Argon Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Tak to máme stejný, taky tady moc příspěvků nesázím. Spíš velmi zřídka. Ale vím co se děje. Hodně často si píšu s členy SZ apod. Jo jo ty doxy jsou fajnový. Sklo je to nejmenší. Jinak mě chrono docela berou, ale mám i hodně normálních no. Hrozně záleží na tom, co to je za budíky, někdy se zamiluju do úplně obyč hodinek a někdy se mi líbí bambilion komplikací. No vždyť to znáš. Ty máš nějaký nový přírůstky ??? Lepší čučet než to zaplňovat "prázdnými" příspěvky :-). Ty Doxy jsou hodně dobrý, jsem zvědavý jestli se prodají a za kolik. Jak jsem psal - pro mě jsou ty sub cifry rušivým elementem, ale chápu, že někomu se líbí. Pár nových kousků mám. Jedny swiss potápky s Roundou, pak Doxy conquistador v automatu s etou a rychlým přetáčením dne i data. Cena byla hodně fainová, takže jsem do nich jít prostě musel.. no a pak jeden takový můj bastlík, ale myslím si, že povedenej. I když je mi jasný, že ty je zdrbneš ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 A co trochu sovětské technologie? Elektronika Tak jdoucí jsem ještě neviděl, musím ty své vyzkoušet!!! Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Ty si koupil táta v Rusku na služebce a když si koupil normální digi, tak jsem je nosil, to bylo ještě na základce, kde je jim konec.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 fejkove brajtle s venusom 170 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 maximalna presnost, skoro nulova odchylka a nadcasovy dizajn s podpisom Geralda Gentu...... kto by im odolal ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 dneska celý den,zvykáme si na sebe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Ty jsou paradni. Mam podobne v bilem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Švagr slavil 50, tak jsem vyvětral Omegy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 dneska je to spíš na potápky,ale nevydržel jsem si nevzít BWC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 Jen na chvilku, nez je poslu do lazni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 Jen na chvilku, nez je poslu do lazni erosa.jpgmáš to pěkné , jen škoda, že nám ty pobyty v lázních taky nehradí stát:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 Jen na chvilku, nez je poslu do lazni erosa.jpgHezké, ty stojí za pár lepších fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 Hezké, ty stojí za pár lepších fotek Po laznich se jiste fotek dockame.uz ted se tesim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 tak jsem vzal k těm včerejším dneska další,ach jo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 jj, nebojte, fotecky budou jen to bude chvilku trvat, protoze k hodinari se ted nedostanu, Expedice Island 2014 ma prednost pred vsim ostatnim, dokonce i pred hodinkama I kdyz, ctyri chronomagori na jednom malem ostrove, to tam bude najednou prehodinkovano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 A aby vam nebylo dlouhe cekani, tak jeste jedna z novych akvizic pred laznemi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 dnes hujerky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 dnes hujerky jsou boží, dnes jsem se po čase díval na Rivalové a jen jsem při tom vzpomínal na toto vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 Dnes ktoré? A STITCH IN TIME Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 (upraveno) Za mna je to jasne Dnes ktoré? A STITCH IN TIME Upraveno 13. září 2014 uživatelem palmone1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se