Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

Odesláno

...v těchto dnech to beru jako povinnost. Už teď jsem je bral třeba na srazy a doma taky tikají.

Ten ciferník prozrazuje věk a budí respekt,no a ty ručky,nádhera.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

už jsem to teda dal do "co máte právě na ruce", ale sem to patří taky...tak dám aspoň trochu jinou fotku...o víkendu je vytáhnu na jednu malou rodinnou akci, tak jsem chtěl dnes provést běžnou kontrolu, jestli vše ok...

Odesláno

Koupil jsem si hodinky do kabrioletu a dneska byla konečně příležitost je vytáhnout, tak jak jsem si to s nima představoval. Tak jsem vyvezl rodinu. B)

Odesláno

Koupil jsem si hodinky do kabrioletu a dneska byla konečně příležitost je vytáhnout, tak jak jsem si to s nima představoval. Tak jsem vyvezl rodinu. B)

Tak takhle si to taky představuju, hodinky na to už jsou, copak to máš za pěkný roadster? :)

Odesláno

Tak takhle si to taky představuju, hodinky na to už jsou, copak to máš za pěkný roadster? :)

Jen půjčený, donedávna jsem ale v něm měl majetkový podíl. :)  Chrysler LeBaron

Odesláno

VintageLover: Čoveče, kam na to chodíš? Občas tady prodáš nějaký špek a pak se vytasíš s ještě větším... Nemůžu si pomoct, ale mě se ty letecké hodinky, co se tu v poslední době objevují, líbí čím dál víc... to je prostě esence klasiky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...