

Asi si udělám svůj vlastní.:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tarmi: Fuk to sice je, ale pravidla zněla jasně, můžem o tom tady kecat, ale dokud je nezmění Baker, vysrat se na ně samovolně nemůžem. Pravidla ani neříkají, že máš vybrat co se ti líbí, ale 12 fotek. Komu jsou pravidla úzká, tak ať nehraje nebo se je pokusí změnit.

Kurva proč si všichni dělaj všechno podle sebe?. Počínaje čoklem co mi chčije na branku a konče Paroubkem kterej mi sere na hlavu.

no tak sorry, jestli jsem tě nějak rozčilil nebo tak něco, rozhodně jsem svojí poznámkou nechtěl měnit pravidla. Mimochodem teď koukám, že jsem víceméně napsal to samé, co ty o pár postů výš.

Souhlasím, že mých 5 hlasů je proti pravidlům a nepřípustných. Veřejně se kaju, že jsem tímto neuváženým krokem snížil výpovědní hodnotu ankety.

Odkaz ke komentáři

tarmi: v pohodě :cheers: já chtěl jen naředit YPOvo předcházející schození ankety a svůj příspěvek jsem myslel jako námět na zamyšlení, ne jako pokyn ke střelbě.

No a trochu jsem to vykop s těma pravidlama o pár levelů výš, protože jsem k večeři žral tatarák, jako správnýho sparťana mě to nažhavilo, ale paroubka s rathem nemam na mušce ani po ruce.

Odkaz ke komentáři

Rád jsem přidal svůj hlas. Musím se přiznat, že v galerii jsem našel pár fotek, které bych v kalendáři uvítal, ale bohužel. Výběr byl asi opravdu těžký. Už se moc těším na kalendář. Letos jsem žádný nedostal, takže na stěně mi visí poslední fotka loňského, takže místo už mám.

Odkaz ke komentáři

Kluci budme radi ze neco bude a nekdo si s tim da praci.

Je jasny, ze kazdej si najdem X vyhrad, co ma bejt tak a ma bejt jinak...

Nejde preci o zivot (nebo o vlastni hodinky :pokey: )

Odkaz ke komentáři

Prosim ostatni, aby cetli pravidla dukladneji.

Pamatujes si cisla pro ktery jsi hlasoval ?

jo, dám to dohromady.

edit: tak nějak jsem po prvním přečtení pravidel cítil nutnost dát max. 12 hlasů, až potom mi došlo, že to "pouze 12" je jen a jen 12, ani víc, ani míň

Odkaz ke komentáři

Pokud to znamena, ze lidi dali mene nez 12 hlasu, tak je to porad ta lepsi varianta, nez kliby kazdej zakliknul vsechno. Proste 12 nejlepsich se dostane do kalendare a hotovo. Ja osobne nemam problem ani s jedinou fotkou.

Máš recht. Není nutné to rvát přes závit. Já si vystačil s pěti hlasy.

Holt YPO už asi jinej nebude.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...