zekon7302 Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2013 ...v těchto dnech to beru jako povinnost. Už teď jsem je bral třeba na srazy a doma taky tikají.Ten ciferník prozrazuje věk a budí respekt,no a ty ručky,nádhera. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SakalMarty Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2013 Ten ciferník prozrazuje věk a budí respekt,no a ty ručky,nádhera. Předpokládám, že měli inhouse kalibr, takže já chci moc fotku kalibru. pěkně prosím
SakalMarty Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2013 aha no podrobněji historii UN neznám, ale ten kalibr vypadá jako standardní 60 léta. používala ho doxa a další výrobci. každopádně díky za link a ať se povede renovace. ... jsou krásný
VintageLover Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 Tak pro změnu gold chrona. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 Pěkná chrona mistře... ještě se vytas s těma Helvetiema.
VintageLover Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 Pěkná chrona mistře... ještě se vytas s těma Helvetiema.Děkuju. Mám je pořád u hodináře, takže ještě se nemůžu pochlubit, ale jsou naprosto stejné jako sis pořídil ty poslední.
Wanderer Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 No dobře, ale máš dvoje... aspoň v podpisu... někdy bychom je měli nafotit vedle sebe.
VintageLover Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 No dobře, ale máš dvoje... aspoň v podpisu... někdy bychom je měli nafotit vedle sebe.Nebráním se tomu - mohl bych k tomu ještě přidat troje další
People Odesláno 25. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2013 poslednych par dni s novym remenom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondoni Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2013 už jsem to teda dal do "co máte právě na ruce", ale sem to patří taky...tak dám aspoň trochu jinou fotku...o víkendu je vytáhnu na jednu malou rodinnou akci, tak jsem chtěl dnes provést běžnou kontrolu, jestli vše ok... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kupa54 Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 Na denní nošení to sice není, ale občas mě ten tikot uklidňuje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 Koupil jsem si hodinky do kabrioletu a dneska byla konečně příležitost je vytáhnout, tak jak jsem si to s nima představoval. Tak jsem vyvezl rodinu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 Prvomájová Autáviová povinnost s přítelkyní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 Koupil jsem si hodinky do kabrioletu a dneska byla konečně příležitost je vytáhnout, tak jak jsem si to s nima představoval. Tak jsem vyvezl rodinu. Tak takhle si to taky představuju, hodinky na to už jsou, copak to máš za pěkný roadster?
Wanderer Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 Tak takhle si to taky představuju, hodinky na to už jsou, copak to máš za pěkný roadster? Jen půjčený, donedávna jsem ale v něm měl majetkový podíl. Chrysler LeBaron
Juraj11 Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Odesláno 4. května 2013 Na denní nošení to sice není, ale občas mě ten tikot uklidňuje Nekupoval jsi je náhodou na aukru?
M@chino Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 Seiko 6309 7049 (verze pro severoamerický trh) ... 9/1979 ... jsou bezvadný ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SakalMarty Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 Prvomájová Autáviová povinnost s přítelkyní. no konečně vidím ty tvoje Autavie. Jsou super....
VintageLover Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Odesláno 7. května 2013 A zbrojíme dále: Zenith Special & Horween Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Odesláno 7. května 2013 VintageLover: Čoveče, kam na to chodíš? Občas tady prodáš nějaký špek a pak se vytasíš s ještě větším... Nemůžu si pomoct, ale mě se ty letecké hodinky, co se tu v poslední době objevují, líbí čím dál víc... to je prostě esence klasiky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se