Dzos Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Tak hádej, kdo mu ten strojek sehnal . Jsem věděl, že se mu bude hodit.Zůstal ti ten starý strojek ? Možná bych ho potřeboval ... A zpět k tématu. Včera a dnes surfuju. Zenith Defy Surf, 70.léta ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 A ještě k tomu všemu moc pěknej řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Tak hádej, kdo mu ten strojek sehnal . Jsem věděl, že se mu bude hodit. Jsem si to myslel, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 kafe bolo treba ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartSt Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 (upraveno) Prim sport a Ruhla vzpomínka mládí :-) Upraveno 4. února 2016 uživatelem MartSt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartSt Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Prim sport a Ruhla vzpomínka mládí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 kafe bolo treba ... Jsem nevěděl, že máš takovou parádu. Ciferník je původní nebo aftermarket? A ještě k tomu všemu moc pěknej řemen. No jo, taky ho dělal místní mistr. Dovolím si tvrdit, že Honza "Anela" už dohnal zdejší TOP špičkové řemenáře a dělá je ve stejné kvalitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 Taky bych řekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Pěkně kompletuješ . Dnes bzučím ... ... než je pustím z domu, mám roupy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Vytáhl jsem Eterny, jsou v NOS stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 I když jsou po úpravě, stále jsou to vintage a na kůži vypadají perfektně. Tak a teď do mě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Par nove prichozich Kdo poznacene ty Digi? Gesendet von iPhone mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Ty Derby jsou parádní . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Dávnejšie som hľadal Prim Sport II po otcovi a miesto nich som našiel po dedovi tieto GUB kaliber 60.3 čiže niečo medzi 1950-1961, podľa sériového pravdepodobne 1958, bohužiaľ bez sekundovky čo veľmi nechápem no ale čo už.. ciferník samozrejme je aký je... celkom potešilo aj keď ich nenosím samozrejme. Sranda že tie sportky som nenašiel ale okrem týchto Nemcov som našiel televízory Prim vo veľmi slušnom stave tie samozrejme nosím rád ale za vintage neviem či ich považovať veľmi tak sa ospravedlňujem ak to tu niekomu bude, ehm, "vadiť" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Kyž už je řeč o těch Prim sportech II :-). Po švýcarské vlně mám své první sporty II a české hodinky vůbec a jsem z nich mile nadšený. Navíc je mám v téměř NOS stavu (pouzdro je perfektní) a i na dobové gumě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Jedna srdcovka, Eberhardy po dědovi, provětrám je jen velmi vyjímečně. Jejich modré ručky jsou top! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Tak to je paráda. Navíc památka po dědovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polda.p Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Na víkend je provětrám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se