Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Od okamžiku, kdy jsem se zaregistroval na chronomagu, přišel jsem o spoustu peněz a času. Takže nic neznámého :D Ale jasně, taky bych nerad prozrazoval zdroj pokladů ;) Ať Ti dělají radost!

Odesláno

Obcas jsou na ebay a chodej kolem 1k euro, leti to vzhru i tyhle obskurni digi. Kde jsou ty casy, kdy to v podstate nikdo nechtel...

Skoda ze ukazujou cas jen kdyz se zmackne tlacitko, coz vzhledem k vydrzi chapu, ale je to spis sperk, co ukazuje i cas.

Odesláno
  V 22. 2. 2017 v 21:20, Jeronimo napsal:

Bomba, fungují? 

To musím ještě zjistit, stav je hodně dobrý, tak jsem zvědav. Ještě mám k ním jednu lahůdku, tak na ty svoje špeky ze 70.-80. tek asi udělám vlákno.

Odesláno
  V 22. 2. 2017 v 23:20, Rodkopf napsal:

To musím ještě zjistit, stav je hodně dobrý, tak jsem zvědav. Ještě mám k ním jednu lahůdku, tak na ty svoje špeky ze 70.-80. tek asi udělám vlákno.

No, Martine.... já bych ti dal už z principu doživotní ban na tohle forum, pač kdykoli sem něco hodíš, vždycky se o mě pokouší infarkt společně s příznaky slintavky... :-). Navíc bych se vsadil, že rozhodně nejsem sám ;-). 

Odesláno

Primky se tu moc často neobjevují, ale tyhle do vintage patří :-), navíc ten nezvyklý číselník je prostě parádní :-)

post-20230-0-08920600-1487842747_thumb.jpg

Odesláno

Zlaté... ocelové.... zlaté.. .sakra, nějak se nemůžu rozhodnout. Asi začnu chodit po vzoru ruských vojáku z druhé světové ;-)

post-20230-0-48951000-1487927420_thumb.jpg

Odesláno
  V 23. 2. 2017 v 9:39, Delawer napsal:

Primky se tu moc často neobjevují, ale tyhle do vintage patří :-), navíc ten nezvyklý číselník je prostě parádní :-)

Krása, kdyby tě náhodou přestaly bavit, tak napiš strýčkovi Jeronimovi :)

...

Nějak mě ty japonci přestali bavit, tak začínám nosit swiss made. 

post-17158-0-19271000-1488047896_thumb.jpg

Odesláno
  V 25. 2. 2017 v 18:39, Jeronimo napsal:

Krása, kdyby tě náhodou přestaly bavit, tak napiš strýčkovi Jeronimovi :)

...

Nějak mě ty japonci přestali bavit, tak začínám nosit swiss made. 

Díky, nějak je nemůžu sundat z ruky a to nejsem primkař :-). Ovšem bohatého strýčka Jonáše z Ameriky si musím předcházet... kdyby něco, budeš první komu se ozvu ;-)

U tebe dobrý posun od japonce ke švýcarům, navíc tohle je podle mě jeden z nejhezčích modelů od Tissotu. Ten modrý číselník je perfektní, mít je na ruce, tak mi ani nevadí ty německé dny, jen bych si na to zase musel zvykat. Když je měl na Doxa conq., tak jsem se musel jako angličtinář učit německé dny "DON" - donnerkebab :-)) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...