straspol Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Dík, jsou v NOS stavu, 41mm, takže nositelné i na mojí medvědí tlapce Původně jsem je chtěl zbavit chromu a mít je jako brass watch. Ale nějak se mi do toho nechce, asi mi jich je trochu líto (Strášo, to je tvoje zásluha)...Mám radost, že jsi je ušetřil. Jsou super dokladem své doby
JaRooN Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Mám radost, že jsi je ušetřil. Jsou super dokladem své doby Jdi do háje. Když ušetřím každé, co koupím, tak nikdy bastlit nebudu a dárce orgánů bych musel vždy ušetřit také...
straspol Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Jdi do háje. Když ušetřím každé, co koupím, tak nikdy bastlit nebudu a dárce orgánů bych musel vždy ušetřit také...Dočkej času. Jdeš na Seikosraz?
JaRooN Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Jasně, ale vezmu jen jedny, maximálně dvoje. Budu tě zase trápit se stříbrňákama
pepescom Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 CTZ Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Piplík Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Po omlazení u pana Frýdla - nové lumi na ručky, přetěsnění a vyčištění. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
michalval Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Po omlazení u pana Frýdla - nové lumi na ručky, přetěsnění a vyčištění.Móc hezký. Koukám, že teda pouzdro už nějakpu tu "patinu" má, ale celkově vypadají parádně.P.S.: tu otočenou lunetu bych teda nevydržel
Piplík Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Móc hezký. Koukám, že teda pouzdro už nějakpu tu "patinu" má, ale celkově vypadají parádně.P.S.: tu otočenou lunetu bych teda nevydržel S tou lunetou jsem si hrál a zkoušel jak cvaká po servisu pár minut před focením a zapoměl jsem ji vrátit. (-:Pouzdro jsem chtěl nechat přebrousit, ale ještě jsem si chtěl užít právě té "patiny"
Kristian.nov Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Nějakej ten vintážní fulgold bych asi snes... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Navros Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 to Kristian: Pecka, první, co mě napadlo, bylo "kmotr"
Navros Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 Já dneska tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lucid Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Sushi z r. 1970 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jafurak Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 FORTIS, dvojdátum, budíček a automat s mikroreguláciou, ktorý sa dá nosiť. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mAra_ Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Dnešní procházka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
guzmic Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Seznamovací taneček. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Piplík Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Kubistická elegance k obleku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 tyto nosím sem tam... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 tyto nosím sem tam...No tak pěkně děkuju- až doteď mi černá pouzdra vůbec nic neříkala a vůbec se mi to nelíbilo. Takovej to byl pěknej klid, taková oáza tady na chronomagu...takovej ostrůvek bezpečí- a teď jsem nahlodanej.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se