Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Obrátil se na mě kamarád, že přes vánoce potřebuje "romantický malý hotel" na Praze 1/2. Náhoda je blbec, poradíte něco vyzkoušenýho? Vyhledat na netu si to umím. Já samozřejmě jako domestikovaný pražák/naplavenina moc takových míst z vlastní zkušenosti neznám :-)

Díky.

Odesláno
Obrátil se na mě kamarád, že přes vánoce potřebuje "romantický malý hotel" na Praze 1/2. Náhoda je blbec, poradíte něco vyzkoušenýho? Vyhledat na netu si to umím. Já samozřejmě jako domestikovaný pražák/naplavenina moc takových míst z vlastní zkušenosti neznám :-)

Díky.

Cenové rozpětí?

Jinak Savoy na Hradě, obvykle cca 140-170 dolarů za dvoulůžák se snídaní a minibarem (omezeným) v ceně. Procházka po Hradčanech a na Petřín (jako zajímavost story s volbou prezidenta..) a romantika za 1 :thumbsup_anim:

Odesláno

Díky.

osobní zkušenost, velice příjemný

http://www.hotelpodvezi.cz/

Odesláno (upraveno)

Na Praze 1 a 2 jsou řádově stovky hotelů. Když to maličko více specifikuješ tak ti můžu konkrétně poradit.

Kolik hvězdiček? Jaké mají požadavky na výhled? Jakou mají rádi kuchyni? Jaký design interiérů? Očekávají služby jako wellness/bazén/sauna a nebo jim stačí pěkný pokojík? A jaké cenové rozpětí očekávají?

Když tohle vše specifikuješ tak najdeme něco vhodného ;)

edit: Ještě je důležité jak pojedou, v některých hotelech se auto parkovat dá, v jiných absolutně ne.

Upraveno uživatelem Jay Doll
Odesláno
netroškařit - Mandarin Oriental

sebral jsi mi to z pera. Mandarin sem chtel napsat. je to tam uzasne, dokonaly servis, nadherny vyhled a uzasne wellnes. zkusenost pred 14 dny. predpokladam, ze na prezidentske apatrma asi nebude vata, ale kdyby byla, tak jednoznacne alespon jednu noc. prekrasny vyhled, super terasa s proutenym nabytkem, k tomu kdyz si pustis Vltavu, tak se podlomi nohy kazde.

nebo vyuzit nabidku romantickeho balicku Budha hotelu (nebo si to sestavit podle sebe). uzasny prostredi. jinak NEBAT se rict si v jakemkoli o lepsi cenu. tech hotelu romantickych je mraky. je potreba dat cenove rozpeti jinak to asi nema moc cenu hazet tipy.

Odesláno
cenikove nekde kolem 250? nejlevnejsi

Hmm , nekdy bych chtel zkusit ten servis. Bohuzel se bojim, ze si to v tomhle zivote budu muset nechat ujit.

PS: Ted jsem nasel, ze Lazar suit stoji 2500 EUR - jeste ze nejsem lazar :wheelchair:

Odesláno
Díky všem, posunu to dál. Dám mu tipy, nemá cenu mu to šít "na míru".

Ok, ale je to škoda. Kdyby to chtěl ušít na míru, bylo by to lepší, protože by dostal přesně to co potřebuje. Jinak Alchymist jak tu padnul je fajn volba. Mandarin a Kempinski už je trošku jiná třída. Ještě bych dodal jednu věc, pokud chce ušetřit, je dobré objednat hotel přes nějakou cestovku. Mají většinou lepší ceny než jsou ty pultové v hotelu. Na individuální klientelu se v Praze specializuje hromada cestovek, např. Dizak Ketex.

• po 2 týdnech...
Odesláno

podporim Kamila. vyborny hotel a skvele jidlo. stoji si zajit i jen do Le Papillon jen tak.

co se Mandarinu tyka, raven ma pravdu. psal sem to uz tez o par radku vyse. a ten hotel za to stoji, zvlastne spa. vyborny romantik vikend

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...