VintageLover Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Wow, díky Tome.Více takových fotek.
varjag Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Ty jsou bozi! ....kyklopa na sestce vidim poprvy...no, jeste jsem malej...:-)
michalval Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Opat nie su moje , ale musim sa s vami podelit. V Kanade o pekne kusky nie je nudza a tieto Tudor v top stave su proste bomba!To je jak dílo "šíleného umělce". Daytony s nápisem Tudor, datumem na šestce a kyklopem. Nevěřil bych, že něco takového bylo vyrobeno.
villain83 Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Vyborny, na tenhle model jsem nedavno narazil nekde pri brouzdani a dost jsem se na nem zasekl, nadherny hodinky.
Tommy_PP Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Najhorsie na tom je to, ze som skusal majitelov prehovorit na predaj, ale zial (pre mna) pocit vlastnit nieco po ocovi, dedovi je silnejsie ako peniaze, ale vobec sa tomu necudujem. Ja by som hodinky po predkoch nikdy nepredal, aj keby som nevedel aky unikat vlastnim
VintageLover Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 nějaké ty staré plečky...https://www.hodinkee.com/articles/talking-watches-with-roni-madhvani
Navros Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 Dneska zase tyhle maličké Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DaLo Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 Spokojene nosim uz nejakou dobu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
brownwld Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 Dalo: moc pekny, uz jsem se na ne dival nekdy driv a jsou desne super
DaLo Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 Jj, skvele nositelnejch 38mm, jsou az prekvapive univerzalni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Anela Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Odesláno 12. května 2016 Na kůži. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Piplík Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Odesláno 13. května 2016 S bzučáky od Omegy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Navros Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Odesláno 13. května 2016 to Anela: Hezký, neokoukaný, vlastní výroba předpokládám Je černý a nebo jiná barva?
Anela Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Odesláno 13. května 2016 Navy blue cordovan, těžko se fotí, je temně modrý. Dnes jsem porušil chrono pátek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
michalval Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Odesláno 13. května 2016 Na kůži.Na tyhle hodinky mám spadeno. A musím říct, že bych nevěřil, že jim může slušet řemen - tenhle se Ti povedl a sedne tam jak prd*el na hrnec.
M@chino Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 Dnes mám oboje ... řada three ace (AAA) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rodkopf Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Marvin GyroplanMoc jsem o nich nenasel, jen neco malo v italstine :/ 2 Disky jsou Minuty a hodiny, vterinovka normalni Gesendet von iPhone mit Tapatalk
cortes1990 Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Prim black gold Quartz 36mmPrudko nositelne
villain83 Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 (upraveno) Rodkopf-Zajimavy, to vidim poprve. Ovsem ty vzdycky prijdes s necim paradnim a netuctovym, to se vi. Kdyby si je otviral, bleskni strojek, prosim... Upraveno 17. května 2016 uživatelem villain83
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se