Wanderer Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Nádhera, tady už jen přidat slintajícího smajlíka.
malymarek Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Díky a tak k nim taky přistupuji. a z jiného soudku,jak jsi psal, už je máš dva roky, kdy půjdou na prodej
villain83 Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 VintageLover-hmmm,tak v tomhle stavu to je lahoda,to je ruzovy zlato,ze?
Jeronimo Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 a z jiného soudku,jak jsi psal, už je máš dva roky, kdy půjdou na prodej Tohle se neprodává, to se dědí
VintageLover Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Zatím je nehodlám pouštět a jsem spokojený parchant. Není to rose gold, ale jsou vyleštěné tak, že to tak vypadá.
villain83 Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Aha,fakt mi to tak prislo..dokonce mam pocit,ze jsem je v ruzovym zlate uz i videl,ale nejsem si jistej..kazdopadne pekne jedes teda:-)
VintageLover Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Jo, určitě se tak dělaly. Tuším, že marekparek111 je měl v rosegold a byly tady dokonce na prodej, ale byly s horizontálními subdialy.
M-72 Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Přikládám slíbené fotky. Největší prda je i původní sklíčko. Koukal jsem na ně už včera večer na displeji telefonu, "na monitoru je to ještě o chlup lepčí" takže dvěma slovy: neskutečná paráda!!!
malymarek Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Jo, určitě se tak dělaly. Tuším, že marekparek111 je měl v rosegold a byly tady dokonce na prodej, ale byly s horizontálními subdialy. máš pravdu, dobře si to pamatuji, vystavoval je v jeden den s Ulysse nardin, ale ty byly z aukra, tak jsem měl strach
Kupa54 Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Teda nechci tady dělat chytrýho, ale není na tom dýnku nějaký punc ?
kuncák7 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Jo, určitě se tak dělaly. Tuším, že marekparek111 je měl v rosegold a byly tady dokonce na prodej, ale byly s horizontálními subdialy. Tak táta má doma ty s těma horizontálníma subdialama ( ale ve stavu víc než žalostném, sice vše původní, ale opravdu žalostné ) a když jsem mu ukázal, jak maj vypadat, tak se rozhodl pro renovaci, dnes to nese k našemu hodináři. Paráda, já ho k tomu nedokopal cca 5 let.
malymarek Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Tak táta má doma ty s těma horizontálníma subdialama ( ale ve stavu víc než žalostném, sice vše původní, ale opravdu žalostné ) a když jsem mu ukázal, jak maj vypadat, tak se rozhodl pro renovaci, dnes to nese k našemu hodináři. Paráda, já ho k tomu nedokopal cca 5 let.
drew83 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk
malymarek Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalkparáda, ty se povedly
drew83 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk paráda, ty se povedly Díky moc, jsou to fajn hodinky, nenápadné, stále chronometricky přesné :-) Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk
malymarek Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Díky moc, jsou to fajn hodinky, nenápadné, stále chronometricky přesné :-) Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalkmoc se mi líbí, přesně takový styl mám rád
drew83 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Díky moc, jsou to fajn hodinky, nenápadné, stále chronometricky přesné :-) Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk moc se mi líbí, přesně takový styl mám rád Jj, mám i tehdejšího soupeře na trhu Rolex DJ 1601 a "Connie" je přesnější :-) oboje hodinky jsou z r.1970 Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk
malymarek Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Jj, mám i tehdejšího soupeře na trhu Rolex DJ 1601 a "Connie" je přesnější :-) oboje hodinky jsou z r.1970 Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalkmyslím, že ty omegy ale proti DJ 1601 vypadají lépe, můžeš sem ale hodit foto, rád se podívám, díky
drew83 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Jj, mám i tehdejšího soupeře na trhu Rolex DJ 1601 a "Connie" je přesnější :-) oboje hodinky jsou z r.1970 Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk myslím, že ty omegy ale proti DJ 1601 vypadají lépe, můžeš sem ale hodit foto, rád se podívám, díky Tady jsou, DJ jsou po kompletní renovaci u Bechyněho Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk
drew83 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Sakra, mobil mi to neotočil Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se