Návštěvník admira Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 Jezdím Völkl Racetiger GS s powerswitchem a jsem fakt spokojen, puvodne jsem k tomu nastavovani byl znacne skepticky, ale opravdu to funguje a vyuzivam jej. Spise resim co poridit na sebe, znacek je spousta, kazdy doporucuje neco jineho. Ocenim kazdy vas tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 jednoznacne Kjus. Mel sem Spyder, Schöffel, Columbii apod, ale Kjus je sice drahej, ale fakt spickovej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 No vida, to je pěkné vlákénko. Takže za mě lyže, na dopoledne a odpoledne dokavaď má člověk sílu, Völkl, na večer stále se zlepšující Blizzard, kterému prorokuji velkou budoucnost. Na sebe Descente nebo Goldwing, nekupovat zde, Goldwing není v Čechách téměř vůbec zastoupen a Descente zde nemá své nejlepší modely. Dřív jsem sázel Spyder, ale přešly na jinou svrchní látku a od té doby ho už nekupuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 Opýtám sa, jaké budete letos kupovat obutí ? Osobně se svěřím opět do náruče Salomon a vy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 Opýtám sa, jaké budete letos kupovat obutí ? Osobně se svěřím opět do náruče Salomon a vy ? Ja som staromodny ako babicka, a vidim to znova na Dynastar. Akurat ale riesim GTX bundu a bohuzial moje potreby asi uspokoji len Ellis na Strande v Lon. Viete niekto kde sa daju dobre vybrat kvalitne GTX bundy? RockPoint ani Hudy moje chutky neuspokojili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 Á lyžaři, to jste začali pěkně brzo, to mě chlapci těší, moc těší. Budu vás poctivě sledovat s čím přijdete. Inspiraci nehledám neb jsem vybaven, lyže jsem si nechal Völkl z loňska. Oblečení neměním, nemám důvod, mám dvě bundy Völkl, jednoho Descenta a Spidera. Většinu sezony odjezdím ve Völklu, když je superzima vytáhnu Spidera. Obutí závodní Salomon s možností vkládat různé plastové vložky do komínu, milá blbůstka. Mám je pár sezon, nehodlám měnit jsou bezva. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 jednoznacne Kjus. Mel sem Spyder, Schöffel, Columbii apod, ale Kjus je sice drahej, ale fakt spickovej.. To si ale na běžkách, né? Aspoň tak ty hadříky vypadají a pokud je to tedy kvalitou dále než Spyder a spol., tak asi bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondy Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 Letos taky neměním: Atomic D2 race, boty Salomon Falcon 10 (3 roky v nich jezdim a super), na sebe Vist&Ziener.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 tAKY kJUS, MÁME HO NA PRODEJNĚ A OPRAVDU V SOUČASTNOSTI ŠPIČKA, kam se hrabe Goldwin, spider je podle mě ted trochu mrtvější, ale kdo ví za dva roky:) jednoznacne Kjus. Mel sem Spyder, Schöffel, Columbii apod, ale Kjus je sice drahej, ale fakt spickovej.. No vida, to je pěkné vlákénko. Takže za mě lyže, na dopoledne a odpoledne dokavaď má člověk sílu, Völkl, na večer stále se zlepšující Blizzard, kterému prorokuji velkou budoucnost. Na sebe Descente nebo Goldwing, nekupovat zde, Goldwing není v Čechách téměř vůbec zastoupen a Descente zde nemá své nejlepší modely. Dřív jsem sázel Spyder, ale přešly na jinou svrchní látku a od té doby ho už nekupuji. Nemyslel jsi Goldwin, ten v čechách zastoupení má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 DBS Prague 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 To si ale na běžkách, né? Aspoň tak ty hadříky vypadají a pokud je to tedy kvalitou dále než Spyder a spol., tak asi bomba. je to kvalitou nekde uplne jinde nez vsechno ostatni. v minus 25 mam na sobe jen gate bez termopradla - á 11tis, a termotriko, tenouckej rolak a bundu - á 21tis, a je mi teplo. proste mazec kjus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snackmc Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 (upraveno) je to kvalitou nekde uplne jinde nez vsechno ostatni. v minus 25 mam na sobe jen gate bez termopradla - á 11tis, a termotriko, tenouckej rolak a bundu - á 21tis, a je mi teplo. proste mazec kjus Ja pouzivam Spydera a jsem na to stejne :-) U SPYDERa hodne zalezi z jake kategorie nakupujes. Pravda ale je, ze KJUS ma uzasne designy. Jednoduche a perfektni Upraveno 20. září 2010 uživatelem snackmc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snackmc Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 Co se tyka lyzi, tak jezdim ELAN SLX (tvrda zavodni slalomka, deska 20mm, vazani VIST 6-14), na zabavu mam Dynastary Contact 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 Co se tyka lyzi, tak jezdim ELAN SLX (tvrda zavodni slalomka, deska 20mm, vazani VIST 6-14)... Dle mého SLX není závodní slalomka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 Dle mého SLX není závodní slalomka. Já bych řekl, že ano. KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 Já bych řekl, že ano. KLIK Ano, toto je dle mého závodní slalomka (kterou můžu vřele doporučit, protože jí mám). Ale snackmc psal SLX (klik) a nepsal SLX FIS. A z fotky se mi zdá, že ty lyže nemají plastové bílé špičky (což mají SLX FIS pro tento rok a měly to i ty loňské), takže si myslím, že to opravdu budou SLX, tudíž si myslím pořád, že to nejsou závodní slalomky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 Bílé, plastové FIS špičky kolegovy lyže nemají ani náhodou, takže máš pravdu, jakobych nic nepsal. Mimochodem, koupil sis pro letošek nová prkna ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 Bílé, plastové FIS špičky kolegovy lyže nemají ani náhodou, takže máš pravdu, jakobych nic nepsal. Mimochodem, koupil sis pro letošek nová prkna ? Nekoupil. Na těch Elánkách jsem loni najel cca 6 půldní (protože lyžuju jenom dopoledne), takže mně lyže pár let vždycky vydrží. Ale až si budu kupovat nový, tak to budou pravděpodobně zase Elánky, pokud něco nepokazí. Loni jsem absolvoval i martyrium výběru lyžáků, to bylo hrozný a ty co jsem vybral budu mít doufám mnoho let, protože to je pro mě utrpení, to zkoušení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 Boty řeším delší dobu než lyže, ty koupím ještě týž den, ale s přeskáčema se vyblbnu. Prkna na jaře zase prodám, ale boty si nechávám, absolvují se mnou pár dlouhých sezon a proto musí být první A třída. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se