straspol Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Tyhle mi včera nabídl můj pan hodinář. Musel jsem je koupit, jsou to fešandy. Byly jen párkrát na ruce, jsou v krásném stavu, mám z nich velikou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Pekny, stary Omegy muzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Už jsem se podíval i dovnitř, jak mají u Omegy ve strojku ,,uklizeno" ...je to pěkný pohled a to dvojí vykrytí ruček je taky super... a lumi pořád ještě docela lumí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Takového hodináře bych chtěl taky Jsou to povedené Omegy, gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Dík, Ježíšek letos bohatě ježí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Někdo musel být setsakramentsky hodný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Ještě ta nadílka večer... taky nebude marná !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Takže to nebude jen jedno nové chlubící vlákno, ale celá smršť? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Takové drobušky to jsou, nově chromované pouzdro, vyčištěné, seřízené... cifr je původní.Ještě sem šoupnu repasované Grafiky, to některým přivodí slabost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Takže to nebude jen jedno nové chlubící vlákno, ale celá smršť? No- smršť néé, ale vyřádili jsme se s klukama na pěkných hodinkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Doxa Grafic - automatic, po repasi v Liberci ve stavu 1A. Nasazeno na ještěrce, za datum se omlouvám.Na denní nošení to není, ale divadla, koncerty, čekají mě dvoje promoce...Jsou krásné. Ještě musím zjistit datum narozen?, mají rodokmen vyražený na dýnku, tak snad to půjde.Dnes se mnou budou večeřet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 to straspol: Se musíš pochlubit;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Chrono kava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Nový starý přírůstek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayB Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 (upraveno) Ty jsou na ruce moc hezké, taky jsem se na ně díval, ale už mám jiné. Za mě dobrá volba. Upraveno 30. prosince 2016 uživatelem JayB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Díky za pochvalu. Pořídil jsem si je k těmhle, aby to sedělo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Tak pozoruju, že se ti hodinky začínají pěkně množit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 (upraveno) Kdepak, jaké začínají... Já se držím pěkně u zdi od začátku :-) Edit : A zapomněl jsem napsat, že to mám zcela a plně pod kontrolou! Upraveno 31. prosince 2016 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Prdlajs, pěkně v tom lítáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se