Navros Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 to Rodkopf: To je nádhera, kam na ty špeky chodíš?
Rodkopf Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 to nemůžu prozradit, ale stojí to dost peněz a hlavně času... Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Navros Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Od okamžiku, kdy jsem se zaregistroval na chronomagu, přišel jsem o spoustu peněz a času. Takže nic neznámého Ale jasně, taky bych nerad prozrazoval zdroj pokladů Ať Ti dělají radost!
Seamaster Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Obcas jsou na ebay a chodej kolem 1k euro, leti to vzhru i tyhle obskurni digi. Kde jsou ty casy, kdy to v podstate nikdo nechtel...Skoda ze ukazujou cas jen kdyz se zmackne tlacitko, coz vzhledem k vydrzi chapu, ale je to spis sperk, co ukazuje i cas.
Rodkopf Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 V 22. 2. 2017 v 21:20, Jeronimo napsal: Bomba, fungují? To musím ještě zjistit, stav je hodně dobrý, tak jsem zvědav. Ještě mám k ním jednu lahůdku, tak na ty svoje špeky ze 70.-80. tek asi udělám vlákno.
Argon Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 V 22. 2. 2017 v 23:20, Rodkopf napsal: To musím ještě zjistit, stav je hodně dobrý, tak jsem zvědav. Ještě mám k ním jednu lahůdku, tak na ty svoje špeky ze 70.-80. tek asi udělám vlákno. No, Martine.... já bych ti dal už z principu doživotní ban na tohle forum, pač kdykoli sem něco hodíš, vždycky se o mě pokouší infarkt společně s příznaky slintavky... :-). Navíc bych se vsadil, že rozhodně nejsem sám ;-).
malymarek Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 nějak se v poslední době urodilo,Lanco Seaborn 3000, cal 2481
Argon Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Primky se tu moc často neobjevují, ale tyhle do vintage patří :-), navíc ten nezvyklý číselník je prostě parádní :-)
Argon Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Zlaté... ocelové.... zlaté.. .sakra, nějak se nemůžu rozhodnout. Asi začnu chodit po vzoru ruských vojáku z druhé světové ;-)
Radimk Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Fotka sice ne dnešní, ale opět na ruce:
guzmic Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Odesláno 25. února 2017 Jedna pracovní sobota, montérky a starý béčka na ruce.
Jeronimo Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Odesláno 25. února 2017 V 23. 2. 2017 v 9:39, Delawer napsal: Primky se tu moc často neobjevují, ale tyhle do vintage patří :-), navíc ten nezvyklý číselník je prostě parádní :-)Krása, kdyby tě náhodou přestaly bavit, tak napiš strýčkovi Jeronimovi ... Nějak mě ty japonci přestali bavit, tak začínám nosit swiss made.
Argon Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 V 25. 2. 2017 v 18:39, Jeronimo napsal: Krása, kdyby tě náhodou přestaly bavit, tak napiš strýčkovi Jeronimovi ... Nějak mě ty japonci přestali bavit, tak začínám nosit swiss made. Díky, nějak je nemůžu sundat z ruky a to nejsem primkař :-). Ovšem bohatého strýčka Jonáše z Ameriky si musím předcházet... kdyby něco, budeš první komu se ozvu ;-) U tebe dobrý posun od japonce ke švýcarům, navíc tohle je podle mě jeden z nejhezčích modelů od Tissotu. Ten modrý číselník je perfektní, mít je na ruce, tak mi ani nevadí ty německé dny, jen bych si na to zase musel zvykat. Když je měl na Doxa conq., tak jsem se musel jako angličtinář učit německé dny "DON" - donnerkebab :-))
Navros Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 to km.kmk: Já na ně koukal v inzerci, jsou moc pěkné! Co je tam prosímtě za strojek?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se