colommbo Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Díky! Hned jsem je šoupnul na ruku...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Bzučiaky rok 1977 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Ještě Roamer: hodinky jsem rozlouskl a uvnitř je strojek s raženým švýcarským označením a potiskem Roamer, s plastovou adjustací mezi strojkem a pouzdrem. Omlouvám se za velmi improvizovanou mobilovou fotografii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Ty Roamer jsou samozrejme skladacka. Kompletne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Já vím, Bohumile, já už vím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Ty Roamer jsou samozrejme skladacka. Kompletne. Pozdě (už byl seznámen)..... ale přeci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Inspired by pepescom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Inspired by pepescom peknééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Bzučiaky rok 1977 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Nádhera ty papíry - je tam cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Gesendet von iPhone mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Nádhera ty papíry - je tam cena?4600.- Kčs Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Rodkopf: paráda , ty se moc často nevidí. Stroj Lemania 2980 alias Omega memomatic 980.Mám teď taky jedny úplně stejný v boxu v USA a jen čekám na vhodnou příležitost je dostat domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 lahůdka od bucherer. velka gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Paráda, moc prosím o další dvě, tři fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 bzučiak na origo ťahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Konečně doma ze servisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 Vintážní nedělní OMEGA na svém dnes prvním ušitém řemenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 (upraveno) Piplík Vintážní nedělní OMEGA na svém dnes prvním ušitém řemenu. Hodinky pěkný,ale ten řemen je super. Respekt za odvahu i vrozenou šikovnost. Upraveno 14. května 2017 uživatelem saida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 (upraveno) pardon Upraveno 14. května 2017 uživatelem saida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 PiplíkVintážní nedělní OMEGA na svém dnes prvním ušitém řemenu.Hodinky pěkný,ale ten řemen je super. Respekt za odvahu i vrozenou šikovnost.Díky za pochvalu, ale ještě je k dokonalosti daleko a řemenů ještě budu muset užít hodně aby se dalo mluvit o šikovnosti. Ale jsem rád že se řemen líbí (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se