African Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 V Peci prázdno ač s podivem, lyžování very g?d :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 (upraveno) ?Dali, rozumím! Příští týden v rakouském Modriachu asi taky ještě zkusím pár nekoordinovaných pohybů v kategorii Masters. Včera a dnes takové mokré nic moc. Přišly mi diamantové pilníky a tak jsem si dnes hodinu a půl pohrál s jedním prknem...výsledek mne uspokojil. ?není to převtělený vlk z Nu pogadi!? Upraveno 13. února 2016 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Taky brousím, dneska to bylo docela ledovatý.Moje aktuální skladba lyží. Jestli jsi brousil hodinu a půl, tak to jsi se pak s tím prknem holil, ne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Na svahu dodržiavam bielý kódex a dávam si veľký pozor. Škoda, že tak nerobia všetci Včera som bol tvrdo "zostrelený" "od chrbta", čiže bez šance zareagovať a vyhnúť sa zrážke, resp. aspoň zmierniť následky.Výsledkom je zlomená brzda na viazaní, /dúfam, že len/ pomliaždené dolné rebrá vľavo a pokazený deň. Ale prvých 30 s po zrážke som myslel, že mám odtrhnutú slezinu alebo obličku, takže sa vlastne teším, že to neskončilo horšie.Rangemany na ruke bez újmy A ešte moje staré rukavice na funcarving po úprave pomocou silnej pásky a pár jazdách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 co to bolo za hovado? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 klasický "šmýkač" idúci max rýchlosťou, ktorý sa už "nevedel vyhnúť zrážke" - pritom z jednej strany bolo určite viac ako 5 m priestoru po vlek /čiže určite dosť na bezpečné obídenie/, z druhej strany celý zvyšok širokej zjazdovky- asi sa nevedel rozhodnúť , z ktorej strany, tak to napálil na stred "do čierneho" - mám čiernu bundu aj nohavice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 (upraveno) trafil dobre :-)mal si na nom zlomit palicu Upraveno 13. února 2016 uživatelem obchodnik-o3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 palice zvyčajne nenosím- funcarving Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 hmmm, niekedy sa zidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Nemyslím, že je to tvoje vina, ale v zájmu vlastního zdraví je dobrý občas se kouknout na kopec nad sebe. Jednu sezonu jsem taky jezdil funcarving ( Lusti 150 cm R 9m s vysokou podložkou), ale zas až tak mě to nebavilo, obřačky jsou lepší :-) Nejhorší je, že ti dementi jsou přesvědčení, že je to chyba carvera, že jim vjel do cesty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Já jel v neděli na klasikách a ne úplně pomalu a nějaké jelito mne trefilo zezadu z leva - naštěstí jsem už byl na začátku pravotočivého oblouku, tak jsme se jen trefili botama a oba to ustáli, ale měl jsem málem plný textil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Neviete kde by sa dala kúpiť brzda na viazanie Atomic Neox 310 resp. úplne náhodou nepovaľuje sa niekomu doma staré nepotrebné viazanie Atomic Neox, z ktorého by sa brzda dala vybrať Na nete som našiel na ebay, ale predajca v USA a nebola uvedená cena poštovného resp ešte na jednej stránke cena cca 20 USD a shipping vyše 60 USD Foto mojej poškodenej brzdy dúfam, že príspevok nie je v rozpore s nejakými pravidlami- ak náhodou hej, prosím o vymazanie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Tak jsem si na starý kolena vyzkoušel wolkle obřačky s kontrolou tense úplně utažené a asi přeci jenom opustím klasiky a přejdu na obřačky kárvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Tak jsem si na starý kolena vyzkoušel wolkle obřačky s kontrolou tense úplně utažené a asi přeci jenom opustím klasiky a přejdu na obřačky kárvy. :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Ein bischen mléko, ale jinak sehr good :-) Tak jsem si nakonec pořídil v M gatě Northfacky, super ale bude to ještě lepší až je zapnu, chi chi, nedá se svítit, musím zhubnout. Čas na lehkou snídani.. O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 todle znate? ja cucim jak zjara.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 (upraveno) Tak to je dobrej borec Edit: Tak jsem si pustil i první a druhý díl a nějak nevím, co z toho všeho je nejšílenější Upraveno 25. února 2016 uživatelem Bells Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Tý vole, dost dobré...Huba otevřená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Sánka dole, šéfe.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 (upraveno) todle znate? ja cucim jak zjara..Má to zmáklý kluk jeden, nehledě na to, že má asi lehce vymazáno (dobře myšleno, samozřejmě) EDIT: Odmazal jsem video, ať to tu není jak v prodejně televizí, kde je vše 1000x Upraveno 25. února 2016 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se