Přejít na obsah

Pohodlný řemínek - Jaký podle vás ? ? ?

Doporučené příspěvky

Návštěvník kaktusss
Odesláno

Nazdar lidi. Chtěl bych sehnat nějaký pohodlný řemínek, nejlépe textilní, jež nebude na ruke téměř cí***. U traserů, co jsem koupil byl takový silikonový gumák, pěkně nepříjemný na dotek, vytrhal mi téměř všechny chlupy na ruce. Mám i NATO strap z chronoshopu, ale to je taky pěknej hnus. Hodně drsnej a ostrej, páč je hrozně tenkej. Nevíte o něčem? Klidně to může být i takový ten trekový řemen na suchý zip. Díky

Odesláno

Tak už jsi zjistil, jestli mají tvoje trasery modrý nebo fialový ciferník, vyřešil jsi také problém s ne moc přesnou vteřinovou ručičkou ručičkou, zjistil jsi, podle čeho hodinky seřizovat, dokonce už i víš, jak máš seřizovat datum a také to, jak sundat řemen. A teď chceš ještě vedět, jaký řemen si na ně dát?! Umíš se ty vůbec sám vys*at nebo ti chodí vytírat zadek kolegové z fóra o sociálních zařízeních?!

Odesláno
Tak už jsi zjistil, jestli mají tvoje trasery modrý nebo fialový ciferník, vyřešil jsi také problém s ne moc přesnou vteřinovou ručičkou ručičkou, zjistil jsi, podle čeho hodinky seřizovat, dokonce už i víš, jak máš seřizovat datum a také to, jak sundat řemen. A teď chceš ještě vedět, jaký řemen si na ně dát?! Umíš se ty vůbec sám vys*at nebo ti chodí vytírat zadek kolegové z fóra o sociálních zařízeních?!

:thumbsup_anim:

Odesláno

Já bych to viděl na prvotní nadšení z nových časoměřičů, taková ta vyplašenost, že je něco tak jak nemá být s myslí, že musím mít něco dokonalého. A ehle..ono to dokonalé není.... :smile_anim:

Odesláno
Já bych to viděl na prvotní nadšení z nových časoměřičů, taková ta vyplašenost, že je něco tak jak nemá být s myslí, že musím mít něco dokonalého. A ehle..ono to dokonalé není.... :smile_anim:

Jj, potenciál na diagnózu chronomagořina :thumbsup_anim:

Návštěvník kaktusss
Odesláno

Dobrý no. Můj táta říkával, že zbytečně budeš vymýšlet a mudrovat nad něčím, co již dávno je, a proto je lepší se raději zeptat, když je možnost. A měl pravdu. Dnešek je o rychlosti a efektivitě. Není čas pořád nad něčím mudrovat, ale je to třeba udělat. Dělal jsem už v životě několik profesí, kde jsem se to naučil, a kdybych nad vším pořád přemýšlel, tak bych byl už dávno ztracen. Musím se přiznat, že hodinky nepatří k mým zálibám, jak se říká na život a na smrt, takže tě i docela chápu, že pro tebe jsou hodinky celý život a dělá ti dobře, když můžeš na něco přijít sám. Taky to znám. Mojim životním koníčkem je kytara a taky jsem si tím prošel, páč tehdy nebyly žádný internety, DVD, videa, online lekce a podobně. Taky mě to táhlo, příjít na něco sám a byl jsem tehdy taky celý bez sebe. Taky, když začínaly PC. No dnes bych už do toho nešel, páč člověk takhle sám pochytá hodně zlozvyků. Teď vím, že lepší je zeptat se mistra, příhlásit se do kurzu a podobně, prostě dát si poradit od někoho, co to už umí...

Návštěvník kaktusss
Odesláno
Jj, potenciál na diagnózu chronomagořina :thumbsup_anim:

Problém je, když pořád a ve všem hledáš dokonalost. To je asi můj problém... :thumbsup_anim: Ale přeci, když vyhodíš za takovou pitomost jako jsou hodinky neskutečný love, tak tě to štve, a ještě když jsou to k tomu prý precizní švýcary... :thumbsdown_anim:

Odesláno

Představ si, že si někdo koupí auto a jde na motoristické fórum se ptát: kde se to startuje, jak se otevírá nádrž, jaké má koupit potahy, kde to má parkovat a jaké na to dát gumy? Nebylo by to trošku zvláštní?

Teda jinak nic proti jednoduchým dotazům, ale ptát se na podobné věci mi příjde ztráta času.

Odesláno

jj nebuďte tak zlí :), o co de, já tu trávim poměrně dost času denně a kdybych chtě lkupovat nějakej koženej řemen, tak se taky zeptám, protože upřímně neměl sem jich na ruce tolik abych věděl, co je nejlepší varianta ...

jinak je fakt, že 6 témat je úplně zbytečnejch... všechno se to imo týká těch tvých traserů a stačilo by dotazy doplňovat v původním vláknu a určitě bys dostal odpovědi i tam ...

Odesláno

Snad si to kolega vezme k srdci jako ponauceni a bude vic cist v archivech nez psat.

Kazdopadne se mi jevi jako zapalena duse do hodinek, tak hlavne aby s nama vydrzel.

A prejme mu tu radost...

Návštěvník kaktusss
Odesláno
Samozřejmě, že je dobré se zeptat. Protipólem toho je ale založení šesti! vláken jenom kvůli toho, že jsi líný si přečíst návod....

S tím datem souhlasím, ale o jakých dalších šesti vláknech to mluvíš?

Odesláno

je fakt že takzvaných NATO strapů je víc druhů ale většinou mi přijdou dost měkké. Dokonce jsem se setkal i s názorem že je to až nepříjemné, že chybí ten pocit že je něco na ruce.

Odesláno
Jako tohle jsem měl vyčíst v návodě? Dobrej joke... :thumbsup_anim:

Ne, ale stačilo založit jedno vlákno s názvem "Mám nové quartzky a týden o nich tady holám plkat". Dovedeš si představit přehlednost fora, kdyby každý kvůli novým hodinkám založil šest vláken?

Odesláno

amen.

a v navodu to mozna neni, ale funkce "Hledani" by se tady nasla. cas jsou penize, to jiste, ale rozkoukat se tak, ze si nejdriv par temat proctes, to vetsinou nebyva spatnej napad.

nicmene doufam, ze uz mas informace, ktere potrebujes. tak at se ti hodinky libi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...