Jiří Sedlák Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října V 24. 9. 2024 v 12:57, Lacifer napsal: Náramek je stejně nejlepší a fishbone musí bejt pohodlnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října před 4 minutami, Jiří Sedlák napsal: Náramek je stejně nejlepší a fishbone musí bejt pohodlnej. No pohodlnej je každopádně a samozřejmě jsem po chvilce fishbouna na hodinky vrátil, jen mám trochu strach aby po těch téměř padesáti letech ty hodinky bezpečně udržel, je to poprvé co jsem si všiml že kvůli hodinkám dávám bacha na prudký pohyby rukama, a když jdu na zkoušku hrát na kytáru Death metal tak bullheady nechávám radši doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Ty hraješ deathmetal? To je dobrý. Já myslím, že ten fishbone se dá koupit i aftermarket, abys ten původní neroztrhl. Horskjan má Pogue na novým H-Linku a původní má schovanej v krabici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Dnesny ulovok z viedenskeho blesaku. Sedemdesiate roky. Pan mi hovoril, ze po prvej vymene baterky u hodinara, sa uz nerozbehli a isli do suflika. Po otvoreni som hned zistil preco. Znalci zistia z druhej prilozenej foto. “Oprava” bola velmi jednoducha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října před 5 hodinami, Gombo napsal: Dnesny ulovok z viedenskeho blesaku. Sedemdesiate roky. Pan mi hovoril, ze po prvej vymene baterky u hodinara, sa uz nerozbehli a isli do suflika. Po otvoreni som hned zistil preco. Znalci zistia z druhej prilozenej foto. “Oprava” bola velmi jednoducha Tak prosím prozraď, proč se nerozbehly.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října @Hudson10 Majster hodinar vlozil opacne baterku, napriek tomu, ze je + kontakt oznazeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanbub Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října myslel jsem si to, ale děkuji za potvrzení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října (upraveno) Upraveno 28. října uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Slimky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Včera jsem je zase vyvětral. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Duben 1967 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno pondělí v 18:56 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 18:56 King Seiko 5625-7110 1972/02 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno pondělí v 19:05 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 19:05 Dnes tieto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se