Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
to ricous : jak to dopadlo s kartou ?????

Domácí samosprávou jsem nic nevyřešil - nyní u bandiho a pak...? Uvidíme. každopádně VŠEM mockrát DÍKY za rady a za nabídky v SZ s přímou pomocí. Jak to vše dopadlo dám samozřejmě vědět.

Odesláno

Tak od bandiho se karta vrátila a bohužel ani více jak šestihodinová resuscitace ji neoživila. Prý už jedině mechanicky vydolovat křemík (jestli si to dobře pamatuju) a nějak to z něho vyškemrat... Věděl by prosím někdo víc, co teda dál?

Odesláno
Tak od bandiho se karta vrátila a bohužel ani více jak šestihodinová resuscitace ji neoživila. Prý už jedině mechanicky vydolovat křemík (jestli si to dobře pamatuju) a nějak to z něho vyškemrat... Věděl by prosím někdo víc, co teda dál?

Tak mechanicky vydolovat kremik a cist to pod mikroskopem ? no nevim nevim a prepajet cip to je take boj. No az to vzdas tak to posli ja se take pokusim na to kouknout ale nemyslim ze by jsem vymyslel neco vice jak ostatni. Ale vis jak nahoda je blbec a stesti je vrtkave.

Odesláno (upraveno)

Jak jsem psal výše o opravě mé karty :) . Pokusím se spojit s tím mým všeumělem a dohodnout eventuální "rozborku" a pokus o přemístění do nové karty. Počítej s tím, že vlastně budeš potřebovat dvě nové karty - jednu na demolici a přemístění chipu - druhou na definitivní zkopírováni. Ta druhá ti samozřejmě již zůstane nadále použitelná :) . Při tom ovšem nelze zajistit 100% úspěch, takže doufám, že by jsi na mě nechtěl zaplatit náklady při eventuálním neúspěchu :D .

edit : samozřejmě, že po té rozborce, pokud by se nepovedla máš všechno ztraceno :(

ještě jeden edit: zkoušel jsi tu firmu, co jsem ti doporučoval ?

Upraveno uživatelem jirka404

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...