michalval Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2016 Pondělní Doxy :-)Rok narození 1969 nebo 1970.
Rodkopf Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2016 Pondělní Doxy :-)Rok narození 1969 nebo 1970. Krásné - copak to je za tah?
michalval Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2016 Krásné - copak to je za tah?Diky. To je puvodni "beads of rice" od Syncro. Neskutecne pohodlny a k tomu dva pruzne dilky a "doladovaci" Syncro spona
MaraThon Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2016 Furt.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dzos Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Super kousek. Ten jsem ani neznal. Akorát přemýšlím, jak je nosíš bez řemene .
MaraThon Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Super kousek. Ten jsem ani neznal. Akorát přemýšlím, jak je nosíš bez řemene .díky, jsou jen tak položené a tah nejde vidět
Anela Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Pondělní Doxy :-)Rok narození 1969 nebo 1970. Pecka, tyhle bych nosil, ikdyž jsou nad 40 mm.
michalval Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Pecka, tyhle bych nosil, ikdyž jsou nad 40 mm.Děkuju, Jo, je to trochu kladívko, ale takové oduševnělé kladívko PS: dmu se pýchou na téhle stránce jsou moje Doxy už čtyřikrát. Až na to příjde například Karlos - dostanete za uši za špatné citace
cortes1990 Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Automaty v oceli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Co to tam je za ornament? Napodobenina krakle?
cortes1990 Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Je to krakel asi nejaký slabý potisk či co bohužiaľ im chyba armovak
MaraThon Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 strašně mě baví.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MaraThon Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 (upraveno) ještě jedna a dam na chvili pokoj., :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. listopadu 2016 uživatelem MaraThon
ewerex Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 V neděli koupené na burze, dnes poprvé na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Navros Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 Dneska prvně na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Navros Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 to Anela: děkuji dneska pro změnu tento kousek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JayB Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 Já jsem si dnes vzal hodně "lidový", ale snad málo vídaný hodinky made in germany. Jdou parádně, tak asi něco na tom bude že není třeba víc než 7 kamínků. "Chybí" jím luneta, což mi vlastně moc nevadí. Přesto, kdyby někdo měl nápad jak to nahradit, tak bych to uvítal.
Marcus Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2016 Dneska prvně na ruce Já jsem si dnes vzal hodně "lidový", ale snad málo vídaný hodinky made in germany. Jdou parádně, tak asi něco na tom bude že není třeba víc než 7 kamínků. "Chybí" jím luneta, což mi vlastně moc nevadí. Přesto, kdyby někdo měl nápad jak to nahradit, tak bych to uvítal.Krásné kousky.Posílám srdečné pozdravy z Ruska Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se