malymarek Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 Dnes jedny z oblíbených,snažím se je občas vyvětrat.
VintageLover Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 Jedny elektrické (ladičkové) krásky z počátku sedmdesátých let. Nosím a rád, protože pohled na plynulý pohyb vteřinovky je prostě fascinující.Universal Geneve 069.jpgMoc pěkný.Krásný kousky u sebe přechováváš. A ty fotky... Jedna báseň.Máš je vymazlený - jen se zeptám, to pouzdro je přeleštěný?
Kobliha Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 ..jen se zeptám, to pouzdro je přeleštěný?Nemyslím, že je to přeleštěné, je to takové matné, nejspíš broušené, možná pískované s viditelnými drobnými stopami po nošení, ale na tom matu to není moc vidět. A kolem sklíčka je tenký proužek, který je naopak lesklý. Ta hrana je docela "exaktní". I na fotkách obdobných modelů je to stejně. Takže jestli Tvůj dotaz směřoval k tomu, že je to blbě přeleštěné, tak si nemyslím. Pozdro je matné s některými plochami lesklými (kromě okruží ciferníku i mezi nožičkami).
VintageLover Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 Nemyslím, že je to přeleštěné, je to takové matné, nejspíš broušené, možná pískované s viditelnými drobnými stopami po nošení, ale na tom matu to není moc vidět. A kolem sklíčka je tenký proužek, který je naopak lesklý. Ta hrana je docela "exaktní". I na fotkách obdobných modelů je to stejně. Takže jestli Tvůj dotaz směřoval k tomu, že je to blbě přeleštěné, tak si nemyslím. Pozdro je matné s některými plochami lesklými (kromě okruží ciferníku i mezi nožičkami).Ne, to rozhodně neměla být žádná narážka na špatné přeleštění.Jen mě zajímala skutečnost týkající se pouzdra... Tenhle tvar se mi totiž strašně líbí. Pohodlně se nosí.
Kobliha Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 (upraveno) Tenhle tvar se mi totiž strašně líbí. Pohodlně se nosí.Díky za chválu. On ten tvar je opravdu velice fajn. Ačkoli při běžných pohledech vypadá jako polštářek, ve skutečnosti je to spíš něco jako mušle. Je to taková skořápka.A máš pravdu, díky tvaru jsou pohodlné a lehké. Upraveno 27. června 2014 uživatelem Kobliha
zekon7302 Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 Moc je sice nenosím, ale mám je rád.
Tikal Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Odesláno 30. června 2014 tady jsem se ještě nepochlubil novým Canvasem od Zrna
M-72 Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Odesláno 30. června 2014 Celý minulý týden na ruce Phenix, kolegové Bifora a Omega. Pohybovali jsme se s motocyklovou kolonou na Opavsku, třeba jsme se někde potkali.....
vikinho Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Odesláno 30. června 2014 ...za málo peněz a přesto zajímavé v detailech. Jsou hezký, a řemen jim sluší!
Wanderer Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Odesláno 1. července 2014 Celý minulý týden na ruce Phenix, kolegové Bifora a Omega. Pohybovali jsme se s motocyklovou kolonou na Opavsku, třeba jsme se někde potkali..... Paráda. Někdy doufám, že vyrazím s vámi...
vintage Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Odesláno 1. července 2014 Moc pěkný Seika, věděl bys co to je za model - číselné označení?...za málo peněz a přesto zajímavé v detailech.
Wanderer Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 K černému motocyklu černé hodinky. 2
palmone1 Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 Pokial to patri k sebe, tak je to perfektna kombinacia... Nech si uzivaju jazdu K černému motocyklu černé hodinky.
Argon Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 K černému motocyklu černé hodinky. Abychom ti nezáviděli zase tolik... napiš alespoň, že ta bunda je jen z koženky ;-)
Wanderer Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Bunda je kožená. Taky retro, bývalá policejní kombinéza.
Argon Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Bunda je kožená. Taky retro, bývalá policejní kombinéza. :-( a já si říkal, že by mohla být retro z nějaké koženkové lavice ;-)
VintageLover Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Bunda je kožená. Taky retro, bývalá policejní kombinéza. Hodinky a motorku jsem viděl.Máš to vyšperkované, jak se patří.
NIGHTinGALE Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Občas provětrám tyhle Omegy:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se