bizzydko Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
nazdarhodiny Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března (upraveno) konecne doma, prezul jsem na Rado. Obvykle tahy moc nemusim, ale tenhle je pohodlny a uzasne me k nim sedi. Urcite nejsou tak elegantni, jak tu postnul @jkusniar pred par dny (fakt moc pekny kousek), ale o to s vetsim klidem je nosim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. března uživatelem nazdarhodiny 3 2
Rendell Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Rodinné Rakety. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
ouskavl Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Čerstvě po servisu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
Lobber Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března (upraveno) @ouskavl hezký Tank-y se mi začínají více a více líbit :0) a hlavně zajímavý uchycení stežejek. Dostalo to tím za mě jiný rozměr :0) To má pevný úhel ? Upraveno 27. března uživatelem Lobber
ouskavl Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března před 26 minutami, Lobber napsal: @ouskavl hezký Tank-y se mi začínají více a více líbit :0) a hlavně zajímavý uchycení stežejek. Dostalo to tím za mě jiný rozměr :0) To má pevný úhel ? Asi tak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Rendell Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Vytáhl jsem tatovi hodinky, 1962. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
jankoxxx Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Moje oblubene vintazky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Lobber Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna (upraveno) Na německém fóru se právě objevil report z univerzity v Heidelbergu. Zjistili, že dlouhodobé nošení hodinek s rozpadajícím se tritiem v kombinaci s potem uvolňuje mikročástice, které přes kůži ovlivňují hormonální rovnováhu. Prý to vysvětluje, proč jsou sběratelé starých Rolexek takoví no, nervózní. Máte někdo nějaké osobní poznatky ? Já ty svoje Suby asi radši zavřu do trezoru. Upraveno 1. dubna uživatelem Lobber
libor2002 Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna @Lobber Když vidím tvojí profilovku , tak si říkám, že to zavírání Subů do trezoru už není potřeba Ne teď vážně... U všech expartnerek, po kontaktu s tritiem, opravdu docházelo postupně k rozhození hormonální rovnováhy. Mno, a nervozita byla spíš nasranost . 1
bizzydko Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna Oyster 7206 alebo Jubilee ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nazdarhodiny Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna uz se mi styskalo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nazdarhodiny Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna tyhle si beru pro stesti, kdyz jde do tuheho Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
ponorka9 Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Já už několik měsíců po návratu z práce domů přezouvám na tyhle lehce poladěné Revíčka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiří Sedlák Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Seiko a jedno z jejich brutálních skel. Miluju je. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
M-72 Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května Tyto nosím rád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Daffounek Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Pěkné vintage Tissot vždy vykouzlí úsměv na tváři. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Jeronimo Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se