Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

jenom ty Certiny jsou 1k+, všechno ostatní jsou levné věci. Nejradši mám ale ty HMT, je mi jasné, že kluci to šmudlají jako na běžícím pásu, ale vypadají fakt dobře, nosí se příjemně, i ten pásek co k tomu dávají jsou lepší než ty primské koženky. Za 500 za mě dobrý

Odesláno

Jedny NOS s přesnou datací ,na pštrosí noze od Zrna

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Pekne :-) Myslím že presne tenhle model akorát s tmavým cifrem jsem dostal když jsem sel do první třídy. Kdepak je jim asi konec... :-(

Upraveno uživatelem vintage
Odesláno

a určitě nejsou pod 1000,-Kč, vypadají dobře

DS2

Možná cca za 1 305,- Také se mi jedny povedly vydražit na aukru. Sice zlacené, ale ve výborným stavu. Někdo z místních na mě měl přihozeno, čekal jsem bitvu a pak nic. Už ani nevím kdo to byl :-).

Tohle si já střídám .... není to bůhví, většinou kousky pod 1000 Kč, ale mám to rád ... Primky, Certina, HMT a Ricoh

P.S: Sry za iPhone fotka

Ty DS 2 jsou vážně šmrncovní a hadr jim vážně nesekne, ani bych tomu neveřil... nešla by lepší fotka?

Vintage kousky jsou parádní hlavně kvůli pořizocvací ceně. Můžu si tak dovolit hodinky značek, na které bych jinak neměl - Certina, Doxa.... všechny nové v mechanice jsou za docela dost peněz... Jedinou mou vyjímkou jsou mé Omegy, které jsou o trochu dražší.

Návštěvník eloga
Odesláno

Vintage kousky jsou parádní hlavně kvůli pořizocvací ceně. Můžu si tak dovolit hodinky značek, na které bych jinak neměl - Certina, Doxa.... všechny nové v mechanice jsou za docela dost peněz... Jedinou mou vyjímkou jsou mé Omegy, které jsou o trochu dražší.

attachicon.gifIMG_20150918_184248.jpg

na tvoje vintage se vždy rád kouknu, tohle je taky fajnovka...

+1

**

Odesláno

attachicon.gifIMG_20150918_184248.jpg

Toto je ovšem nádherný a cenný kousek! Jednou mi podobné utekly......

Odesláno (upraveno)

Já bych řekl, že o víc než trochu :) :).

Jen o kousek ;-), zrovna u nnich byla výhoda, že ke mě přišly tak nějak sami, takže jsem je neplatil :-)

na tvoje vintage se vždy rád kouknu, tohle je taky fajnovka...

+1

**

Díky, nápodobně :-). Už delší dobu si říkám, že je zase čas něco "nového" pořídit, ale než se na aukru k něčemu dostanu, tak je to pryč (vždycky odhaduju kdo z místních to je:-) ) . Ebay je v poslední době cenově hodně nadsazený a na blešáku také nic moc....

Tyhle nosím spíš vyjímečně. Do práce a ho hospody už radši ne :-)

Toto je ovšem nádherný a cenný kousek! Jednou mi podobné utekly......

Díky, pro mě jsou opravdu neocenitelné, Jsou po mém dědovi, takže když je mám na ruce, jsem již třetí generace, která je nosí. Vím asi které myslíš, prodával je jeden místní člen a šly za relativně hezkou cenu. (pár let zpátky na aukru, totožný model) Navíc to byly jedniné o kterých vím, že se dostaly do prodeje...

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno

Se me v praci pekne seslo trio Eterna. Dvakrat vintage a jednou retro ;-)

Co retro edicí a reedicí týče, tak jsem docela skeptický, ale....... eterna je prostě umí. Kontiki jsou výborný, palec na horu! ...... Eterně se docela povedla i jejich reedice pilotek

Odesláno

Dik

Presne, nic nevymejslej a udelaji proste presnou kopii puvodnich (jen malicko vetsi). A funguje to, alespon tedy u me;-)

Odesláno (upraveno)

Jedu na Ruské vlně, ten ciferbík má nádherný přechod, který se mi nedaří vyfotit, opravdu elegantní hodinky, na to že pocházejí z Ruska, ouplný rolády :lol2: .

Pásek je Zrničova pštrosí noha, vypadá to, že mi pasuje na všechny rusandy a to jsem ho nechal původně  dělat na  Omegy.

Upraveno uživatelem Tikal

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...