Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Tak to máme stejný, taky tady moc příspěvků nesázím. Spíš velmi zřídka. Ale vím co se děje. Hodně často si píšu s členy SZ apod. 

Jo jo ty doxy jsou fajnový. Sklo je to nejmenší. 

Jinak mě chrono docela berou, ale mám i hodně normálních no. Hrozně záleží na tom, co to je za budíky, někdy se zamiluju do úplně obyč hodinek a někdy se mi líbí bambilion komplikací. No vždyť to znáš. Ty máš nějaký nový přírůstky ???

Lepší čučet než to zaplňovat "prázdnými" příspěvky :-). Ty Doxy jsou hodně dobrý, jsem zvědavý jestli se prodají a za kolik.

Jak jsem psal - pro mě jsou ty sub cifry rušivým elementem, ale chápu, že někomu se líbí. Pár nových kousků mám. Jedny swiss potápky s Roundou, pak Doxy conquistador v automatu s etou a rychlým přetáčením dne i data. Cena byla hodně fainová, takže jsem do nich jít prostě musel.. no a pak jeden takový můj bastlík, ale myslím si, že povedenej. I když je mi jasný, že ty je zdrbneš ;-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 7,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

Wanderer

Dneska zase černej stroj a černý hodinky. Tohle víc vintage už být nemůže...  

Jeronimo

Kapitán

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

ce7a9ea758318664cfd5eb97eb9b3

VintageLover

18 Karatova paráda

maximalna presnost, skoro nulova odchylka a nadcasovy dizajn s podpisom Geralda Gentu...... kto by im odolal  :clap: ?

Odkaz ke komentáři

jj, nebojte, fotecky budou ;)

jen to bude chvilku trvat, protoze k hodinari se ted nedostanu, Expedice Island 2014 ma prednost pred vsim ostatnim, dokonce i pred hodinkama :) I kdyz, ctyri chronomagori na jednom malem ostrove, to tam bude najednou prehodinkovano :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...